تبلیغات ضد اسلامی ابزار جدید دیپلماتهای آمریکایی

انتقاد شدید از اسلام برای اهداف سیاسی در انتخابات میان دوره‌ای و عوام‌فریبی، مردم اوکلاهاما را گمراه کرد تا برای تصویب یک قانون ضد اسلامی رأی مثبت دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، اتفاقاتی از قبیل نصب تابلوی "ورود مسلمانان ممنوع "در ورودی رستوران آلاباما، اقدام یکی از اعضای شورای شهر نبراسکا برای نصب تابلویی بر سردر خانه خود که روی آن نوشته شده است "هرگز به مردی به نام محمد اعتماد نکنید"، حمله به یک زن مسلمان در نزدیکی مسجدی در اوهایو، فرستادن ایمیل‌های ضد اسلامی به مسجد اوهایو و مسایلی دیگر از این قبیل در سال 2010 میلادی نشان‌دهنده تنگنای جمعیت هفت میلیون نفری آمریکا برای زندگی در این کشور پس از گذشت بیش از 9 سال از حادثه تلخ 11 سپتامبر است.

این رویدادهای پیاپی، نتیجه تقریبا یک دهه تخریب اسلام و مسلمانان از سوی گروه‌های راست‌گرای افراطی و اقدامات بیگانه‌ستیزی در مورد مسلمانان از سوی دولت آمریکا است.

برنامه‌های رادیویی همواره میزبان مهمانان و سخنرانانی است که وظیفه آنها انجام لفاظی‌های خطرناک برای گسترش نفرت از مسلمانان است.

هتاکی‌های مدام به اسلام و مسلمانان در میزگردهای رادیویی و تلویزیونی، در روزنامه‌ها و سایت‌های اینترنتی نیز به تحریک احساسات ضد اسلامی در سراسر کشور کمک می‌کند.

از سوی دیگر سوء استفاده از اسلام برای رسیدن به اهداف سیاسی یکی دیگر از اقدامات نژادپرستانه آمریکایی‌ها نسبت به مسلمانان در سال گذشته میلادی بود.

انتقاد شدید از اسلام برای اهداف سیاسی در انتخابات میان دوره‌ای  و عوام‌فریبی، مردم اوکلاهاما را گمراه کرد تا برای تصویب یک قانون ضد اسلامی رأی مثبت دهند.

اقدام ضد اسلامی اوکلاهاما که یکی از بهترین نمونه‌های فریب‌کاری سیاستمداران از طریق ایجاد ترس بود، همچنین موجب جمع کردن رأی برای کاندیداهای انتخاباتی از طریق تحریک احساسات ضد اسلامی مردم این ایالت بود.

سیاستمداران اوکلاهاما با این شعار که " قانون شریعت که در آمریکا در حال گسترش است یک مفهوم بسیار وحشتناک است" و به نام اینکه "بیایید ایالت خود را نجات دهیم "مردم را فریب دادند.

این اقدام ضد اسلامی موجب شده است  تا جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان اوکلاهاما و سنا اکنون تصور کنند که راه پیروزی یعنی دوباره انتخاب شدن و یا  خارج کردن کرسی‌های مجلس از دست حزب مخالف خود یعنی دموکرات ها  در انتخابات آتی پیدا کرده اند.

بسیاری از سیاستمداران فرصت‌طلب پس از حادثه 11 سپتامبر بارها و بارها با تأکید فراوان مدعی شده‌اند که اسلام یک مذهب نیست بلکه یک فرقه سیاسی است.

آنان در راستای اهداف اسلام‌هراسانه خود همواره ادعا کرده‌اند که مسلمانان نمی‌توانند شهروندان آمریکایی خوبی باشند و اینکه مساجد، محلی برای طرح‌ریزی جهادهای افراط‌گرایانه هستند.

در سال 2010 میلادی افزایش بی‌سابقه‌ای در تعداد کاندیداها یانتخاباتی را شاهد بودیم که از تاکتیک‌های اسلام‌هراسانه برای جمع کردن رأی و به عنوان سکویی برای دیده شدن در عرصه سیاسی استفاده می‌کردند، به عنوان مثال لین تورگرسون، کاندیدای جمهوری‌خواه مینسوتا گفته است که دین اسلام نمی‌تواند مورد حمایت اولین متمم قانون اساسی آمریکا باشد.

تنسی ران رامسی، یکی از سه کاندیدای جمهوری‌خواه برای انتخابات کنگره نیز گفته است که  اسلام را به جای یک دین باید یک فرقه نامید. ران مک نیل، کاندیدای وابسته به کنگره فلوریدا نیز در سخنرانی برای دانش‌آموزان طبقه متوسط جامعه ادعا کرده است که اسلام علیه همه خواسته‌ها و ارزش‌هایی است که مردم آمریکا پای آنها ایستاده‌اند.

مؤسسه خانواده آمریکا نیز در اقدامی ضد اسلامی خواستار توقف مهاجرت مسلمانان به آمریکا برای حفظ امنیت ملی و هویت ملی، فرهنگ، آرمان‌ها و ارزش‌های مردم آمریکا شد.

به گفته دکتر حبیب صدیقی، اسلام‌هراسی دیگر یک مسئله ناشناخته در گوشه‌ای از اروپا نیست بلکه به مدد ترویج‌دهندگان شیطان‌صفت آنها، این مسئله امروزه به یک پدیده جهانی تبدیل شده است.

یکی از این ترویج‌دهندگان ،گروهی به نام "اسلامی شدن اروپا را متوقف کنید" در اروپاست و گروهی درست شبیه به این گروه به نام "اسلامی شدن آمریکا را متوقف کنید" در آمریکا وجود دارد که از سوی متعصبان اسلام‌ستیز و دو  آشوب‌طلب به نام‌های "پاملا گالر" و" روبرت اسپنسر" تشکیل شده است.

تعصب و تحجر اسلام‌ستیزانه و کاشت بذرهای تنفر نسبت به اسلام و مسلمانان نتیجه تلاش‌ها و فعالیت‌های گروه اسلامی شدن آمریکا را متوقف کنید، بوده است.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اپدنیوز، در  سپتامبر سال گذشته میلادی، این گروه نهمین سالگرد این رویداد  با جلوگیری از ساخت مسجد در محل برج‌های دوقلو  ان را بار دیگر به مسلمانان نسبت داد.

لفاظی‌های تحریک‌کننده و فتنه‌اانگیز درباره طرح پارک 51 که به همان مسجد برج‌های دوقلو معروف است در 11 سپتامبر گذشته نفرت نسبت به مسلمانان را در آمریکا دوچندان کرد.

سیاستمداران به ویژه از جناح راست آمریکا و متعصبان اسلام‌ستیز این کشور اطلاعات بسیار غلطی نسبت به اسلام و مسلمانان دارند که به شدت آنها را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند تا بدین ترتیب موجی از ترس و وحشت نسبت به این دین مبین و پیروان آن را در دل شهروندان آمریکایی بیندازند.

پایان پیام/


 

کد خبر 10662

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha