به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سرهنگ علیرضا خانزاده، معاون وظیفه عمومی نیروی انتظامی خوزستان، در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طرح تعویض کارتهای معافیت قدیمی هماکنون در شعب خدمات الکترونیکی نیروی انتظامی در حال اجراست و متقاضیان دریافت کارت جدید باید طبق جدول زمانبندی به دفاتر پلیس + 10 مراجعه و درخواست کارت هوشمند را بدهند.
وی افزود: بر اساس جدول زمانبندی اعلام شده، افرادی که کارت معافیت خود را از سال 80 به بعد دریافت کردهاند تا 10 اسفند سال جاری، معاف شدگان سال های 70 تا 79 از 10 اسفند 90 تا 10 فروردین 91 و افراد معاف شده سال های 60 تا 69 نیز از 10 فروردین تا 10 اردیبهشت 91 فرصت دارند جهت ارائه درخواست کارت هوشمند به یکی از دفاتر مذکور مراجعه کنند.
سرهنگ خانزاده با بیان اینکه زمان اعلام شده قابل تمدید نیست، پس از پایان مهلت تعیین شده برای تعویض، کارتهای معافیت قدیمی از اعتبارات ساقط میشوند، اضافه کرد: از جمله مزایای کارتهای هوشمند، افزایش سرعت و دقت در ارائه خدمات و یکنواخت شدن همه کارتهاست.
وی با بیان اینکه در فاز دوم برنامه زمانبندی تعویض کارتهای پایان خدمت هم بهزودی اعلام میشود، اذعان داشت: سامانه خدمات الکترونیک وظیفه عمومی در تهران به صورت آزمایشی راهاندازی شده و در تلاش هستیم که در استان خوزستان هم مشابه این طرح را اجرایی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: با راهاندازی این سامانه، به محض اینکه افراد ذکور وارد سن مشمولیت میشوند، برگ سبز آنها از طریق کد ملی در دسترس خواهد بود؛ افرادی که مشمول معافیت میشوند هم میتوانند درخواست خود را از طریق این سامانه ثبت کنند.
معاون وظیفه عمومی نیروی انتظامی خوزستان، بیان کرد: در حال حاضر شرایط به گونهای است که افراد مشمول برای انجام کارهای مربوط به اعزام و یا معافیت مجبورند چندبار از شهرستانهای دور به مرکز استان سفر کند؛ این در حالی است که با راهاندازی دفاتر خدمات الکترونیک نظام وظیفه دیگر نیازی به مراجعه حضوری نخواهد بود.
وی با اشاره به مدت زمان خدمت سربازی، تأکید کرد: مدت خدمت سربازی در حال حاضر تغییری نداشته و در مناطق آرام همان 18 ماه می باشد و در مناطق عملیاتی و مرزی هم مدت خدمت سربازان وظیفه بر اساس دستورالعمل محاسبه میشود و 16 یا 17 است.
وی با اشاره به معافیت بر اساس طرح ایثارگری والدین، ادامه داد: بر اساس این طرح به ازای هر یک ماه حضور در جبهه 10 روز از خدمت سربازی فرزند کسر می شود و اگر والدین 30 ماه و یک روز سابقه حضور در جبهه را داشته باشند فرزند به صورت کامل از خدمت معاف و در صورتی که زیر 29 ماه سابقه جبهه دارند طبق جدول زماندبندی شده حداکثر 9 ماه از خدمت معاف می شود.
سرهنگ خانزاده، به سربازان فراری هشدار داد که هرچه سریعتر برای تعیین تکلیف خود به یگان خدمتی و مراجع قضایی مراجعه کنند و یاد آورشد: اضافه خدمت برای کسانی که با تأخیر مراجعه کنند 3 ماه است و چنانچه دستگیر شدند 6 ماه اضافه خدمت می کنند.
وی با بیان اینکه دانشجویان انصرافی و اخراجی چهار ماه و فارغالتحصیلان دانشگاه شش ماه فرصت دارند جهت گرفتن دفترچه آماده به خدمت اقدام کنند، توضیح داد: این افراد در صورتی که در این بازه زمانی وضعیت خدمت خود را مشخص نکنند، غایب محسوب میشوند.
پایان پیام/
نظر شما