تاکید خواجه سروی بر تسریع صدور مجوز برنامه انتخاباتی دانشگاهها

خواجه سروی از اساتید دانشگاهها خواست تا با نقد کردن برنامه‌های نمایندگان برای شناخت کاندیدای اصلح به جامعه کمک کنند و گفت: باید فضای دانشگاه‌ها را آزادتر کنیم و تحمل‌مان را افزایش دهیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، غلامرضا خواجه‌سروی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی و نمایندگان وزیر و هیئت‌ نظارت و تشکل‌های اسلامی گفت: در سال‌های گذشته تلاش‌مان این بود که هیچ مجموعه دانشگاهی کشور بدون پوشش فرهنگی و بدون نماینده وزیر در هیئت نظارت نباشد.

 

وی ادامه داد: علاوه بر دانشگاه‌های دولتی مؤسسات غیردولتی و غیرانتفاعی هم باید از نماینده‌های وزیر در هیئت نظارت بر تشکل های اسلامی استفاده کنند که در این مورد ما از چند نماینده دانشگاه دولتی استفاده کرده‌ایم.

 

خواجه‌سروی با اشاره به اینکه شورای هماهنگی و فعالیت‌های فرهنگی در استان‌ها باید جدی گرفته شود، گفت: باید استان‌ها محور امور فرهنگی و اجتماعی باشند، برخی از دانشگاه‌ها ممکن است از سیاست‌ها اطلاعاتی نداشته باشند که باید توجیه شوند و از موازی‌کاری در استان‌ها جلوگیری شود.

 

وی افزود: همچنین این مسئله در استان تهران به عنوان پایتخت جدی‌تر پی‌گیری شود، مانند دانشگاه‌های تهران و امیرکبیر به عنوان دانشگاه‌های برتر باید فعال باشند.

 

خواجه‌سروی با اشاره به ارزیابی دانشگاه‌ها از لحاظ فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید اطلاعات خود و فعالیت‌هایی را که در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی انجام داده‌اند، ارسال کنند چرا که هنگامی که نتایج ارزیابی اعلام می‌شود شکایتی پذیرفته نیست.

 

وی ادامه داد: برخی از نهادها و تشکل‌های دانشگاه‌ها هیچ اطلاعاتی از خود نداده‌اند، مانند دانشگاه تهران که در رتبه‌بندی و ارزیابی این دانشگاه‌ها مطمئنا کلیت دانشگاه‌ با پایین آمدن رتبه زیر سؤال می‌رود.

 

معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم خاطرنشان کرد: در سال 90 بر اساس برنامه سند تحول آموزش عالی چند کار باید انجام دهیم که در نشست 17 اسفند برنامه سال 91 بر اساس برنامه راهبردی در وزارت علوم توافق می‌کنیم.

 

وی افزود: 70 تا 80 درصد برنامه ها مربوط به برنامه‌های دانشگاه و یک درصد هم برنامه‌های ملی است که بعد از توافق بودجه را به سمت آن سوق می‌دهیم.

 

خواجه‌سروی با اشاره به فعال‌تر بودن دانشگاه پیام نور در حوزه فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: بنده از دانشگاه پیام نور توقعات زیادی دارم چرا که دانشگاه پیام نور ظرفیت فرهنگی بالایی از لحاظ مذهبی- اعتقادی دارد.

 

خواجه‌سروی با اشاره به انتخابات مجلس نهم اظهار کرد: انتخابات از برکات و ثمرات و دستاوردهای انقلاب اسلامی است. دشمنان در تلاش‌اند کشور ما را تروریستی نشان دهند و استکبار جهانی می‌خواهد از ایران یک سیاه‌نمایی در عرصه بین‌المللی کند. همچنین با نزدیک بودن به انتخابات مجلس شورای اسلامی یکی از مهم‌ترین هدف‌های دشمن آن است که مشارکت مردمی را کاهش دهد.

 

وی ادامه داد: دانشگاهیان به عنوان مجموعه آموزش عالی فارغ از اینکه چه کسی رأی می آورد باید از ظرفیت دانشگاه‌ها در افزایش مشارکت مردمی استفاده کند. باید فضای دانشگاه‌ها را آزادتر کنیم و تحمل‌مان را افزایش دهیم.

 

خواجه‌سروی افزود: تشکل‌ها باید آمادگی این را داشته باشند که از شخصیت‌های سیاسی و مورد تأیید دستگاه نظام فارغ از خط سیاسی به دانشگاه دعوت کنند. همچنین نهادهای دانشگاهی باید روند دادن مجوز به تشکل‌ها را تصریح دهند.

 

خواجه‌سروی با اشاره به اینکه باید اساتید را به صحنه بیاوریم، اظهار کرد: باید در خصوص امور کشور مانند انتخابات مجلس شورای اسلامی از اساتید مشاوره بگیریم، چرا که به عنوان رهبران فکری تأثیر زیادی را بر افکار عمومی می گذارند.

 

وی ادامه داد: اساتید به عنوان یک گروه مرجع می‌تواند در سالم‌سازی انتخابات مجلس شورای اسلامی نقش بسزایی داشته باشند و با نقد کردن برنامه‌های نمایندگان برای شناخت کاندیدای اصلح به جامعه کمک کند.

 

به گفته خواجه‌سروی باید در دانشگاه‌ها مناظره، میزگرد و تریبون آزاد برگزار شود و نشریه‌های دانشگاهی فعال‌تر عمل کنند تا در قطبی‌کردن فضای انتخابات و جذب مشارکت بیشتر کمک کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: مشارکت مردمی در همه شهرها باید زیاد شوذ بخصوص در شهر تهران که هدف دشمن این است مشارکت مردمی تهران کم باشد، دانشگاه‌ها باید در این زمینه فعال عمل کنند و از تمامی ظرفیت‌ها دانشگاه برای افزایش مشارکت مردمی استفاده کند.

 

شایان ذکر است؛ نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی و نمایندگان وزیر و هیئت‌ نظارت و تشکل‌های اسلامی چهارشنبه 26 بهمن در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 108382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha