دیش های ماهواره به چادرهای عشایر رسیده

یک منتقد با سابقه سینما گفت:وجود بشقاب‌های ماهواره‌ای در کنار چادرهای ایلیاتی این هشدار را به ما می‌دهد که تهاجم فرهنگی دشمن تا آنجا پیش رفته است و این برای مسئولان نوعی هشدار است.

به گزارش خبرنگار شبستان، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی روییدن در باد، در سالن کنفرانس مرکز همایش‌های میلاد برگزار شد.
 

رهبر قنبری کارگردان این فیلم در این نشست با اشاره به اینکه ده سال از نوشتن فیلمنامه این فیلم می گذرد: البته همان زمان پروانه ساختش آماده شد اما پس از 10سال با همکاری حسن امجدی‌مقدم این فیلم را ساختم.


وی در ادامه افزود: ده هزار نفر نوجوان ایلاتی در پنج سال گذشته از سن 7 تا 15 سالگی به دلیل پرداختن به شغل دامپروری ترک تحصیل کردند و درس نخواندند و اکنون به عنوان سرمایه‌داران کشور در تهران و دیگر شهرها به طلافروشی مشغول شده‌اند.
 

این کارگردان با اشاره اینکه تلاش کرده فرهنگ سالم زیستن را در فیلم خود ترویج کند،گفت: این کودکان در آینده وارد شهر می‌شوند و به زندگی خود می‌پردازند.امروز در جهان مدرنی زندگی می‌کنیم که نمی‌توان گفت این قصه کهنه است و فقط مربوط به دهه شصت می‌شود، چرا که مشکلات اجتماعی، فرهنگی روز ایران را بیان می‌کند.البته کل داستان فیلم برای بزرگسالان در سیزده دقیقه خلاصه شده است چرا که می‌خواستم دنیای کودک ایلاتی را به تصویر بکشم.
 

حسن امجدی مقدم تهیه کننده این فیلم اظهار داشت: اکنون در کشور شاهد مصیبت‌های زیادی برای ساخت فیلم فرهنگی هستیم و کمتر در این زمینه سرمایه‌گذاری می‌شود. با بودجه مناسب توانستیم این فیلم را در کمتر از دو ماه به پایان برسانیم.
 

محمدتقی فهیم منتقد میهمان این جلسه در این نشست اظهارداشت: فیلم‌های زیادی در جشنواره فجر دیده‌ام هر چند آن فیلم‌ها با استفاده از خشونت به جذب مخاطب می‌پردازد اما باید بگویم فیلم روییدن در باد با پرداختن به طبیعت به خوبی داستان کودک ایلاتی را به تصویر کشیده است.
 

وی با اشاره به نمایش خوب مناسبات انسانی در این فیلم گفت: مناسبات اجتماعی در این فیلم به خوبی نشان داده شده است،‌ اما اصلان دانش‌آموز ایلاتی با پرداختن به چرای گوسفندان و تحصیل همزمان در همان سن باقی ماند و خوب می‌شد که مراحل مختلف زندگی او را در آینده می‌دیدیم.
 

فهیم تصریح کرد: عدم توجه به مردم ایلات در این فیلم به خوبی نهادینه شده است و وجود بشقاب‌های ماهواره‌ای در کنار چادرهای ایلاتی این هشدار را به ما می‌دهد که تهاجم فرهنگی دشمن تا آنجا پیش رفته است و این برای مسئولان نوعی هشدار است.روییدن در باد همانند میوه بدون آب می‌ماند که توانسته‌ است به خوبی شکوفا نشدن استعدادها را به تصویر کشاند.
 

فریدون شیردل فیلمبردار این فیلم در ادامه اظهار داشت: با توجه به شرایط سخت طبیعت توانستیم به خوبی و تا قبل از ریزش برف و باران کار تصویربرداری را به پایان رسانده و با برخورداری از محدودیت زمان، سه نسخه کپی این فیلم را بدون کارلابراتوری به جشنواره برسانیم.


پایان پیام/

کد خبر 105370

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha