برنامه های وزیر پیشنهادی نیرو راهبردی نیست

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنامه های وزیر نیرو راهبردی نیست،گفت: محرابیان برای حل بحران قطعی برق و کم آبی است برنامه ندارد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، حسین حق وردی در ادامه جلسه علنی امروزچهارشنبه (3شهریور)مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی نیرو،گفت: از دو جهت با معرفی آقای محرابیان به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو مخالف هستم و این مخالفت نشان دهنده آن نیست که محرابیان صاحب فضائل نیست، اما از دو جهت با تصدی ایشان در وزارت نیرو مخالف هستم.عدم ارتباط تحصیلات و سابقه مدیریتی محرابیان و نقصان و کاستی ها در برنامه های وی، عامل مخالفت بنده است. همانطور که می دانیم محرابیان دانش آموخته مهندسی عمران در مقطع لیسانس و دانش آموخته اقتصاد در مقطع کارشناسی ارشد و دانشجوی دکتری در رشته اقتصاد است. همانطور که مشاهده می کنید سوابق تحصیلاتی او هیچ ربطی به وزارت نیرو ندارد، تنها عنوان پایان نامه دکتری اقتصاد ایشان ارتباطی با وزارت دارد که می توان گفت آن هم بیشتر اقتصادی است.

نماینده شهریار در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این در حالی است که نیروهای تحصیل کرده بسیاری در حوزه نیرو داریم که از وضعیت حاکم در وزارت نیرو مطلع هستند و صاحب برنامه استراتژی برای رفع مشکلات وزارتخانه نیرو، از این رو از رئیس جمهور انتظار می رفت که فردی برای تصدی این وزارتخانه انتخاب کند که دارای تحصیلات و ایده پرداز در حوزه انرژی باشد.

وی ادامه داد: آقای محرابیان در دولت احمدی نژاد وزیرصنایع بود و تا حدودی سوابق ایشان با این وزارتخانه همخوانی داشت و اگر اصرار به معرفی محرابیان به عنوان وزیر بود، بهتر بود به عنوان وزیر پیشنهادی صمت معرفی می شد. ایشان از بدنه وزارت نیرو اطلاعاتی ندارد، با تشکل دیوانی و مجموعه قوانین مرتبط با وزارت نیرو ناآشناست و این موارد برای مجموعه ای که با چالشی ترین مسئله کشور روبرو است، همخوانی ندارد.

حق وردی بیان کرد: تمام ایرادهایی که مخالفان به برنامه های سایر وزرا وارد کرده اند، به برنامه های محرابیان نیز وارد است، این برنامه ها راهبردی نبوده، توصیفی و انشایی است، غیرقابل ارزیابی در کوتاه مدت است و قابلیت اجرایی شدن را ندارد. همانطور که می دانید بزرگترین و فوری ترین بحران انرژی کشور قطعی برق و کم آبی است که محرابیان نه تنها برای رفع این مشکلات برنامه ای ندارد، حتی افق روشنی هم برای آن تصور نکرده است.

وی گفت: مهمترین بحران کمبود انرژی قطع مکرر برق در تابستان و زمستان است، دلایل ماورایی برای این مشکل مطرح می کنند، اما کسی به مدیریت ناکارآمد اشاره ای ندارد و وزیر پیشنهادی برای کوتاه مدت نیز راه حلی ارائه ئکرده است، بنابراین صرفاً افق 4 ساله را در نظر گرفتند، اما ضرر میلیاردی قطع برق به صنایع و خانوارها همچنان ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه بحران آب در دو دهه اخیر به مسئله اصلی تبدیل شده است، خاطر نشان کرد: ایران در کمربند خشک و نیمه خشک قرار دارد و با توجه به رشد جمعیت و نیاز شهر و صنعت به آب باید مسئله کمبود آب را مدیریت کرد.این در حالی است که در سیاستگذاری ها در عرصه آب، سازمان ها و نهادهای متعهدی وجود دارند که هیچ یک به عنوان نهاد اصلی شناخته نمی شوند تا راهبری را برعهده گیرند. از این رو انتظار می رفت وزیر پیشنهادی برنامه ای برای هماهنگی در حوزه سیاستگذاری آب ارائه کند، هر چند که صرفاً به سیاست بازچرخانی آب بسنده می کنند که هزینه هنگفتی بر دوش جامعه است.

کد خبر 1088200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha