تقویت دیدگاه اخلاقی زنان اساسی ترین نیاز جامعه است

عضو هیت علمی دانشگاه پیام نور، با اشاره به هجمه های تبلیغی غرب علیه تخریب جایگاه زن در جامعه، گفت: تقویت دیدگاه اخلاقی زنان از اساسی ترین نیاز جامعه است.

حجت الاسلام والمسلمین رضا مظفری، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور گیلان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان، به مناسبت نام گذاری امروز به نام انقلاب اسلامی، رسالت و منزلت زن مسلمان با اشاره به دیدگاه امام راحل در راستای جایگاه والای زن در جامعه، گفت: اندیشه امام برخواسته از معارف دینی، قرآن و سنت بوده است که از این دیدگاه هیج تفاوتی بین زن و مرد از نظر ارزشی وجود ندارند.

 

وی، با بیان اینکه انقلاب اسلامی منجر به تحول نگرشی در خصوص منزلت زن در جامعه شد، تصریح کرد: زنان در بعد از انقلاب اسلامی توانستند توانمندی کارکردی خود را توسعه بخشند.

 

حجت لاسلام مظفری، خاطرنشان کرد: تغییر نگرش متفکران جهان نسبت به زن از دیدگاه امام نشات گرفته و از این زمان بود که نگاه جهان نیز به اسلام به عنوان مانع اصلی پیشرفت زنان تغییر کرد.


زنان، مهم ترین پشتوانه روحی در دوران انقلاب

استاد حوزه علمیه رودسر، با بیان اینکه زنان با همراهی و همدلی خود نقش مستقیمی در پیروزی انقلاب برعهده داشتند، افزود: همسر امام راحل نمونه بارز این همدلی بود که توانست در همه پستی و بلندی ها و سختی ها همراه امام باشد.

 

وی، سهم عظیم زنان در این مسیر را غیر قابل انکار برشمرد و ادامه داد: مجاهدت و ایستادگی زنان فرهیخته و ایثار گر، چه در دوران انقلاب و چه پس از آن به اثبات رسیده است.


فضای بالندگی برای زنان بعد از انقلاب اسلامی رونق گرفت

حجت الاسلام مظفری، نقش زنان را منحصر به پشت صحنه ندانست و خاطرنشان کرد: تایید و هدایت امام در راستای حضور زن در عرصه های مختلف اجتماعی و سیاسی، منجر شد تا بانوان بتوانند در طول این دوران پا به پای مردان در همه عرصه های سازندگی و بالندگی نقش آفرینی کرده و توانمندی خود را به اثبات برسانند.

 

تبیین جایگاه زن از طریق ارائه الگو های سازنده

استاد حوزه علمیه رودسر، با اشاره به وجود برخی کاستی ها و ضعف های نگرشی در خصوص جایگاه واقعی زنان پس از 33 سال پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: هر چند پس از انقلاب اسلامی ایران تا حدی در مسیر دستیابی به جایگاه واقعی زنان حرکت های مثبتی انجام گرفته، اما به دلیل برخی ضعف های موجود در دستگاه های دولتی و عملکرد ضعیف دستگاه های فرهنگی، شاهد دگرگونی اندیشه امام در خصوص جایگاه واقعی زن در جامعه هستیم.

 

وی، با بیان اینکه اکنون بیشتر به حضور فیزیکی زن در جامعه توجه می شود، تصریح کرد: این تحول باید متوجه دگرگونی در اندیشه و تفکر زنان باشد.

 

حجت الاسلام مظفری، به شناسایی آسیب ها و چالش های برون رفت از این معضل تاکید کرد و ادامه داد: زن در حال از دست دادن جایگاه واقعی خود به عنوان یک مادر است.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور، نقش تربیتی و اخلاقی را مهم ترین نقش سازنده زنان برشمرد و خاطرنشان کرد: متاسفانه با توجه به تبلیغات ضد فرهنگی، ما با ظهور الگوهای غربی مواجه ایم.

 

وی، خاطرنشان کرد: ما کمبود الگو نداریم بلکه ضعف اصلی ما در ارائه الگوها و چگونگی شناسایی و تبیین این الگوهاست.

 

حجت الاسلام مظفری، به ارائه الگو با استفاده از ابزارهای فرهنگی و هنری تاکید کرد و ادامه داد: متاسفانه تاکنون از نظر نرم افزاری و امکانات فرهنگی هنری، نتوانسته ایم حداکثر استفاده را داشته باشیم.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه، تصریح کرد: زنان نقش تاثیرگذاری در جامعه برعهده دارند و دستگاه های فرهنگی می توانند با استفاده از ابزارهای فرهنگی و هنری، با القا الگوهای ضد ارزشی غربی مقابله کرده و از انحراف دیدگاه اخلاقی زنان جلوگیری کنند.


پایان پیام/


 

کد خبر 105560

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha