برگزاری جشنواره "زیتون" ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا

به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم سال آینده یک جشنواره با عنوان "زیتون" ویژه دانشجویان و اعضای هیئت علمی مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در بخش های هنر و معماری اسلامی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، غلامرضا خواجه سروی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در نشست خبری امروز پیرامون برگزاری جشنواره بیداری اسلامی از نگاه هنر گفت: بعد از شروع موج بیداری در تونس بیشتر دانشگاهها به طور تخصصی کرسی های آزاداندیشی درخصوص بیداری اسلامی برگزار کردند، در این راستا به زودی در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) همایش بیداری اسلامی برگزار می شود. همچنین در دانشگاه علامه طباطبایی به این مساله تخصصی تر پرداخته خواهد شد.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی به عنوان بنیانگذار بیداری اسلامی که کانون مرکزی موج بیداری اسلامی در طول سی سال گذشته بوده است از این رو تمام قدرتهای استکبار در تلاشند تا این کانون موج را تضعیف کنند.

خواجه سروی درخصوص جشنواره بیداری اسلامی از نگاه هنر تصریح کرد: این جشنواره برای اولین بار برگزار می شود که از نگاه هنر در بخش های تجسمی رسانه ای، سمعی و بصری به بیداری اسلامی می پردازد.

 

آغاز جشنواره بیداری اسلامی از نگاه هنر از اسفند

وی با اشاره به وجود تعداد معدودی از دانشگاه هنر در کشور اظهار کرد: دانشگاه هنر اسلامی تبریز با سبک و سیاق متفاوت تری که نگاه ویژه ای به مسائل فرهنگی و دینی دارد به این مساله توجه دارد به همین جهت این جشنواره به میزبانی دانشگاه فوق برگزار می شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: شروع کار جشنواره بیداری اسلامی از نگاه هنر از اول اسفند است و تا 15 خرداد ادامه دارد همچنین اختتامیه این جشنواره مهر سال آینده برگزار می شود.

به گفته خواجه سروی با پیشنهاد وزیر علوم برای سال آینده یک جشنواره با عنوان "زیتون" که مخصوص دانشجویان و اعضای هیئت علمی مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در بخش های هنر و معماری اسلامی برگزار می شود.

 

رونمایی از سایت جشنواره بیداری اسلامی از نگاه هنر

همچنین سید جلال سرویانی، معاون فرهنگ و اجتماعی دانشگاه هنر اسلامی تبریز و دبیر جشنواره بیداری اسلامی از نگاه هنر با حضور در این نشست گفت: جشنواره هنر و بیداری اسلامی از ابتدای آغاز موج بیداری در منطقه به ذهن دانشگاهیان رسید و ایجاد شد.

وی تصریح کرد: هدف ما انسجام دادن به خواسته های دانشجویان است که مشارکت دانشجویی را در این زمینه افزایش دهیم و استعدادهای آنها را در این بحث شناسایی کنیم.

سرویانی ادامه داد: از اول اسفند هنرمندان می توانند آثار خود را در سایت این جشنواره که امروز رونمایی شده است قرار دهند.

دبیر جشنواره بیداری اسلامی از نگاه هنر با اشاره به اینکه این جشنواره دو دبیرخانه دارد، اظهار کرد: یک دبیرخانه در تهران و دبیرخانه دیگر در دانشگاه اسلامی تبریز فعال است و کلیه دانشجویان هنر و غیرهنری می توانند در این جشنواره شرکت کنند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری "هر اندیشه ای که در قالب هنر مطرح شود ماندگار خواهد بود" گفت: با توجه به ارزشهای دینی، ما باید به مساله بیداری اسلامی توجه کنیم و ضمن معرفی و تشویق استعدادهای خلاق پیرامون این موضوع این جشنواره ها را برگزار کنیم.

دبیر جشنواره بیداری اسلامی و هنر اظهار کرد: این جشنواره مقدمه ای است برای شروع کار تا بتوانیم در عرصه های بین المللی از آثار دانشجویان مسلمان بین الملل هم استفاده کنیم.

به گفته وی آثار این جشنواره در اکثر دانشگاهها به معرض نمایش گذاشته می شود، همچنین احتمال دارد نمایشگاه این آثار در خارج از کشور هم برگزار شود.

شایان ذکر است؛ نشست خبری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات سه شنبه 25 بهمن در سالن کنفرانس این وزارتخانه برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 108112

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha