به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، «حمیدرضا ناهیدی فرد» در نشست خبری با خبرنگاران همدان در خصوص طرح غنی سازی اوقات فراغت در ایام تابستان گفت: با شیوع ویروس کرونا ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان با برنامه ریزی هدفمند و طراحی بستر فضای مجازی فعالیت های خود را اجرای کرد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان افزود: با شروع فصل تابستان دغدغه خانواده ها در خصوص غنی سازی اوقات فراغت جوانان بیشتر می شود و در این میان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان نقش موثری دارند و فضای امن برای نسل جوان فراهم می کنند.
فعالیت 594 کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان همدان
وی اظهار داشت: امسال ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد، طرح «مدرسه، مسجد، تابستان» را با همکاری معاونت فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورشی آموزش و پرورش برنامه ریزی کرده و در حال اجرا است.
ناهیدی فرد ادامه داد: پیوند بیشتر مدرسه، مسجد و خانواده ، جذب حداکثری نوجوانان و جوانان به مساجد ، آشنایی و رشد استعدادهای فرهنگی ، هنری محلات، ایجاد نشاط و ارتقاء مهارت های اجتماعی از برخی اهداف طرح غنی سازی اوقات فراغت عنوان کرد.
وی با بیان اینکه 150 مدرسه در کل کشور با طرح «مدرسه، مسجد و خانواده» همکاری می کنند، افزود: علاوه بر بخش عمومی که برای همه کانونها در نظر گرفته شده، ۹ باب مدرسه نیز در همدان این طرح را به صورت ویژه پیگیری میکنند.
ناهیدی در خصوص زمان اجرای طرح گفت: این طرح از دهم تیر ماه تا ۳۱ شهریور ماه امسال برگزار خواهد شد و تمامی کانونهایی که طرح تابستانی را انتخاب میکنند، میتوانند در زیست بوم مجازی بچههای مسجد عناوین فعالیتهای خود را در قالب ۹ رواق و سه شبستان ثبت کنند و با کسب امتیاز در پایان اجرای طرح از حمایتهای مالی لازم برخوردار شوند.
وی ادامه داد: در بخش عمومی سه شبستان، شامل، شبستان فرهنگ، که شامل رواقهای نور، کتاب، رسانه، همدلی و دانش است و شبستان هنر شامل قلم و ترنج است و و رواق قلم در ثبت تولیدات ادبی است و همچنین شبستان نو آوری بخش های مختلفی دارد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان در ادامه به دیگر فعالیت های اجرای کانون های مساجد در ایام تابستان اشاره کرد و گفت: اجرای طرح شنبه های کتاب، اجرای طرح سه شنبههای تکریم با محوریت تکریم از مادران شهدا و مادران دارای چهار فرزند و بیشتر، برگزاری محافل انس با قرآن کریم، نهج البلاغه خوانی و انس با صحیفه سجادیه، بزرگداشت ایام غدیر، اجرای میدانی گروههای سرود و نمایش و طرح قرآنی ۱۴۵۵ و جشنوارههای مرتبط با این بخش در نظر گرفته شده است.
ناهیدی فرد در خصوص برش استانی طرح ملی قرآنی ۱۴۵۵ اظهار کرد: امسال طرح قرآنی ۱۴۵۵ با شعار «قرآن، امید، زندگی» در ۲ بخش جشنواره و پیامکی با محوریت حفظ موضوعی قرآن کریم پیگیری و هم به صورت مجازی و هم به صورت حضوری اجرا میشود.
وی در خصوص زمان بندی این طرح گفت: این طرح از پنجم تیر ماه به صورت هفتگی و هر هفته با محوریت یک آیه از قرآن کریم آغاز شده و به مدت ۱۰ هفته تا ۱۲ شهریور ماه امسال ادامه مییابد.
ناهیدی فرد ادامه داد: در بخش حفظ موضوعی آیات و مسابقه نیز کلیه علاقه مندان قرآنی از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۴۴۴۴ میتوانند در مسابقه شرکت نمایند و روزانه به ده نفر از برگزیدگان جوایز ارزندهای اهدا میشود و در بخش دوم طرح در حوزه رشتههای جشنوارهای شامل بخشهای فیلم کوتاه، خوشنویسی، نقاشی، شعر، داستان نویسی، گرافیک و محصولات رسانهای علاقه مندان میتوانند آثار خود را ارسال کنند.
وی به فعالیت 134 مرکز طرح تلاوت نور در استان اشاره کرد و گفت: این مراکز به صورت ویژه در حوزه نشر معارف قرآنی فعالیت دارد.
نظر شما