سند تحول بنیادین گره ‌گشای مشکلات و موانع نظام تعلیم و تربیت

بخشدار چرام، سند تحول بنیادین را گره ‌گشای مشکلات و موانع نظام تعلیم و تربیت دانست و تصریح کرد: در این سند تمامی مباحث و ابعاد نظام تعلیم و تربیت دیده شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید احمد مرتضوی، بخشدار چرام، در نشست شورای آموزش و پرورش این شهرستان گفت: شورای آموزش و پرورش گسترده ‌ترین نهاد تصمیم‌ سازی در نظام تعلیم و تربیت است.

 

مرتضوی افزود: طرح تحول بنیادین که یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری است باید مورد توجه مسئولان آموزش و پرورش قرار گیرد.

 

وی با بیان اینکه این طرح توسعه و تحول همه جانبه نظام تعلیم و تربیت را محقق می ‌کند، گفت: توسعه محوری، برقراری توازن علمی و دینی ‌محور بودن از مهم ‌ترین شاخصه‌ های طرح تحول بنیادین به شمار می‌ رود.

 

بخشدار چرام با بیان اینکه این طرح توسعه و تحول همه‌ جانبه نظام تعلیم و تربیت را محقق ‌می ‌کند، تصریح کرد: توسعه ‌محوری، برقراری توازن علمی و دینی ‌محور بودن از مهم ‌ترین شاخص ‌ها و مؤلفه‌ های طرح تحول بنیادین به شمار می ‌رود.

 

مرتضوی با اشاره به اینکه این طرح زمینه و بسترهای لازم را برای پرورش معنوی و تربیت اسلامی دانش ‌آموزان فراهم می ‌آورد، افزود: جامعه اسلامی امروزه نیاز مبرم به ترویج و نهادینه شدن معنویت و مباحث دینی دارد که تحول بنیادین این مباحث را در جامعه فعلی و آینده این نظام محقق می ‌کند.

 

وی، نقش آموزش و پرورش را در جامعه نقشی محوری و اساسی دانست و اظهار داشت: ترویج و نهادینه شدن بسیاری از فرهنگ ‌ها و زیرساخت ‌های اجتماعی و عاطفی در این نهاد توسط دانش ‌آموزان محقق می ‌شود؛ لذا می ‌طلبد که به این نهاد و دانش ‌آموزان بیشتر از گذشته توجه شود.
  

مرتضوی تصریح کرد: رسالت معلمین و مربیان به عنوان قشر دلسوز، علاقه ‌مند، متدین و باورمند این است که برای پایداری نظام اسلامی این دستاوردها و آموزه ‌ها را با نگاه دلسوزانه در مراکز آموزش تعلیم و تر‌بیت بر‌جسته ‌سازی کنند.

 

بخشدار چرام با اشاره به رویکرد امور تربیتی در مدارس گفت: انتقال ارزش ‌های دینی و فرهنگی انقلاب اسلامی به مدارس، تربیت و بازسازی دانش ‌آموزان در فضایی انقلابی و اسلامی از مشخصه‌ های بارز امور تربیتی است.

 

مرتضوی در ادامه به تشویق دانش ‌آموزان در امور آموزشی و تربیتی اشاره و تصریح کرد: برای ایجاد انگیزه بهتر در دانش‌ آموزان و درخشیدن در همه عرصه‌ ها باید آنها را تشویق کنیم.

 

وی پویایی یک جامعه را ملزم کردن همه ادارات به تشویق مداوم و مکرر دانش‌ آموزان در امور آموزشی و پرورشی دانست.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 109417

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha