به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ علی زینی وند، شنبه(۳ مهر) در یکصدمین نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه شواهد و پیش بینی های ما نشان می دهد که باید آمادگی و مراقبت لازم برای حادث نشدن پیک ششم و غافلگیر نشدن را انجام دهیم؛ افزود: پیک های کرونا در استان کرمان به دلیل وسعت و جمعیت آن طولانی است.
استاندار کرمان واکسیناسیون را یک اضطرار خواند و با بیان اینکه احتمال دارد افرادی که واکسن دریافت نکردند در آینده با محدودیت دریافت خدمات اجتماعی مواجه شوند؛ گفت: ۴۰ درصد جمعیت استان هنوز به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکردند لذا باید مردم را از طرق مختلف برای تزریق واکسن تشویق کرد.
وی اعلام کرد: برای برگزاری مراسم جاماندگان اربعین نباید هیچ دعوت عمومی و یا مراسم تجمعی باشد.
محمدصادق بصیری، جانشین استاندار در ستاد مدیریت بیماری کرونا هم تازه ترین رنگ بندی کرونایی را حاکی از زرد بودن وضعیت در ۹ شهرستان و نارنجی بودن ۱۴ شهرستان دانست و افزود: شهرستان های ریگان و فهرج از آبی به زرد تبدیل شدند که این نشان زا شکننده بودن وضعیت دارد.
وی با تأکید بر لزوم انجام تمهیدات لازم با استفاده از ظرفیت طرح شهید سلیمانی برای جلوگیری از پیک ششم بیماری کرونا، همچنین بر ترغیب مردم به واکسیناسیون هم تأکید کرد و گفت: راه اندازی واکسیناسیون خودرویی یک اقدام خوبی بود.
دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد، رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان هم با اشاره به اینکه روند کاهشی بیماری در استان قابل مشاهده است؛ افزود: در حال حاضر حدود ۸۵۰ نفر در بیمارستان های استان بستری هستند که تست تشخیصی کرونا نیمی از آنها مثبت است.
وی از ظرفیت دو برابری واکسیناسیون از هفته گذشته در استان خبر داد و افزود: با این وجود اما انتظاری که از مردم داشتیم قابل قبول نیست زیرا به اندازه کمتر از نیمی از ظرفیت ایجاد شده مراجعه داریم و تاکنون یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر یک دز و ۵۸۰ هزار نفر دو دوز واکسن تزریق کرده اند.
رشیدی نژاد بیان کرد: اگر جمعیت هدف واکسیناسیون را بالای ۱۸ سال در نظر بگیریم نزدیک ۵۹ درصد یک نوبت و حدود ۲۶ درصد جمعیت استان دو دز واکسن دریافت کرده اند و برای قطع زنجیره کرونا باید حدود ۲ میلیون نفر که ۷۰ درصد جمعیت هدف می شود، واکسینه شوند.
نظر شما