به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، مهدی مقوم، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت مخابرات استان یزد در جمع اصحاب رسانه ضریب نفوذ کابران اینترنت در یزد را 48 درصد ذکر کرد و گفت: این شاخص نشان از آمادگی و درجه مطلوبیت مناسب شهروندان یزدی در برخورداری از خدمات الکترونیکی است.
وی با اشاره به راه اندازی اینترنت پرسرعت مخابرات، تصریح کرد: شهروندان یزدی می توانند با برقراری ارتباط با تلفن 2030 از امکانات اینترنت پرسرعت این شرکت بهره مند شوند.
مقوم با بیان انیکه 7700 پورت ADSL شرکت مخابرات واگذار شده است، اظهارداشت: اکنون بیش از 35 هزار مشترک ADSL توسط شرکتهای PAP سرویس دهی میشوند.
وی با بیان اینکه در سال جاری 290 پروژه مخابراتی با سرمایهای بالغ بر 211 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است، اظهارداشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی چیزی به عنوان مخابرات و ارتباطات در کشور وجود نداشت وهمه دستاوردهای مخابرات کنونی از سال57 به بعد بوده است.
مقوم با بیان اینکه ایران اکنون در مخابرات با اروپا هیچ فاصله ای ندارد تاکید کرد: تکنولوژی ما با آنان هیچ تفاوتی ندارد و هیچ چیز ی از آنان کمتر نداریم.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان یزد ادامه داد: در ارتباطات 50 تا60ردصد تجهزات داخلی است و مابقی تکنولوژی هایی است که ساخت آن در کشور مقرون به صرفه نمی باشد و در اختیار کشورهای خاصی قرار دارد.
وی با اشاره به اجرای کامل 11 مصوبهی مخابراتی استان در دور اول و دوم سفرهای استانی رئیس جمهور و هیئت دولت، خاطرنشان کرد: مصوبات دور سوم سفرهای استانی هیات دولت به استان یزد 78 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیر عامل مخابرات استان یزد اضافه کرد: 95 درصد جمعیت روستایی استان تحت پوشش شبکه تلفن همراه، 97 درصد دارای ارتباط تلفن خانگی و 96 درصد متصل به شبکه اطلاع رسانی میباشند.
مقوم، تعداد دایری تلفنهای ثابت از ابتدای سال تا دیماه را 20 هزار شماره ذکر کرد و ادامه داد: میزان درآمد ماهیانه مخابرات به ازای یک شماره تلفن ثابت 5 هزار تومان است و مردم استان 3 میلیاردتومان در تلفن ثابت به مخابرات بدهکارند.
وی ضریب نفوذ تلفن همراه استان را 4/78 درصد ذکر کرد و گفت: استان یزد از این لحاظ جایگاه اول را در بین استانهای کشور به خود اختصاص داده است و در تلفن ثابت نیز رتبه چهارم را داراست.
پایان پیام/
نظر شما