عباس مقتدایی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در پاسخ به این پرسش که تا چه اندازه سیاستمداران باید اصل عزت را سرلوحه کارهایشان قرار دهند، گفت: مفاهیمی که برآمده از دین ما است عدالت خواهی و ظلم ستیزی است که اینها ارزش های والایی هستند که در دین مبین اسلام نیز به آنها پرداخته شده است. ائمه معصومین و امامان ما در روش و منش و در کردار و گفتارشان همواره منادی و مجری این ارزش های دینی، اسلامی و انسانی بوده اند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امام حسین (ع) تجلی ظلم ستیزی و تجلی خروج یک انسان آزاده و وارسته از شرایط فشار ظالمانه سیاسی در آن زمان بود که در واقع زیر بار بیعتی که به ناحق می خواستند از امام بگیرند، نرفتند و این ارزش ها و فداکاری ها برای تعالی عزت دین اسلام بود یعنی عزت برای یک شخص نبود بلکه عزت برای جامعه اسلامی بود.
وی اضافه کرد: امروز ما که مدعی جامعه ای هستیم که امتداد ارزش های امام حسین (ع) است، باید بدانیم که امام حسین (ع) برای چه قیام کرد و هزینه داد. امروز جامعه ما نیز باید همه عناصر عزت را کنار هم بچیند و اجرا کند والا عزت حاصل نمی شود.
وی بیان کرد: عزت بدون اعتقاد و انقیاد عملی و ارزش هایی که عزت آفرین هستند، محقق نمی شود. اگر شما ظلم ستیز باشید صاحب عزت می شوید، اگر عدالت خواه حقیقی باشید عزت کسب می کنید، اگر در کنار محرومان باشید صاحب عزت می شوید.
وی گفت: مجلس شورای اسلامی عصاره فضایل ملت است. امروز باید در داخل و خارج برای مردم اش عزت آفرینی کند. عزت آفرینی در داخل یعنی مردم را صاحب زندگی با کرامت کنیم، مردم را از فشار اقتصادی و معیشتی نجات دهیم و برای احقاق عدالت و مبارزه با فساد و رانت تلاش کنیم اگر این کارها را انجام دهیم یعنی در راه عزت گام برداشته ایم.
وی تاکید کرد: در بعد خارجی نیز باید به عنوان مسئولان کشور تلاش کنیم عزت مردم را ارتقا دهیم که این هم الزاماتی دارد و از جمله الزامات آن تبیین تمدن و تاریخ این ملت به درستی است. در کنار تبیین این مسئله باید منافع آنها را نیز تامین کنیم. عزت با شعار کسب نمی شود بلکه مجموعه عناصری است که باید به آنها التزام داشته باشیم.
نظر شما