آیت‌الله خاتمی: امنیت، اصلی‌ترین عنصر تشکیل یک دولت مقتدر است

استان ها:آیت الله خاتمی، امنیت را اصلی ترین عنصر تشکیل یک دولت مقتدر و ملاک سنجش موفقیت هر دولتی دانست.<BR> <BR> <BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله سید احمد خاتمی، عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری، امروز (17آبان) در همایش علمی نقش فرهنگ سازی دینی در ارتقای امنیت اجتماعی که در سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، با بیان اینکه منطق، حکم و تدبیر اسلام، واقع‌بینانه‌ترین و جواب‌گوترین راه برای ایجاد امنیت است، گفت: امنیت، اصلی‌ترین عنصر تشکیل یک دولت مقتدر است و ملاک سنجش موفقیت هر دولتی، توان آن در عرصه ایجاد امنیت می باشد.

وی با اشاره به اینکه امنیت زیرساخت همه توسعه‌هاست، خاطر نشان کرد: سامان دادن امنیت در جامعه با چند روش امکان‌پذیر است که از جمله آن می‌توان به شیوه رضاخانی اشاره کرد.

آیت‌الله خاتمی، با بیان اینکه شیوه رضاخانی هیچ‌گاه مورد نظر دین اسلام نبوده است، افزود: باید در همه عرصه‌ها، تمام ضوابط دینی رعایت شود، از این‌رو کسانی که بخواهند با دیکتاتوری امنیت را ایجاد کنند، این امنیت ارزشی ندارد.

امام جمعه موقت تهران، بر ضرورت فرهنگ سازی ورود مردم به حفظ امنیت تأکید کرد و ابراز داشت: حکم و تدبیر اسلام، واقع‌بینانه‌ ترین و جواب‌گوترین راه برای ایجاد امنیت است و فرهنگ‌سازی همراه با اجرای قانون، امنیت را به وجود می‌آورد.

وی با تأکید بر نظر اسلام درباره فرهنگ سازی امنیت اجتماعی، تصریح کرد: اسلام فرهنگ سازی را در همه زمینه‌ها به خصوص امنیت اجتماعی یک ضرورت می‌داند، اما به فرهنگ‌ سازی تنها اکتفا نکرده و در کنار آن اجرای قاطع قانون هم مهم است که اگر این در کنار آن نباشد، آن فرهنگ‌سازی بی‌اثر خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اسلام با همان تدبیر و برنامه ریزی که سخن از فرهنگ سازی دینی دارد با همان تدبیر سخن از اجرای قاطعانه قوانین اسلام دارد، اضافه کرد: قاطعیت باید همراه با مهر باشد و تجلی آن حکومت مولی علی(ع) است.

عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه اجرای قانون باید با مساوات باشد و هر کسی که از قانون تخطی می کند به حسابش رسیدگی شود، افزود: هیچ کس نباید در حاشیه امن باشد.

وی با بیان اینکه این حاشیه امن برای متخلفین مشکل ساز است، یاد آور شد: هیج مقام و جایگاهی نیز در نظام اسلامی نباید در حاشیه امن قرار داشته باشد و تبعیض در اجرای قانون به معنای نفی قانون است.

وی عدم اجرای قانون به صورت مقطعی را از جمله عوامل قانون شکنی عنوان کرد و اذعان داشت: در حدود 31 سال از جمله مواردی که زمینه های قانون شکنی را فراهم کرده متأسفانه همین مسئله است که گاهی به صورت مقطعی وارد عرصه ای شده و برخورد می کنند اما بعد از گذشت زمانی فراموش می شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 1052

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha