به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، عباس فرزادنیا مدیرکل بازرسی استان قم در جمع آمران به معروف و ناهیان از منکر گروه فرهنگی جهادی بشیر اظهار داشت: اولین جایی که بحث امر به معروف و نهی از منکر در نظام جمهوری اسلامی بیان شده، قانون اساسی است و اصل هشتم آن بر لزوم همگانی بودن امر به معروف و نهی از منکر تصریح میکند.
وی ادامه داد: معنای این اصل قانونی این است که مسئولان در هر مقامی که باشند باید به تذکرات بهجای مردم توجه کنند.
فرزادنیا گفت: هر کس در هر مقامی که باشد چنانچه در نظام اسلامی، ظلمی را مرتکب شود سازمان بازرسی میتواند ورود پیدا کند و با آن ظلم برخورد کند.
وی تاکید کرد: همه مراجع و علما فتاوای فراوان و بهروزی در موضوع امر به معروف و نهی از منکر بیان کردند و تذکر لسانی را با شرایط و ویژگیهای مربوطه، وظیفه همه مکلفین دانستند.
فرزادنیا بیان ظرافتها و شیوههای تذکر لسانی و آداب بهکارگیری تذکر لسانی را از مهمترین وظایف گروه امر به معروف و نهی از منکر بشیر دانست.
وی ادامه داد: مهمترین وظیفه سازمان بازرسی نظارت بر کلیه ادارات و نهادهای دولتی و حکومتی است و همه مراکز خصوصی نیز در حکومت اسلامی مورد نظارت این سازمان قرار میگیرند، چون این مراکز از سوی برخی سازمانهای دولتی تائید میشوند.
مدیرکل بازرسی استان قم با تاکید بر لزوم توجه به تکریم ارباب رجوع در نهادهای دولتی اظهار داشت: تمامی کارکنان در نظام اسلامی باید تکریم ارباب رجوع را سرلوحه کار خود قرار دهند و هر عملی که نارضایتی مردم را در بر داشته باشد با آن برخورد خواهد شد.
فرزادنیا تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر وظیفهای همگانی است و یکی از مهمترین راههای آن ورود در نظارت بر دستگاهها است.
وی ادامه داد: مردم از طریق سایت سازمان بازرسی میتوانند اخبار و اطلاعات خود را به این سازمان اطلاع دهند و سازمان در اولین وقت اداری به آن رسیدگی خواهد کرد.
حجتالاسلام مجید بیکزاده مسئول گروه جهادی فرهنگی امر به معروف و نهی از منکر بشیر نیز در این جلسه اظهار داشت: با تعامل انجام شده، تمامی اعضای گروه فرهنگی جهادی بشیر به عنوان بازرس افتخاری فعالیت خواهند کرد.
پایان پیام/
نظر شما