دبیران علمی و اجرایی همایش«میراث مشترک ایران و هند؛ نسخ خطی: ظرفیت ها و چالش ها» معرفی شدند

دبیران علمی و اجرایی نخستین همایش«میراث مشترک ایران و هند؛ نسخ خطی: ظرفیت ها و چالش ها» معرفی شدند وغلامرضا امیرخانی دبیرعلمی بخش ایران،فرزانه اعظم لطفی دبیرعلمی بخش هند ومهشید برجیان به عنوان دبیر اجرایی دربرگزاری این رویداد فرهنگی معرفی شدند.


به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نخستین همایش بین المللی « میراث مشترک ایران و هند؛ نسخ خطی: ظرفیت ها و چالش ها» (ICCHI 2022) ،‌ به همت معاونت پژوهشی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و با مدیریت فاطمه جان احمدی در تاریخ 30 دی ماه سال جاری در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.


«غلامرضا  امیرخانی» به عنوان دبیر علمی بخش ایران، فرزانه اعظم لطفی به عنوان دبیر علمی بخش هند و مهشید برجیان به عنوان دبیر اجرایی معرفی شده اند.


بررسی پیشینۀ نسخه پژوهی و نسخه شناسی در هند (شیوه‌ها، مطالعات میان رشته ای، مطالعات دانشگاهی) از جمله اهداف اصلی این همایش بین المللی است. بر همین اساس از محققان ایرانی و غیرایرانی که به زبان های فارسی و انگلیسی آثار و پژوهش هایی دارند؛  دعوت می شود با شرکت در این گردهمایی، آخرین نتایج مطالعات و پژوهش های خود را درباره نسخ خطی در جایگاه میراث مشترک دو کشور کهن ایران و هند؛ به صورت مجازی ارائه کنند.


نقد و تصحیح متون و نسخه های خطی، نسخه های خطی غیرایرانی، معرفی نسخه های تازه یاب ونفیس، هنرهای کتاب آرایی، فهرست نویسی و حفظ و نگهداری و مرمت نسخ خطی، شیوه های اطلاع رسانی و معرفی مفاخر و نام آوران عرصه مخطوطات؛ از دیگر محورهای همایش عنوان شده است.


همایش بین المللی «میراث مشترک ایران و هند؛ نسخ خطی: ظرفیت‌ها و چالش‌ها» 30 در روز  سی ام دی ماه 1400 برگزار می‌شود. مهلت ارسال چکیده مقالات تا 15 مهرماه تعیین شده است و پژوهشگران و محققان تا 20 آذرماه می‌توانند متن کامل مقالات خود را به دبیرخانه همایش به آدرس پست الکترونیکی همایش: iranindiamanuscript@gmail.com  ارسال کنند.


لازم به توضیح است، چکیده مقالات ارسالی باید بین 250 تا 300 کلمه به زبان فارسی یا انگلیسی باشد و  گزیده مقالات برتر همایش در قالب شماره مخصوص نشریات علمی و یا به صورت کتاب مستقل منتشر خواهد شد
 

کد خبر 1084622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha