به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان؛ بر اساس گزارش آخرین اقدامات سیل روز جمعه گذشته که روابط عمومی استانداری، روز سه شنبه(۲۹ تیرماه) در اختیار رسانه ها قرار داد؛ رضا فلاح، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به مفقود شدن 5 نفر از اعضای یک خانواده که در روستای کیسکان درگیر سیل شده بودند، افزود: بامداد صبح شنبه 26 تیرماه در شورای ستاد بحران شهرستان بافت حضور یافتیم و همزمان با آن فراخوان نیروها از بافت، سیرجان،کرمان، ماهان، شهرستان کرمان و مرکز استان انجام شد.
وی بیان کرد: پیکر اولین مفقودی این حادثه ساعت 5 و نیم صبح در روستای بیدشک و دومین جسد مفقودی همان روز توسط نیروهای مردمی و هلال احمر در روستای دهزارچی بالای سد پیدا شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمان از جستجوی مسیر 18 کیلومتری از منطقه حادثه تا سد بافت برای پیدا کردن اجساد خبر داد و گفت: پیکر سومین نفر روز دوشنبه 28 تیر ماه در ورودی سد و پیکرهای نفر چهارم و پنجم امروز 29 تیر ماه در لابلای الوار پیدا شدند و تیمهای جستجو و نجات، کوهستان، سگهای جستجوگر، امدادگران، آفروید و غواصان در این عملیات حضور داشتند با دو دستگاه قایق منطقه سد به طور کامل رصد شد.
وی با اشاره به اعزام 191 نیروی امدادگر، نجاتگر و پرسنل امدادی به مناطق آسیب دیده در شهرهای بافت، بردسیر، راین، راور، رابر، گلباف، زرند، ساردوئیه، منوجان، ماهان، کرمان، سیرجان، جیرفت و کهنوج عنوان کرد: 44 تیم عملیاتی، 44 دستگاه ناوگان ترابری و 13 دستگاه موتورپمپ لجنکش به این مناطق اعزام شدند.
فلاح با بیان اینکه در مجموع عملیات امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان از 25 تیر ماه تاکنون 319 خانوار و 964 نفر امدادرسانی شدند که 60 نفر اسکان و 17 دستگاه خودرو رهاسازی شدند؛ مجموع روستاها، محلهها و شهرهای امدادرسانی شده توسط جمعیت هلالاحمر استان کرمان طی سیل اخیر را 53 مورد اعلام کرد.
وی گفت: همزمان با شهرستان بافت، 13 شهرستان و شهر و بخش استان درگیر سیل بودند، اما با توجه به شدت حادثه اولویت با کیسکان بافت و هراران بردسیر گذاشته شد و 178 بسته غذایی یک ماهه، 72 ساعته و 24 ساعته، 12 دستگاه چادر امدادی، 166 تخته موکت، 318 بطری آب معدنی، 423 تخته پتو و اقلام غذایی از جمله کنسروجات، برنج، قند و شکر و حبوبات، همچنین چراغ والور، کلمن و چکمه میان آسیبدیدگان از سیل در استان کرمان توزیع شده است.
13 شهرستان استان کرمان در بارشهای رگباری 25 تا 29 تیر ماه درگیر خسارت ناشی از طغیان رودخانهها و وقوع سیلاب شدند که بیشترین آسیب به واحدهای مسکونی، کشاورزی و دام در بافت و بردسیر وارد شد.
دکتر آیتاللهیموسوی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هم با همراهی مدیران کل مدیریت بحران، بنیاد مسکن، آب منطقهای، هلالاحمر و راهداری و امام جمعه، فرماندار و مدیران شهرستانی، ستاد مدیریت بحران شهرستان بافت را تشکیل داد و تصمیمات لازم اتخاذ و ماشینآلات شهرداری و راهسازی جهت لایروبی رودخانه "داهوئیه" زرند و روستای "هراران" شهرستان بردسیر جهت بازگشایی مسیر رودخانه، تخریب پلهای غیرمجاز اعزام شذ.
نظر شما