استاندارد فراداده ای اسناد الکترونیک از یک مدل پیشرفته استفاده می کند

علیرضا بدرلورییس گروه اسناد الکترونیک سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: استاندارد فراداده ای اسناد الکترونیک به مباحث نظری می پردازد و از یک مدل پیشرفته فراداده استفاده می کند.

 

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست خبری طرح جام  (مدیریت نظام‌مند اسناد الکترونیکی کشور ) صبح امروز یکشنبه 27  با حضور مظفر پاسدار شیرازی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی، علی رضا انتهایی، مدیرکل پردازش منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی، علیرضا بدرلو، رییس گروه اسناد الکترونیک سازمان اسناد و کتابخانه ملی و فرزاد دادرس ، مدیر کل توسعه خدمات دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی در اندیشگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد .

 در این نشست «علیرضا بدرلو»، رییس گروه اسناد الکترونیک سازمان اسناد و کتابخانه ملی درباره استاندارد فراداده‌های ضروری اسناد الکترونیکی  گفت: استاندارد فراداده ای اسناد الکترونیک به مباحث نظری می پردازد و از یک مدل پیشرفته از  فراداده استفاده میکند. در پیاده سازی این استاندارد ما به سمت پیشرفت فنی آن رسیدیم.

وی  درباره سامانه ملی اسناد دیجیتال  اظهار کرد: اسناد الکترونیک کشور قبل از اینکه وارد حافظه ملی دیجیتال شوند وارد این سامانه می شوند و یک سری کارهای پیش آرشیوی در آنها انجام می شود و به حافظه بلندمدت دیجیتال وارد می شود.

 

رییس گروه اسناد الکترونیک سازمان اسناد و کتابخانه ملی خاطر نشان کرد:  در شیوه نامه اجرایی فراداده ها به مدل سه مدیریتی سند، کارگزار رابطه رسیدیم.

 

وی با اشاره به موارد چالش برنگیز در اسناد اکترونیک گفت:  آنچه در اسناد دیجیتال چالش برانگیز می شود، این است که این سند چه زمانی به چرخه اسناد راکت در می آید. یک فرصت در اسناد الکترونیک داریم که فراداده را در ایجاد سند داریم و بحث تعیین تکلیف خودکار را پی می گیریم و بر اساس مجوزهایی که شورای ملی اسناد به هر ردیف و آرشیوی صادر کرده از طریق آن انجام می شود.

کد خبر 1076796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha