حسین نوش آبادی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به کارکرد سیاسی اربعین گفت: نقش تاریخی اربعین در روند تکاملی تفکر اسلام ناب بر کسی پوشیده نیست. برخلاف ایده بعضی جریانات تکفیری به ظاهر مسلمان که شیعه را مسلمان نمی دانند، ما شیعیان اعتقاد داریم که تمامی مذاهبی که امروز در دین اسلام حضور و نقشی دارند و طرفدار و پیرو دارند برای ما محترم هستند و این امتیاز ویژه برای تفکر شیعه است و اربعین از این ظرفیت استفاده می کنند و تمامی مذاهب اسلامی و ادیان دیگر را به سمت خودش کشانده است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در تجمعات و برنامه های اربعین سایر مذاهب در کشور ما برنامه خاصی دارند و احترام ویژه ای برای امام حسین (ع) و اربعین دارند و این نشان دهنده دایره گسترده ای است که شیعه و مکتب حسینی به وجود آورده است.
وی ادامه داد: رسیدن به آرمان و هدف تمامی انسان های آزادی خواه که به دنبال اعتلای انسانی و بشری و حفظ کرامت انسانی هستند در مکتب عاشورا و اربعین وجود دارد، بنابراین برخی بزرگان غیر مسلمان امثال ماهاتما گاندی و برخی رهبران کشورها گفته اند که ما در زندگی سیاسی خودمان به لحاظ حریت و آزادگی به امام حسین (ع) اقتدا کردیم.
نماینده ورامین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر وجود یک ظرفیت عظیم در حادثه عاشورا و اربعین گفت: ما باید از این ظرفیت صرف نظر از نوع اعتقاد مذهب مان استفاده کنیم. اربعین می تواند این پیام را داشته باشد که عاشورا و اربعین همه انسان های آزاده را فرا می خواند.
وی خاطرنشان کرد: ابعاد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی اربعین بی نهایت است و هر سال موجی از این معنویت و تفکر آزادی بخش و رهایی بخش در سرتاسر عالم جلوه گری می کند و این گویای این پیام است که هر روز باید نغمه آزادی خواهی و حریت در جهان طنین انداز شود.
نوش آبادی تاکید کرد: پیام امام حسین (ع) محدود به شیعه نیست بلکه پیامی انسانی است که آزادگی و حریت تمام بشریت را در بر می گیرد.
نظر شما