اجرای طرح « قرآن بخون،جایزه ببر» توسط کانون آل طاها

اصغریان گفت: به همت کانون فرهنگی هنری آل طاها،طرح « قرآن بخون،جایزه ببر» ویژه کودکان و نوجوانان درمنطقه ۲۰ تهران برگزار شد.

علی اکبر اصغریان مدیر کانون فرهنگی هنری آل طاها در گفت و گو با خبرنگار شهرستان های استان تهران خبرگزاری شبستان از اجرای طرح «قرآن بخون،جایزه ببر» برای کودکان و نوجوانان به همت بچه های کانون و با مشارکت پایگاه مقاومت بسیج مسجد خبرداد.
وی گفت: نیاز به پرستش و نیایش یکی از اساسی‌ترین نیازهایی که در عمق روان بشر وجود دارد.استاد شهید مطهری می‌فرماید: «یکی از پایدارترین و قدیمی‌ترین تجلیات روح آدمی و یکی از اصیل‌ترین ابعاد وجود انسان حس نیایش و پرستش است، مطالعه آثار زندگی بشر نشان می‌دهد هر زمان، هر جا که بشر وجود داشته است نیایش و پرستش هم وجود داشته است».
مدیر کانون فرهنگی هنری آل طاها افزود:تجربیات و مشاهدات نیز مؤید این مطلب است که کودکان در تقلید و یادگیری مفاهیم و مسایل دینی (قرآن، نماز و…) آمادگی بیشتری در مقایسه با دیگر رفتارها و موضوعات از خود نشان می‌دهند، اگر مشاهده می‌شود که گروهی از کودکان و نوجوانان نسبت به مسایل دینی رغبت و تمایلی از خود نشان نمی‌دهند، این مربوط به محیطی است که فطرت کودک را از مسیر خود منحرف کرده و با کمال تاسف باید گفت بعضی والدین حساسیت و دقتی که در امور دنیوی (تغذیه، لباس و…) فرزندانشان از خود نشان می‌دهند در مسایل معنوی و دینی آنها ندارند.
اصغریان با بیان این مطلب که ظرفیت کودک برای عبادت محدود است از این رو باید سعی شود،عبادت و تلاوت با نشاط باشد،در همین راستا کانون فرهنگی هنری به همت تلاشگران خود برای انس کودکان و نوجوانان با قرآن طرحی با عنوان «قرآن بخون،جایزه ببر» اجرا کرد.
وی اظهار کرد: این برنامه در قالب طرح ملی «فهما» با حضور قاریان کودک و نوجوانان به همراه خانوده آنها برگزار و به شرکت کنندگان جوایزی از طرف کانون و بسیج اهدا شد.
مدیر کانون فرهنگی هنری آل طاها ضمن تجلیل و قدردانی از عوامل اجرایی این طرح،خاطرنشان کرد: در راستای تربیت قرآنی و دینی کودکان و نوجوانان و جوانان تلاش‌های ارزنده‌ای در منطقه توسط فعالان کانون و بسیج با برگزاری دوره های آموزشی مختلف رایگان انجام شده و امیدواریم شاهد توسعه فعالیت‌های قرآنی و گرایش بیشتر کودکان و نوجوانان به سمت فعالیت‌های قرآنی باشیم.

کد خبر 1099564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha