به گزارش خبرنگار شبستان، دیروز جلسه پرسش و پاسخ اهالی رسانه با دست اندرکاران فیلم سینمایی «یک سطر واقعیت» برگزار شد.
علی وزیریان کارگردان این فیلم سوالات متعدد خبرنگاران و انتقاداتشان درباره قابل پیش بینی بودن گره های فیلم «یک سطر واقعیت» را بی جواب گذاشت گفت: این فیلم تغییری در مسیر فیلمسازی من نیست و هر کدام از فیلم های من در مقطع خاص خودش حاوی معنا و بازتاب آن چیزی است که در جامعه دیده بودم.
وی افزود: فیلم های من آن چیزی است که با آن درگیری ذهنی دارم و این فیلم نیز نشان دهنده مشکلاتی است که قشر فرهنگی و به ویژه مطبوعاتی با آن درگیر هستند.
وی با تاکید بر اینکه «کسری» قهرمان فیلمش نماینده قشر فرهنگی است،در پاسخ به برخی انتقادات درباره دور بودن کاراکترها و فضای فیلمش با مطبوعات گفت: آن حجم از مجلات برگشتی و یا کلاهبرداری از دست اندرکاران مطبوعات امری واقعی بوده است و من غیر واقعی بودن آن را رد می کنم.
وی افزود: من مطبوعات و مجلاتی دیده ام که برگشتی زیاد داشته اند و افراد برجسته ای را می شناسم که از آنها کلاهبرداری شده است.
کارگردان فیلم «یک سطر واقعیت» همچنین در پاسخ به سوالی درباره موسیقی این فیلم گفت: برای فیلم بیش از 15 دقیقه بیشتر موسیقی ساخته نشده، اما موسیقی تاثیرگذار است.
وی در ادامه این نشست در پاسخ به این سوال که چرا تنها «کسری» مورد توجه واقع شده و به علل خروج او از کشور و دستگاه های مسئول اشاره نشده است گفت: من آدم سیاسی نیستم و نمی توانم همه چیز را بگویم.
وزیریان افزود: این یک قصه دیگری می خواهد که به مراکزی که «کسری»ها را می سازند بپردازیم .چون«کسری» را شرایط می سازد که گول می خورد و این مسئولان هستند که بایددر مورد چنین شخصیتهایی پاسخگو باشند. من در فیلمم بیانیه و شعار نمی دهم که بیایم به این مسائل پاسخ دهیم.
جواد نوروزبیگی تهیه کننده این فیلم در سخنانی با بیان اینکه این فیلم به آسیب های اجتماعی می پردازیم، گفت: این آسیب های فرهنگی برای ما مهم بود، چراکه این اتفاق در حوزه فرهنگ بیشتر رخ داده است.
وی با بیان اینکه این فیلم نقد مطبوعات نیست، در پاسخ به سوالی درباره هنری نبودن فیلم اظهار داشت: قصه فیلم آنقدر شما را درگیر خود کرده است که نمی توانید بازی ها، میزانسن و دکوپاژ را ببینید.
همچنین مازیار فکری منتقد سینما مشکل اصلی فیلم را فاصله بین فیلم و واقعیت دانست و گفت: تصویری که فیلم «یک سطر واقعیت» از روزنامه نگاری و مطبوعات نشان می دهد واقعیت نیست.
وی با انتقاد از حجم بلاهت شخصیت «کسری» گفت: مساله وبلاگ نویس ها که در فیلم به آن اشاره شده است در میانه فیلم رها شده و معلوم نیست این مساله «مک گافین» فیلم است یا چیز دیگری.
فکری با بیان اینکه مساله وبلاگ نویس ها مساله مهمی است، افزود: «یک سطر واقعیت» یک فیلم شبه سیاسی یا سیاسی نما است و داستان فیلم چند پاره شده است.
ستار اورکی آهنگساز «یک سطر واقعیت» نیز در سخن کوتاهی درباره موسیقی این فیلم گفت: پخش صدا در سالن میلاد مناسب نبود و اگر فیلم را در سالن بهتری ببینید موسیقی آزاردهنده نخواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما