لازمه مدیریت در اسلام وجود هنر و ابتکار توام با علم مدیران است

امام جمعه شهرستان جلفا، لازمه مدیریت در اسلام را وجود هنر و ابتکار توام با علم و دانش در مدیران دانست و نبود آن را بزرگ ترین ضربه به پیکره حکومت اسلامی قلمداد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، امام جمعه شهرستان جلفا در نشست سلسله مباحث "مدیریت در نهج البلاغه" با بیان ویژگی ها و خصوصیات مدیران در حکومت اسلامی، لازمه پیشرفت و آبادانی کشور را بهره مندی از مدیران شایسته و لایق دانست.

 

حجت الاسلام علی انتظاری، در جمع مدیران و دستگاه های اجرایی شهرستان جلفا اظهار کرد: پیشرفت های روز افزون توام با عزت و اقتدار کشور، در سایه وجود مدیران کارآمد با روحیه جهادی است.

 

وی، وجود اهداف پاک در مدیران نظام اسلامی را از شاخصه های متمایز مدیریت در اسلام و سایر ادیان برشمرده و تصریح کرد: مدیریت در نظام اسلامی بر خلاف سایر نظام های استبدادی یک امانت الهی است حال آنکه در نظام های دیگر نوعی ریاست و سلطنت خواهی است.

 

وی افزود: سو مدیریتی از پدیده های زشت و ناپسند در حکومت اسلامی است که علاوه بر خدشه دار شدن وجهه مدیران باعث برخی ناهنجاری و حتی زوال حکومت اسلامی می شود.

 

امام جمعه جلفا خطاب به مدیران خصوصیات و ویژگی های مدیریت در نهج البلاغه را از زبان امام علی(ع) به مالک اشتر یادآور شد و پاکی و صداقت، شجاعت، قاطعیت، قدرت و توانایی و صبر و بردباری از شاخص ترین آنها برشمرد.

 

حجت الاسلام انتظاری همچنین لازمه مدیریت را در اسلام وجود هنر و ابتکار توام با علم و دانش در مدیران دانست و نبود آن را بزرگترین ضربه به پیکره حکومت اسلامی قلمداد کرد.

 

وی داشتن روحیه جهادی، استفاده بهینه از امکانات و خستگی ناپذیری را از دیگر خصوصیات مدیران اسلامی خواند و اظهار کرد: مدیریت در جامعه اسلامی متصل به وحی الهی است و لذا مطمئن ترین و مقتدرترین مدیریت در بین نظام های حاکم بر جهان است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 108415

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha