به گزارش خبرگزاری شبستان، اسماعیل حسین زهی در رابطه با وضعیت نامناسب ناوگان حمل و نقل زمینی کشور گفت: در چند روز اخیر شاهد دو حادثه ناگوار جاده ای در خصوص واژگونی اتوبوس خبرنگاران در نزدیکی روستای در شهرستان نقده و دیگری واژگونی اتوبوس سربازان معلم در دهشیر که منجر به فوت تعدادی از هموطنانمان شد، بودیم.
وی افزود: به دلیل استاندارد نبودن جادهها، فرسودگی ناوگان حمل و نقلی، فرار شرکتهای حمل و نقل جادهای و رانندهها از اخذ معاینه فنی و صورت وضعیت،چنین حوادث تلخی بوجود می آید متاسفانه در سایه خلاء نظارتی دستگاههای متولی فرار از قانون در حوزه حمل و نقل کاملا مشهود است.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ، خاطرنشان کرد: به دلیل کوتاهی برخی ارگانها طی حوادث اخیر تعدادی از خانواده ها داغدار شدند از این رو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با جدیت به این موضوع ورود کرده و در جلسه این هفته کمیسیون جزئیات حوادث را مورد بررسی قرار میدهد. از طرفی دو گروه از اعضای کمیسیون عمران برای بررسی بیشتر به محل وقوع حوادث اعزام شده تا ضمن ارزیابی دلایل وقوع حادثه، مسئولانی که در انجام وظفه خود قصوری داشتند را شناسایی کرده تا با آنها برخورد شود.
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با اشاره ضرورت استانداردسازی جادههای کشور خاطرنشان کرد: برای احداث و تعریض جاده ها حتما باید اطلاعات کافی در اختیار مهندسان قرار بگیرد؛ از طرفی بهتر است از کارشناسان محلی و بومی که اطلاعات کافی از منطقه دارند، استفاده شود.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: شرکتهای حمل و نقلی، قانون را دور زده و نسبت به دریافت معایه فنی بیتوجهی میکنند که باید با آنها به صورت جدی برخورد شود. از طرفی علیرغم وجود تحریمها نباید خودرو های فرسوده که 30 الی 40 سال از عمر آنها گذشته را در چرخه نگهداریم.
عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تنها بخشی اندکی از حوادث جاده ای ما مربوط به خطای انسانی بوده و عمده علل آن استاندارد نبودن جادهها و مشکلات مربوط به فرسودگی خودروها و نیز مشکلات فنی بوده که به هیچ عنوان پذیرفته نیست. از این رو تمامی سازمانها و ارگانهایی که از این اتوبوسهای استفاده میکنند نیز باید پاسخگو باشند.
نظر شما