مرحله‌ استانی جشنواره‌ قصه‌گویی در گیلان به ایستگاه پایانی رسید

با انتخاب برگزیدگان بخش‌های مختلف، مرحله‌استانی جشنواره‌ قصه‌گویی در گیلان به ایستگاه پایانی رسید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، مرحله استانی بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درحالی به ایستگاه پایانی رسید که بیش از 780 علاقه‌مند در آن مشارکت کردند.

 

این رویداد فرهنگی با شعار « آینده‌ساختنی است» و با محورهای موضوعی امیدها و آرزها، شادی‌ها و غم‌ها، ایثار برگزار که با اعلام برگزیدگان بخش ملی (کلاسیک و آیینی-سنتی) و راه‌یافتگان به مرحله منطقه‌ای پایان یافت.

 


هیئت داوران مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری استان گیلان متشکل از «آرام امینی»، «پرویز فکرآزاد» و «الهام کمال‌پور» نیز با نگاهی ویژه به زوایای پیدا و پنهان قصه‌های قصه‌گویان، دربخش ملی(کلاسیک) و گروه پدر‌بزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، «زهرا علیزاده» با قصه‌«کل کچلک» از رشت، «سورا اعظیم اردبیلی» با قصه «کلاغ بازیگوش» از سیاهکل و «گلناز مهدوی» با قصه«خواب پُرماجرا» از رضوانشهر را نفرات سه قصه‌‌گوی برگزیده معرفی‌کرد.

 

«مصطفی رحیم‌پور سیاهکلی» با قصه «نارفیق» و «راحله تیزنا» با قصه «روستا» از سیاهکل شایسته تقدیر شناخته شدند.

 

در بخش ملی کلاسیک و گروه زنان و مردان، «ابریشم فیروز‌وند» با قصه «پری کوچولوی رنگی» از تالش، «سمیه رنجبر» با قصه «ماجرای ماهی خریدن کل‌گچلک» از سیاهکل و «کیمیا شعبان‌زاده» با قصه«یخی که عاشق خورشید شد» از لاهیجان، جایگاه اول تا سوم را به خود اختصاص‌دادند و «فاطمه نوروزی» با قصه «دختر و درخت گیلاس» از صومعه‌سرا و «مائده حمیدی» با قصه «شال‌ترس محمد» از رشت، به عنوان شایسته تقدیر دست‌ یافتند.

 


گروه داوری این رویداد فرهنگی  هم‌چنین، «نگار بابایی‌پور» با قصه «یادگاردوست» از لاهیجان، «آنیسا خورسند‌فر» با قصه«آدمک برفی» از بندرانزلی و «صوفی حجت» با قصه«نقاب رنگی» از منجیل را نفرات برگزیده گروه سنی دختران و پسران بخش ملی (قصه‌های کلاسیک) معرفی‌کرد و «یکتا رحمتی» با قصه «یک‌عالم مداد رنگی» و «رابعه نیک‌فطرت» با قصه «ماهیگیر و بهار» از رشت را شایسته تقدیر دانست.

 


این درحالی است که هیئت داوران در بخش ملی (آیینی‌-سنتی) و در گروه مادر‌بزرگ‌ها و پدر‌بزرگ‌ها، برگزیده‌ای معرفی‌نکرد و درگروه زنان و مردان این بخش، «امیر‌ تنها» با قصه« اکوان دیو» از لاهیجان را شایسته عنوان نخست خواند.

 


داوران مرحله استانی بیست‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در گیلان به معرفی برگزیدگان گروه دختران و پسران در بخش ملی آیینی-‌سنتی نیز پرداختند و «هلیا میرزا‌خانیان» با قصه «زال و سیمرغ » از بندرانزلی، «سیده پریا طاهری» با قصه «دختری به‌نام گُردآفرید» از لاهیجان و «دیانا مالکی » با قصه «زال و سیمرغ» از منجیل را نفرات این بخش معرفی‌کردند.

 

در آیین اختتامیه مجازی جشنواره، «اسفندیار ضیائی» با اشاره به نقش قصه در ارتباط میان‌نسلی و عبرت‌آموزی گفت: ثبت و مانایی تجربه‌های زندگی انسان‌ها و انتقال مفاهیم و ارزش‌ها، از دست‌آورد‌های این هنر و چراغ راهی برای زندگی بهتر به‌شمار‌ می‌رود.

 

پیشینه استان در قصه‌گویی، نقش و جایگاه کانون در ترویج فرهنگ قصه‌گویی، ایجاد تغییرات سازنده و هم‌گامی با خواسته‌های نسل امروز تلاش برای همراه‌سازی تمامی نسل‌ها در برنامه‌ریزی و برگزاری بیست‌وسومین جشنواره‌بین‌المللی قصه‌گویی، از دیگر موضوع‌هایی بود که مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان به آن اشاره‌ داشت.

 


گفتنی است، مرحله استانی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از فروردین ۱۴۰۰ کلید‌ خورد و علاقه‌مندان  در  بخش‌های «ملی»، «بین‌الملل»، «برترین‌ قصه‌گوی کشور»، «قصه زندگی‌من»، ساخت «پادکست» و «پایان‌نامه و مقالات علمی» حضوری موثر در این پویش فرهنگی داشتند.

کد خبر 1083625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha