احزاب با کنار گذاشتن منیت ها، زمینه وحدت در ماه رمضان را فراهم کنند

کنعانی مقدم گفت: احزاب با کنار گذاشتن منیت ها زمینه وحدت و همدلی در میان گروه های سیاسی و مردم فراهم کنند و این بهترین ثمره روزه داری در ماه مبارک رمضان است.

خبرگزاری شبستان _ گروه سیاسی _ فرزانه تهجا: احزاب و گروههای سیاسی همواره در دوران انتخابات می توانند در معرفی کاندیدای مطلوب در جامعه موثر باشند و با بیان معیارها و شاخص های جامع و کامل برای انتخاب کاندیدا در انتخابات کشور تاثیر گذار هستند در همین رابطه گفتگویی با حسین کنعانی مقدم دبیر کل حزب سبز در مورد استفاده از فضای معنوی ماه مبارک رمضان در میان احزاب و گروه های سیاسی به شرح زیر ارایه می شود.

 

ماه رمضان را چگونه ارزیابی می کنید؟

 

ماه رمضان ماهی است که در آن قرآن نازل شده و شب قدر در این ماه رقم خورده است و تمام مسلمانان جهان به این ضیافت الهی دعوت می شوند. ضیافت الهی آداب و رسومی دارد و کسی که میهمان سفره حق تعالی می شود، نوعی همدلی با قرآن نازل شده در این ماه دارد. خداوند در این ماه طعام معنوی و مادی به مسلمانان می دهد. طعام معنوی یعنی آنکه تمام مسلمانان برادر هستند و همان آیه قرآن کریم است که می فرماید ان المومنین اخوه. در هر حقیقت مسلمانان در این ماه برادر دینی یکدیگر هستند و باید با یکدیگر همدل و همراه باشند و باید به یکدیگر کمک کنند تا در رسیدن به اهداف الهی همگی شریک یکدیگر قرار بگیرند.

 

چگونه می توانیم از فضای معنوی ماه رمضان در برگزاری انتخابات 1400 استفاده کنیم ؟

ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای همدل و همراه شدن و بهره مندی از فضای معنوی و الهی این ماه برای حل مشکلات کشور و خدمت صادقانه و بدون منت به مردم، مستضعفین و مستمندان است. قاعدتا بخشی از این خدمت بر عهده دولت و بخشی دیگر بر عهده مردم است. این نوع نگرش موجب ایجاد وحدت و همدلی است و با توجه به نزدیک شدن به انتخابات 1400 این نوع نگرش و استفاده از فضای معنوی ماه مبارک رمضان می تواند ذخیره ای باشد برای همدلی و همنوایی در تقویت نظام در برگزاری انتخابات 1400 باشد.

 

ماه رمضان چگونه می تواند زمینه حل مشکلات کشور را فراهم کند؟

 در این ماه همه باید برای حل مشکلات کشور همدل باشیم و سعی نکنیم به دنبال مچ گیری باشیم بلکه در پی دستگیری از یکدیگر حرکت کنیم و کدورت ها را کنار گذاشته و قبل از ورود به این ماه این کدورت ها را به فراموشی بسپاریم و ساختارهای جدیدی را در روابط خودمان با دیگران ساماندهی کنیم که بر مبنای محبت، صداقت، دوستی و صمیمیت باشد تا بتوانیم بهره بیشتری از ماه مبارک رمضان ببریم. این همدلی در ماه های آینده که شاهد برگزاری انتخابات 1400 هستیم، خود را نشان می دهد.

 

رقابت های سیاسی در میان احزاب تا چه اندازه می تواند موجب همدلی یا نزاع در کشور شود؟

باید تغییر رویه ای در نوع نگاه ما به رقابت های سیاسی ایجاد شود و فکر نکنیم که با دو قطبی کردن احزاب و جناح ها یکی باطل و دیگری حق است و فردی اکثریت و دیگری اقلیت است. این نوع نگرش موجب انشقاق در جامعه می شود و موجب دو قطبی شدن و نزاع میان اجتماع مردم است. باید به فکر آن باشیم که با حضور حداکثری شاهد مشارکت حداکثری با توجه به فرامین و تاکیدات رهبر انقلاب باشیم. وحدت و همدلی میان احزاب و گروه های سیاسی و اقشار مردم موجب استحکام نظام است و اگر این اتفاق میمون رخ دهد، ملت ایران همگی پیروز هستند.

 

احزاب چگونه می توانند در ماه مبارک رمضان از این فضای معنوی بهره حداکثری ببرند؟

 

 اگر در جایگاه احزاب و جریان های سیاسی مسئولیت داشتم، بیانیه مشترک صادر و در میان احزاب آتش بس اعلام می کردم و  ماه مبارک رمضان ماه صلح و دوستی، صداقت و خدمت  عنوان می کردم ، و تاکید می کردم تا تمام نگاه های سیاسی میان احزاب و گروه های سیاسی کنار گذاشته شود و به گفت و گو از روی صدق و راستی توجه شود و از روی شفافیت با مردم گفت و گو کنیم و تلاش کنیم دل های مردم را در ماه مبارک رمضان شاد کنیم و با نزدیک شدن به خدا و دور شدن از خودخواهی ها و منیت ها زمینه وحدت و همدلی در میان احزاب و گروه های سیاسی و مردم فراهم شود و این بهترین ثمره روزه داری در ماه مبارک رمضان است.

 

در چه شرایطی گفتگو میان احزاب برای حل مسایل کشور شکل می گیرد؟

با شکل گیری آتش بس میان احزاب و گروه های سیاسی گفت و گوها شکل گرفته و مسایل میان احزاب مورد نقد و بررسی قرار می گیرد و راه حل برای آن پیدا می شود.

کد خبر 1046808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha