مدارس علوم دینی آذربایجان شرقی مرمت می شوند

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، از مرمت مدارس علوم دینی و حوزه های علمیه تاریخی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: مدارس علوم دینی بـا توجه به قدمت تاریخی و معماری ویژه شان از آثار تاریخی و فرهنگی ماندگار استان به شمار می روند.


مهندس تراب محمدی تاکید کرد: یکی دیگر از دلایل اهمیت این مدارس دینی، تربیت عالمان و اندیشمندان برجسته و به نامی است که آثار و اندیشه های ماندگاری از خود به یادگار گذاشته اند به طوریکه دانشمندان برجسته زیادی در این مدارس تربیت شده و در کشـورهـای مختلف بـه آموزش علوم انسانی، اسلامی و تـبـلـیـغ دیـن پرداخته اند.


وی یادآور شد: مدارس علوم دینی در کشور و به خصوص در آذربایجان شرقی در عصر حاکمیت صفوی رونق گرفته که پس از مهاجرت دانشمندان کشورهای دیگر بـه ایـران، شهرهای این استان به مراکزی علمی تبدیل شده و دارای مدارس علوم دینی متعدد شدند.


رئیس شورای ثبت آثار تاریخی و فرهنگی استان در فهرست آثار ملی با اشاره به اقدمات سازمان میراث فرهنگی در این زمینه گفت: مرمت مدرسه علوم دینی حسن پادشاه و مسجدمدرسه حاج صفرعلی به پایان رسیده و مرمت تعدادی دیگر از حوزه های عمیه استان در دست کار قرار دارد.


محمدی خاطرنشان کرد: مرمت مدارس علوم دینی یکی از اولویت های سازمان میراث فرهنگی در کنار مرمت مساجد تاریخی استان به شمار می رود که تا پایان امسال بخشی از شاخص ترین آثار تاریخی در این زمینه آماده خواهد شد.


وی یادآور شد: به منظور هماهنگی های بیشتر و تسریع در روند مرمتی این مراکز دینی، سازمان میراث فرهنگی آذربایجان شرقی تفاهم نامه ای را با اداره کل اوقاف و امور خیریه و مدیریت حوزه های علمیه استان منعقد کرده است.


پایان پیام/
 

کد خبر 107834

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha