توجه به ناتوی فرهنگی نیازمند گفتمان دفاع مقدس است

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان پیشرفت و استمرار ایران در دوران پس از جنگ را با توجه به ناتوی فرهنگی، نیازمند گفتمان دفاع مقدس دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، آیین اختتامیه دومین جشنواره خاطره نگاری دفاع مقدس گیلان با معرفی افراد برگزیده به همراه رونمایی سه عنوان کتاب خاطره دفاع مقدس، امروز(19 بهمن) در سالن اجتماعات کانون بسیج رشت، برگزار شد.

 

سرهنگ رسول جلائی، مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان در این مراسم با گرامیداشت روز نیروی هوایی، سالروز عملیات ولفجر 8 و ایام الله دهه فجر، گفت: عملیات ولفجر 8 یکی از عملیات های منحصر به فرد در تاریخ عملیات های نظامی جهان و به خصوص دوران دفاع مقدس است.

 

وی اظهار کرد: پس از گذشت 33 سال از پیروی انقلاب و با توجه به فراز و فرودها، همواره مسیر انقلاب به سوی پیشرفت و تعالی بوده است. اقدامات دشمن با تهدیدها و تحریم های فراوان برای سد کردن حرکت انقلابی مردم نه تنها راه به جایی نبرده است بلکه ملت را در این مسیر استوارتر کرده است.

 

جلائی اضافه کرد: امروز ملت ایران سرافرازانه در جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس در تلاش برای بازگویی و بازنویسی خاطرات ارزشمند آن دوران، می باشد.

 

وی، برجسته ترین نشان پیشرفت ایران را در صدور انقلاب و آنهم در بیداری مردم منطقه عنوان کرد و افزود: جنگ 8 ساله، بسترساز بیداری اسلامی در منطقه بوده است.

 

جلائی، جهاد، ایثار و شهادت را مفاهیم بازآفرینی شده در دوران دفاع مقدس برشمرد و اضافه کرد: همه این جانفشانی ها رهین شهادت شهدا و ایثار جانبازان و خانواده های آنان است.

 

وی گفت: هدایت این کشتی بزرگ با سکان داری امام خمینی و پس از ایشان مقام معظم رهبری انجام می شود که همواره همدلی ملت را به دنبال داشته است.

 

جلائی، پیشرفت و استمرار ایران در دوران پس از جنگ را با توجه به ناتوی فرهنگی، نیازمند گفتمان دفاع مقدس و بسیجی ماندن در اردوگاه ولی امر مسلمین، دانست.

 

وی در ادامه به رو نمایی سه عنوان کتاب خاطرات دفاع مقدس که به قلم چهار تن از نویسندگان گیلانی به نگارش رسیده است اشاره کرد و گفت: این کتاب ها حاصل جمع آوری خاطرات اولین جشنواره خاطره نگاری دفاع مقدس گیلان می باشد که از سوی بنیاد حفظ آثار گیلان به چاپ رسیده است.

 

جلائی تصریح کرد: "در باران بخوان"‌ نوشته رحمت حقی پور، "زبان مادری صبر"‌ نوشته حنّانه سفرگر، "نامه های پست نشده" نوشته احمد امین فرد و شیوا آب آذر است که امید است جای خود را در میان مخاطبان آثار دفاع مقدس باز کنند.

 

گفتنی است،در ادامه این مراسم با توجه به 450 اثر ارسال شده از 200 نفر به دبیرخانه جشنواره، 12 اثر به عنوان آثار برگزیده و زهرا حیدری، محمدرضا بینش و رضا اسدی به ترتیب رتبه های اول تا سوم این جشنواره را به خود اختصاص دادند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 106696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha