به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «عبدالرضا قاسم پور» امروز (سه شنبه ۲۵ خرداد) در جمع خبرنگاران گفت: فارس در موضوع انتخابات آمادگی کامل برای برگزاری هر چه باشکوهتر این رویداد را دارد که این امر با مشارکت حداکثری مردم برگزار شود تا مردم حضور باشکوهی در این خصوص داشته باشند.
جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا اظهار داشت: این انتخابات متفاوت از سایر انتخابات در سال های گذشته است و این تفاوت در خصوص بیماری کرونا می باشد که در این زمینه تدابیر ویژه ای از سوی ستاد مدیریت بیماری کرونا اتخاذ شده است که با هدف مشارکت حداکثری در مقابل حفظ سلامت مردم، خط قرمز همه دست اندرکاران انتخابات باشد تا خطری متوجه سلامت مردم نباشند و سلامت مردم حفظ شود.
معاون استاندار فارس ادامه داد: از روزها و ماه های گذشته رعایت کامل دستور العمل های بهداشتی را ملزم کردیم و برای همه افراد مرتبط با انتخابات پروتکل ها ابلاغ شد و خلاصه پروتکل ها در قالب عدم برگزاری از هر گونه تجمع، مناظره، گفت و گو و سخنرانی در فضای بسته بود که ممنوع اعلام شد.
جانشین استاندار فارس همچنین با اشاره به اینکه متأسفانه موج جدیدی از بیماری در بوشهر و هرمزگان شکل گرفته است و با توجه به همجواری استان ها به شهرستان های جنوبی همچون لامرد، خنج و گراش بیم تسری آن به فارس می رود، افزود: مواردی از ویروس کرونای آفریقایی در یکی از روستاهای شهرستان لارستان دیده شده است که تعداد آن زیاد نیست اما باید توجه داشت که میزان سرایت ویروس آفریقایی بسیار خطرناک تر از سایر جهش ها است.
وی گفت: تأکیدمان این است برای اینکه با موجه پنجم بیماری در استان مواجه نشویم در ستاد استانی تدابیری اتخاذ شد و با برنامه ریزی صورت گرفته هنوز هم مانند قبل هر گونه تجمع ممنوع است و دستگاه های نظارتی از جمله دانشگاه علوم پزشکی باید از این اقدام جلوگیری کند و اجازه ندهند که هر گونه تجمع مذهبی، ورزشی و فرهنگی شکل بگیرد؛ چرا که تجمع عامل اصلی انتشار ویروس است.
قاسم پور همچنین یادآور شود: با توجه به اینکه وضعیت شیراز در رنگ بندی کرونا نارنجی است ممنوعیت تردد به شهرهای قرمز و نارنجی، تردد بین استانی حتی در ایام انتخابات هم وجود دارد و مردم بایستی عدم ترددها را رعایت کنند.
وی در ادامه سخنان خود به تمهیدات لازم در خصوص برگزاری انتخابات اشاره کرد و گفت: از ابتدا در ستاد انتخابات استان پیش بینی شد تا تعداد شعب اخذ رأی در شهرها و روستاها در تمامی شهرستان ها انجام شود تا از هرگونه ازدحام جلوگیری شود، همچنین انتخابات شورای شهر در شهر شیراز کاملا به صورت الکترونیکی برگزار می شود.
قاسم پور با بیان اینکه در روز انتخابات آغاز ساعت رای گیری از ساعت هفت صبح است و در صورت ضرورت تا ساعت ۲ بامداد روز بعد انجام خواهد شد، گفت: در خصوص شعبه ها به گونه ای عمل شده است که چیدمان فضا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تهویه مناسب برای حضور مردم انجام شود و توصیه می کنیم مردم خودکار شخصی با خود به شعب اخذ رأی به همراه بیاورند و مردم نیز کودکان و افراد بیمار را همراه خود به شعب اخذ رای نیاورند.
وی ادامه داد: در طی زمان تبلیغات انتخابات کاندیدها چندین مورد بی توجهی به دستورالعمل های بهداشتی وجود داشت و براساس قانون، موارد برخورد با کاندیدها صورت گرفت.
این مقام مسئول همچنین اضافه کرد: باتوجه به اینکه برای برخی از شهرستان ها واحدهای سیار پیش بینی شده است، تعداد این واحدهای سیار در شهرستان های پرخطر و پر تراکم ۹۰۰ واحد است.
جانشین استاندار فارس همچنین خاطر نشان کرد: نامزدهای پیروز انتخابات و حامیان و نامزدهای معترض به نتایج انتخابات و حامیان آنها از هر گونه تجمع در خیابان ها، میادین و مقابل فرمانداری جلوگیری کنند و نامزدهای معترض اعتراض و شکایات خود را به هیأت نظارت و یا فرمانداری ارائه کنند.
قاسم پور در ادامه سخنان خود به آمار واکسیناسیون انجام شده در استان اشاره کرد و افزود: در استان فارس براساس آخرین آمار کل واکسن تزریق شده ۳۴۱ هزار و ۶۹۵ می باشد و درصد مثبت شدن تست ها ۲۵ درصد و میزان بهبودی ۹۷ درصد و روزانه ۲۰۰ بیمار جدید بستری می شوند.
وی ادامه داد: هم اکنون تعداد یک هزار و ۳۵ بیمار بستری در بیمارستان ها داریم و ضریب اشغال تخت زیر ۴۰ درصد است و باتوجه به همجواری استان با شهرستان های جنوبی این نگرانی را داریم و تأکید می شود تا مردم و مسئولین مراقبت های بیشتری را داشته باشند تا با موج پنجم مواجه نشویم.
قاسمپور خاطر نشان کرد: در حال حاضر فارس دارای ۱۹ شهر زرد و ۱۸ شهر نارنجی است و شهرستان قرمز نداریم. این در حالیست که باتوجه به ظرفیت شهر شیراز در حوزه درمانی قریب به ۱۵ درصد از اشغال ظرفیت تخت های بیمارستانی از استان های همجوار است.
وی در پاسخ به سئوالی پیرامون دورکاری کارمندان هم گفت: پروتکل های دورکاری از قبل بر اساس رنگ بندی ها اعلام شده است و مدیران دستگاه های اجرایی باید آن را انجام دهند؛ از این رو اگر کارمندی به این موضوع اعتراض دارد می تواند از طریق سامانه ۱۹۰ دانشگاه علوم پزشکی و یا ۱۱۱ سامد مراتب را گزارش دهد.
نظر شما