۱۷ هزار و ۸۹۲ منبع مطالعاتی به کتابخانه های آستان قدس اهدا شد

اختری طوسی از اهدای ۱۷هزار و ۸۹۲ نسخه کتاب، نشریه، پایان‌نامه و منبع سمعی بصری به کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در سه ماه نخست سال جاری خبر داد و گفت:این منابع در موضوعات مختلف دینی، تاریخی، فقهی، ریاضیات، پزشکی و ادبیات قابل دسته‌ بندی است.

«عیسی اختری طوسی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد با اشاره به اهدای ۱۷هزار و ۸۹۲ نسخه كتاب، نشریه، پایان‌نامه و منبع سمعی بصری توسط افراد حقيقي و حقوقي به سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در سه ماه اول سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: حدود نیمی از این منابع در دفاتر ثبت، و با توجه به نیازسنجی، به اداره مطبوعات، کتابخانۀ مرکزی و همچنین کتابخانه‌های وابسته در سراسر کشور ارسال شده است.

 

رئیس اداره خدمات کتابداری کتابخانه آستان قدس رضوی این منابع را در موضوعات مختلف دینی، تاریخی، فقهی، ریاضیات، پزشکی، ادبیات و ... قابل دسته‌بندی دانست و افزود: ۱۰ هزار و ۶۱۰ نسخه کتاب فارسی، عربی و لاتین و منابع سمعی بصری اهدایی و خریداری شده در سامانه‌های سیمرغ، سفارش جستجو و سامانه سافام ثبت شده است.

 

اختری طوسی به تشریح فعالیت بخش سازماندهی و فرآوری کتب به عنوان یکی از بخش‌های اداره خدمات کتابداری پرداخت و گفت: اين بخش با بهره‌گيري از فهرست‌نويسان متخصص، مسئوليت سازماندهي منابع را بر طبق نظام رده‌بندي دهدهي ديوئي بر عهده دارد تا شناساندن يك اثر به خواننده و بازيابي سريع و راحت آن را ممکن سازد.

 

وی از حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، با اهدای ۳هزار و ۵۶۲ نسخه کتاب فارسی و عربی در جایگاه نخست اهداکنندۀ بیشترین تعداد کتاب نام برد و افزود: حجت‌الاسلام محمدعلی رحیمی، مسئول دفتر آیت‌الله مرحوم سیدمحمد حسینی شاهرودی(ره) با ۱۶۸۰ نسخه و ابوالفضل کمیلی‌زاده با ۱۱۱۸ نسخه، در ردیف‌های بعدی بیشترین تعداد اهدای کتاب قرار دارند.

کد خبر 1075422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha