وجود تضادهای فکری و اعتقادی، مانع اصلی پیشرفت زنان

مشاور امور زنان و خانواده استانداری گیلان، با تاکید بر تحول نگرشی در راستای جلوه های رفتاری، تربیتی زنان گفت: وجود تضادهای فکری و اعتقادی، موانع اصلی پیشرفت زنان در جامعه محسوب می شود.

اکرم رحمانی، مشاور امور زنان و خانواده استانداری گیلان، در گفتگو با خبرنگار شبستان، با بیان اینکه امام راحل تمسک زن به اسلام را منجر به رستگاری زن و جامعه می دانست، گفت: امام(ره) ضمن اینکه به مشارکت سازنده زنان در عرصه های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی معتقد بود به نقش ارزشمند انسان ساز بودن زنان نیز اصرار داشت.

 

وی، خاطرنشان کرد: امام راحل چنان عزتی به زنان ایرانی بخشید که تاکنون هیج رهبری نتوانسته تا این اندازه ارزش و اهمیت حضور زن را در جامعه محقق سازد.

 

زن، مظهر تحقق آمال بشری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد رشت، با بیان اینکه امام خمینی(ره) زن را زیربنای فضیلت های انسانی و ارزش های والای خلیفه الله می دانست، اظهار کرد: امام توانست به معنای واقعی نهضت حقوقی زن را به تحقق برساند و اکنون زنان این شایستگی و اعتماد را به منصحه ظهور رساندند.

 

وی، با بیان اینکه زنان امروز جامعه ما با آگاهی کامل از شخصیت والای خود و با علم به مسائل ضروری زندگی در بعد معنوی و مادی حرکت می کنند، ادامه داد: زنان با شناخت دین و فرهنگ خود، به پاسداری از اصیل ترین فضیلت یعنی عفاف و حجاب پرداخته و در پرتو آن سعادت خود را تامین می کنند.

 

خودباوری، مهم ترین اعجاز انقلاب اسلامی در زنان

مشاور امور زنان و خانواده استانداری گیلان، خود باوری و تبیین هویت ایران اسلامی را از آموزه های اساسی انقلاب برای زنان برشمرد و ادامه داد: این مزیت امکان حضور زن در جامعه را فراهم کرده است.


وی، با بیان اینکه الگوی معرفی شده از سوی انقلاب اسلامی راهگشای تحقق جایگاه زن در جامعه است، ادامه داد: با تکیه بر این الگو مسیر بالندگی و ارتقا منزلت زن امکان پذیرتر می شود.

 

وجود تضادهای فکری و اعتقادی، موانع اصلی پیشرفت زنان

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد رشت، وجود تضادهای فکری و اعتقادی بین عینیت جامعه و حقایق آرمانی و مطلوب، ارزیابی نادرست از توانایی ها و نقش زنان در خانواده و جامعه و نبود آموزش های صحیح در عرصه های مختلف را مهم ترین موانع اصلی پیش روی پیشرفت زنان اعلام کرد و گفت: اصلاح نگرش جامعه نسبت به شان و کرامت زن می تواند این چالش را مرتفع سازد.

 

وی، شناخت الگوی مطلوب و تبیین شاخصه ها و جلوه های رفتاری و تربیتی الگوها را از دیگر راه کارهای کاربردی در این راستا معرفی و اظهار کرد: ارائه الگو های شاخص ارزشی از الگو گیری غربی که با فرهنگ داخلی منافات دارد، جلوگیری می کند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 105640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha