مراکز یادگیری محلی سوادآموزی در کردستان تجهیز شوند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: مراکز یادگیری محلی سوادآموزی باید از طریق شهرستان ها و مناطق مختلف آموزش و پرورش استان تجهیز شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، رشید قربانی مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان در دومین نشست کارگروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان در سال جاری، با تبریک موفقیت‌های اخیر حوزه سوادآموزی، از اهتمام مسئولان و دست‌اندرکاران امر و همچنین همراهی اعضای کارگروه استان و شهرستان در راستای پیگیری اقدامات و کسب موفقیت تقدیر و اظهار کرد: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که وضعیت مطلوب تداوم داشته باشد.

 

وی نظارت بر عملکرد آموزش دهندگان و آموزش گیرندگان را اقدامی موثر دانست و با تاکید بر ضرورت تداوم اینگونه ارزیابی و نظارت در طول سال، اعلام کرد: رصد و کنترل فعالیت‌ها از طریق آموزش گیرندگان، بهترین روش نظارت است که باید به صورت جدی پیگیری شود.

 

قربانی همچنین به خروج تعدادی از نیروهای در اختیار سوادآموزی و قبولی آنان در آزمون‌های تعیین تکلیف نیز اشاره کرد و گفت: به منظور پوشش حجم ابلاغی سال جاری ، ضروری است راهکار لازم برای تامین آموزش دهندگان پیش بینی شود تا کلاس گذاری انجام و آموزش ها تداوم داشته باشد.

 

مدیرکل آموزش  پرورش کردستان همچنین بر تجهیز مراکز یادگیری محلی از طریق شهرستان‌ها و مناطق تاکید و گفت: معاونت سواد‌آموزی کف حداقلی تجهیزات مورد نیاز را استخراج و بر اساس آن اقدام لازم صورت گیرد.

 

رتبه اول کشوری گروه بهبود کیفیت سوادآموزی کردستان

 

رمضان یوسفی معاون سوادآموزی استان نیز در ابتدای این نشست از کسب رتبه اول کشوری گروه بهبود کیفیت سواد آموزی استان خبر داد و در ادامه گزارشی از وضعیت پوشش دوره‌های سواد آموزی و کلاس گذاری سال 1400 توسط شهرستان‌ها و مناطق ارائه کرد.

 

وی با بیان اینکه کلاس گذاری سوادآموزی بر اساس حجم ابلاغی در شهرستان‌ها و مناطق به شیوه‌های مختلف در حال پیگیری است، بر بهره‌گیری از ظرفیت شورای پشتیبانی سوادآموزی در سطح استان و شهرستان به منظور استفاده از مشارکت و همراهی اعضا و دستگاه‌ها تاکید کرد.

 

یوسفی از پالایش اسمی بی سوادان پایگاه اطلاعات سامانه جهت ثبت نام در سال جاری خبر داد و با بیان اینکه در سطح کشور 641 هزار نفر وجود دارد که سهم کردستان 21 هزار نفر است، گفت: با همکاری اداره کل ثبت احوال ، کد ملی افراد مذکور به تفکیک احصاء و به شهرستان‌ها و مناطق ابلاغ شده است تا افراد شناسایی و برای آموزش جذب شوند که همکاری ثبت احوال شایسته تقدیر است.

 

وی افزود: در شناسایی این افراد دو حالت وجود دارد، در صورتی که فرد با سواد شناسایی شود، مدرک تحصیلی اخذ و در صورت عدم مدرک تحصیلی، نام فرد از لیست باسوادان خارج و جزو بی سوادان محسوب خواهد شد.

کد خبر 1094581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha