به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، نیمه اردیبهشت ماه حسین فهیمی، مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی درباره زمان واگذاری سهام عدالت متوفیان اعلام کرده بود شرایط به گونهای است که نمیتوانیم پذیرای مراجعه فیزیکی وراث سهام عدالت باشیم بنابراین بستری در حال ایجاد کردیم که تمام مراحل واگذاری سهام عدالت آنلاین و برخط باشد. باید توجه داشته باشیم در حال حاضر جمعیت وراث سهام عدالت به ۱۰ میلیون نفر رسیدهاست در این شرایط سخت شیوع بیماری کرونا، این جمعیت ۱۰ میلیون نفری نمیتوانند برای انتقال سهام عدالت اموات خود حضور فیزیکی داشته باشند. در حال حاضر میتوانیم بگوییم این افراد و متقاضیان برای انتقال سهام به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند، اما نمیخواهیم جمعیت ۱۰ میلیون نفری در شرایط سخت نسبت به این حق قانونی خود اقدام کنند؛ بنابراین بهتر است صبر کنند تا زیرساختهای انتقال آنلاین سهام با لینک تمام نهادهای مربوطه آماده شود.
بنابراین گزارش حال مدیر سیستم تسویه و پرداخت سپرده گذاری مرکزی خبر داده که تا پایان سال، سامانهای برای انتقال سهام افراد فوت شده به وارثان آنان ایجاد خواهد شد و با توجه به تعداد سه میلیون نفر از فوت شدگان سهام عدالت، امکان اینکه عملیات قهری آنان به صورت دستی انجام و سهام را به وارثان انتقال داد، وجود ندارد.
حسین قشمی بر ایجاد سامانهای به منظور انجام عملیات فوق اشاره کرد و گفت: برای ایجاد این سامانه، جلسات متعددی با همکاران واحد حقوقی قوه قضائیه و همکاران واحد فناوری اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی برگزار شد تا اطلاعات موجود متوفیان چه از جهت میزان سهام عدالت چه از جهت تعداد وراث در این سامانه ثبت و ضبط شود تا درصدی که وارثان از سهام ارث میبرند مشخص شود که امیدوارم این موضوع در سال جاری عملیاتی شود.
این گزارش می افزاید: تمام صاحبان سهامداران عدالت چه گروه روش مستقیم و چه گروه روش غیر مستقیم، سهامدار شرکت سرمایهگذاری امید ایرانیان هستند. تمام جمعیت ۵۰ میلیون نفری دارندگان سهام عدالت، سهامدار شرکت سرمایهگذاری امید ایرانیان میشوند. این شرکت شامل ۱۳ شرکت غیر بورسی و غیر فرابورسی است. شرکت سرمایهگذاری امید ایرانیان یک شرکت سرمایهگذار از ترکیب سهام چند شرکت است و هر دارنده سهام عدالت بر اساس ارزش اسمی سهامی که دارد (برگههای یک میلیون تومانی و ۵۰۰ هزار تومانی) از این شرکت سهم خواهد داشت.
نظر شما