به گزارش خبرگزاری شبستان، متن نامه دانشجویان خطاب به پرویز شیخ طادی و ابوالقاسم طالبی به شرح زیر است:
سینما به عنوان هنر هفتم، به مثابه ابزاری پر نفوذ در جوامع امروزی میماند که میتواند از جهتی هم راستا و همنوا با شیاطین شود تا خوی پلیدی، دروغ و بی حیایی را گسترش دهد و از جهت دیگر میتواند با نشان دادن ارزشهای والای اسلامی در قالب هنر، پیامبرگونه، به ترویج خیر و مبارزه با شر و زشتی بپردازد.
خوشبختانه، پایان سی امین جشنواره فیلم فجر، آغاز مجددی شد برای احیای این فرموده معمار کبیر انقلاب که "ما با سینما مخالف نیستیم، ما با مرکز فحشا مخالفیم. ( صحیفه امام، ج6، ص: 15)"
توفیق فیلم"روزهای زندگی" به همراه پرویز شیخطادی، کارگردان این فیلم در به دست آوردن سیمرغهای مختلف این جشنواره، اعم از سیمرغ بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول زن و... شیرینی و حلاوت خاصی را به کام جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی بخشید تا بعد از سالها، تلخی که فیلمهایی با مضامین: جداییها، دروغها و خیانتها به کام ما نشاند، با این دستاورد مهم جریان ارزشی سینمای کشور به فراموشی سپرده شود.
این اتفاق مبارک را ابتدا به جناب آقای شیخ طادی و عوامل فیلم "روزهای زندگی" و در ادامه به تمام کسانی که خواهان اعتلای سینمای دینی و ارزشی کشور هستند، تبریک میگوییم و پیشانی شکر به درگاه خداوند تبارک و تعالی میساییم.
اما آن چیزی که برای مردم ایران و به خصوص دانشجویان از اهمیت ویژهای برخوردار بود، بصیرت مثالزدنی آقای شیخطادی بود، که جایزه بهترین کارگردانی خود را تنها بعد از چند لحظه از دریافت آن به ابوالقاسم طالبی کارگردان قلادههای طلا اهدا کرد تا نشان دهد، قدر زر زرگر شناسد؛ قدر گوهر، گوهری !
مطمئنا کسب جوایز متعدد جشنواره امسال توسط جناب آقای شیخطادی، نشاندهنده "ما میتوانیم" هایی است که طی چند سال اخیر متاسفانه در حوزه فرهنگ مورد غفلت قرار گرفته بود.
این سیمرغها نشان میدهد، میشود در کنار تبحر، تعهد نیز داشت.
این سیمرغها نشان میدهد، میشود با فحشا در سینما مخالف بود و زیباترین مفاهیم انسانی را در قالب سینما بیان کرد.
این سیمرغها نشان میدهد، میشود بدون اداهای روشنفکری، بدون پز اعتراض و سیاه نمایی، اثری قابل توجه ساخت که به گواه موافقان و مخالفان، پدیده جشنواره باشد.
موفقیت پرویز شیخ طادی در جشنواره فیلم فجر امسال، نوید دهنده نسل جدیدی از هنرمندان متعهد در سینمای ایران است که بصیرت را چراغ راه خود قرار میدهند تا در تاریکخانه سینما؛ هم، خود راه را از بیراه گم نکنند و هم راهنمایی باشند برای نسل تازه سینمای ایران که مصمم هستند دوران گذار سینما از جدایی، دروغ و خیانت به سمت اخلاق، امید و آگاهی را سرعت بخشند.
امیدواریم با این نسل از سینماگران متعهد کشور، دیگر شاهد آن نباشد، فردی با نشان دادن غیرواقع سقوط اخلاقی جامعه، درصدد صعود خود در جشنوارههای خارجی باشد.
امیدواریم با این نسل از سینماگران متعهد کشور، دیگر شاهد آن نباشیم فردی با نشان دادن جداییهای مصنوعی جامعه، درصدد وصال خود به اربابان غربی باشد.
این نوید را به ما ابوالقاسم طالبی و پرویز شیخ طادی میدهند. نوید روزهای آفتابی برای سینمای کشور؛ نوید روزهای زندگی
پایان پیام/
نظر شما