به گزارش خبرگزاری شبستان: دکتر محمد مهدی ناصحی درباره خدمات درمان ناباروری افزود: درمان ناباروری با توجه به اختلالات موجود در هر یک از زوجین، تنوع زیادی دارد و خدمات اولیه ای نظیر درمان های دارویی تا خدمات پیچیدهای مانند IVF که فقط در مراکز تخصصی ارائه میشود را در بر می گیرد. هم اکنون بخش قابل توجهی از داروها مانند فولی تروپین، اچ سی جی، اچ ام جی، خدمات پاراکلینیک مرتبط به درمان ناباروری مانند سونوگرافی Infertility در آقایان یا آزمایشهایی مانند Semen Analysis، اندازه گیری کمی FSH, LH و تستوسترون و همچنین برخی خدمات جراحی نظیر اعمال جراحی برای باز کردن لولهها در کسانی که قبلا سابقه توبکتومی یا وازکتومی داشته اند یا اعمال جراحی مربوط به رفع چسبندگیهای رحمی در بانوان تحت پوشش سازمان بیمه سلامت قرار دارد.در همین رابطه و در سال ۱۳۹۹ نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان صرفا برای داروهای مربوط به درمان ناباروری از طرف سازمان بیمه سلامت ایران هزینه شده است.
وی ادامه داد: دنبال کردن سیاستهای جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری یکی از دغدغههای جدی سازمان بیمه سلامت محسوب و از اولویت و اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه برخی خدمات درمان ناباروری ستاره داربوده و در تعهد بیمههای درمانی نیستند، افزود: بر اساس بند «ح» تبصره 17 ماده واحده قانون بودجه سال۱۴۰۰ و در راستای سیاست های کلی جمعیت، دولت مکلف شده است اعتباراتی را ذیل ردیف های وزارت بهداشت تحت عنوان حمایت از هزینه های درمان ناباروری متمرکز نماید.
اعتبار این حساب مطابق نظر کارگروهی متشکل از نمایندگان سازمانهای بیمه گر پایه، جهاد دانشگاهی و معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در خصوص مواردی نظیر پوشش نود درصد (۹۰%) کل هزینههای سه دوره کامل یکی از روشهای کمک باروری (آی.سی.اس.آی) و (آی.وی.اف) برای هر زوج نابارور و همچنین پوشش هزینههای داروئی و پاراکلینیک و سایر روشهای درمان ناباروری هزینه خواهد شد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: بر اساس قانون، افرادی که تحت پوشش هیچ بیمهای قرار ندارند، میتوانند بسته به شرایط خود تحت پوشش سازمان بیمه سلامت قرار گیرند. بدین ترتیب امکان استفاده از پوشش بیمه ای برای زوجین نابارور فاقد بیمه نیز مشابه سایر افراد جامعه فراهم می باشد.
نظر شما