«حجت الاسلام اباذر بیگی» در گفت وگو با خبرنگار شبستان با اشاره به اهمیت و جایگاه مسجد گفت: ازآن زمان که دین مبین اسلام توسط پیامبر اعظم (ص) در مدینه النبی دارای حکومت و نظام اجتماعی و سیاسی شد، مسجد به عنوان اصلی ترین پایگاه و محل فعالیت های گوناگون در حکومت اسلامی قرار گرفت.
مدیر ستاد فهما آذربایجان غربی افزود: در مساجد است که ارزشهای دینی و اسلامی به سایر قسمتهای جامعه تسری و گسترش پیدا می کند و مبلغان و اساتید بزرگواری پرورش یافتند.
وی ادامه داد: اتفاقات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تاریخ اسلام به گونهای در مسجد ریشه دارد که یا از مسجد آغاز شده است که نشان از محوریت این مکان مقدس است.
این مسئول خاطرنشان کرد: بسیاری از حوادث تاریخ ساز یا در مسجد بالنده شده و پرورش یافته و یا در مسجد به ثمر نشسته است.
بیگی با بیان اینکه کارکرد های مسجد بی بدیل است، تصریح کرد: بحث تعلیم و تربیت، صلح سازش و مشورت، آیینزندگی، مشارکت مردم در مباحث اجتماعی را می توان از دیگر مصادیق کارکرد های مسجد برشمرد.
وی اضافه کرد: فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد باید در راستای پرورش نوجوانان و جوانان سوق داده شود، تا اعضای کانون ها نیازهای فرهنگی و اجتماعی خود را در مسجد یافته و در مقابل جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن که در خارج از مسجد با رنگ های مختلف ارایه می شود، ایستادگی کنند.
مدیر ستاد فهما استان آذربایجان غربی گفت: فعالیت های گسترده ای کانون های مساجد این استان نظیر کارآفرینی، تداوم کمکهای مومنانه و حمایت از نیازمندان، برگزاری حلقه های تربیتی به فعلیت می رسد که گامی عظیم در راستای پرورش نیرو های مسجدی و انقلابی است.
وی اظهار کرد: تمامی فعالیت های کانون های مساجد با توجه به شرایط جامعه و با رعایت پروتکل های بهداشتی صورت پذیرفته و حتی در این شرایط منجر به سوق معنویت اجتماعی، فرهنگی در میان مردم شده که این امر نشان می دهد می توان بسیاری از نیازهای جامعه را از گذرگاه فعالیت های مسجدی تامیین کرد.
وی در پایان گفت: در سومین رویداد ملی فهما «به توان مردم» فعالیت ها و آثار ثبت شده در دو سطح استانی و ملی ارزیابی میشوند و کانونها فعالیتهای خود را در رواق ۱2گانه تا پایان آذرماه سال جاری ثبت خواهند کرد.
نظر شما