به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان ازسمنان، «فرشید فلاح لاله زاری»در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان اینکه بر اساس پژوهشهای انجام شده مصرف کالاهای فرهنگی به خصوص کتاب در سمنان از سطح یک کشور برخوردار است گفت: میزان سواد مردم این استان هم از میانگین کشوری بالاتر است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با اشاره به پیش بینی و برنامه ریزی ۲۰ رویداد فرهنگی ابتکاری در استان سمنان برای کسب عنوان پایتختی کتاب ایران اظهارداشت : ساخت المان های شهری، تشکیل انجمن های کتابخوانی، جمعه بازار ها، گذرهای فرهنگی و طراحی و نصب کتابخانه های دیجیتال از جمله اقدامات انجام شده برای دستیابی به عنوان پایتختی کتاب ایران توسط سمنان است.
وی با بیان اینکه هیئت داوران جشنواره پایتخت کتاب ایران تیرماه امسال بیش از ۳۰۰ شهر را که برای دستیابی به این عنوان ثبتنام کردند اضافه کرد: بعد ازبررسی پنج شهر برتر ایران در پایتخت کتاب انتخاب خواهند شد.
دبیر دبیرخانه توسعه و ترویج کتاب استان سمنان نیز در این نشست گفت: با گذشت ۱۰ ماه از آغاز به کار این دبیرخانه هم اکنون سمنان یکی از نامزدهای جدی پایتخت کتاب در کشور است.
«رضا شمس خانی» افزود: افزایش چشمگیر تعداد باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان از ۱۰۰ باشگاه در سال ۹۸ به دو هزار باشگاه در سال ۱۴۰۰، تشکیل باشگاه کتابخوانی شهروندان ارشد، روستاها و عشایر دوستدار کتاب، کتابخانه های الکترونیکی نامک و دانوش که برای اولین بار در کشور در سمنان راه اندازی شد، مسابقه ایده پردازی کتاب ایران؛ همایش بین المللی نوجوان، کتاب و ترویج علوم کتابخانه های گنجینه و محتوای تخصصی بانوان از جمله برنامه هایی هستند که سمنان را در صدر شهرهای نامزد پایتخت پایتخت کتاب ایران قرار داده است.
مدیر عامل سازمان سیما و منظر شهرداری سمنان نیز از ساخت ۹ المان با موضوع کتاب و کتابخوانی در کارگاه های این سازمان خبر داد و افزود: این المان ها در مکان های شهری مرتبط نظیر کتابخانه ها، فرهنگسراها و پاتوقهای فرهنگی نصب شده اند.
سید« محمد قاسمی» افزود: این المان ها دارای طرح های متنوع هستند تعدادی از آنها رئال بوده و تعدادی نیز مخاطب کودک داشته و فانتزی هستند.
وی گفت: برای ساخت این المانها دو میلیارد ریال هزینه شده است.
نظر شما