به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، استاندار زنجان شامگاه یکشنبه در جلسه شورای مهارت در محل استانداری زنجان اظهار کرد: در صورت عملیاتی شدن سند توسعه مهارت استان به جهت استفاده از تجربه افراد سند خوبی است.
فتح الله حقیقی بر لزوم تقویت مهارت آموزی در استان زنجان تاکید کرد و گفت: باید به جای ترویج عدم جذب و بهکارگیری نیروی انسانی فاقد مهارت، دانشجویان را برای یادگیری مهارت تشویق کنیم.
وی با اشاره به این سامانه همراه کارجویان، سامانه خوبی است، ادامه داد: فنی و حرفهای فقط نظارت و کنترل را انجام دهد و کاریابیها در این زمینه تقویت شوند.
استاندار زنجان خاطرنشان کرد: همه جوانان و فارغالتحصیلان، علاقهمند به مشاغل دولتی و پشت میز نشینی هستند و این بیگانگی متولیان امر را میرساند.
به گفته حقیقی، سند آمایش سرزمینی، سند اشتغال و سند منظومه روستایی در استان زنجان تدوین شده و باید با توجه به ظرفیتها و استعدادهای هر منطقه، آموزشهای مخصوص ارائه شود.
وی با تاکید براینکه علم باید با فن مهارت آمیخته شود، گفت: دانشگاه و صنعت باید همدیگر را تکمیل کنند و علت ایجاد رشتههای بین رشتهای در دانشگاهها این است که علم به سمت کاربردی شدن حرکت کرده است.
در ادامه مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان به راه اندازی سامانه همراه کارجویان ماهر در استان زنجان اشاره کرد و گفت: ین اپلیکیشن شامل دو بخش است که بخش اول شامل اطلاعات و خدمات دسترسی به نیروهای ماهر است که قانون الزام آموزشهای فنی و حرفهای را اعمال میکنیم.
محمدرضا انصاری با یادآوری اینکه وقتی جهت سرمایهگذاری وارد استان زنجان میشوند، تامین نیروی ماهر از این طریق برای آنها ممکن میشود، اظهار کرد: زنجان در استقرار نظام استاد و شاگردی، یکی از استانهای پیشرو است و بانک اطلاعاتی استادکاران جهت معرفی به کارجویان، جمعآوری شده تا از تجربیات آنها نیز استفاده شود.
وی افزود: بخش دوم این سامانه اطلاعات کارجویان است و با توجه به محدود بودن تعداد کاریابیهای الکترونیکی در استان در اختیار کاریابیهای غیردولتی قرار داده شده و ما در این سامانه فقط وظایف حاکمیتی و نظارتی را انجام میدهیم و بقیه کارها در بخشهای غیردولتی انجام میشود.
نظر شما