محمد رضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور به خبرنگار شبستان در خرم آباد، گفت: تا پایان سال جاری در بیش از 10 درصد کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور هسته های پژوهشی تشکیل می شود.
وی ساماندهی فعالیت های فرهنگی و هنری مساجد را مهم ترین برنامه ستاد عالی دانست و افزود: ایجاد زمینه مشارکت عموم مردم در انجام فعالیت های فرهنگی در راستای مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمنان مهم ترین هدف ستاد عالی از ساماندهی فعالیت های فرهنگی است.
جعفری با بیان اینکه در جنگ نرم مساجد مراکز استراتژیک هستند، اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد با ساماندهی برنامه های فرهنگی زمینه حضور و ماندگاری جوانان و نو جوانان را در مساجد فراهم را فراهم می کند.
معاون آموزش و پژوهش ستادعالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: در بحث ارتقای سطح پژوهش در برنامه های ستاد عالی کانون های مساجد کشور اقداماتی انجام شده که آشنایی بیشتر برخی از مسئولان دبیرخانه ها و کانون ها با پژوهش های انجام شده، حضور مستقیم مسئولان دبیرخانه ها در فعالیت های پژوهشی، آنالیز طرح های پژوهشی و چاپ آنها از آن جمله است.
وی با اشاره به سایر برنامه ها و طرح های پژوهشی ستاد عالی کانون های مساجد، بیان کرد: منطقه ای کردن و کاربردی کردن طرح های پژوهشی، تبیین ضرورت پژوهش برای مسئولان دبیرخانه ها و کانون ها، ارسال پوستر و فراخوان پژوهشی به استان ها، آسیب شناسی و ارزیابی جشنواره های ستاد و حمایت از طرح های پژوهشی از دیگر اقدامات پژوهشی ستاد است که در این گردهمایی به آنها پرداخته شد.
جعفری با اشاره به برنامه های ستاد برای ارتقای سطح آموزشی برنامه های ستادعالی، افزود: استانداردسازی محتوای آموزشی، سطح بندی متون آموزشی بر مبنای مخاطب، استفاده از مربیان مجرب و متعهد، تربیت کادر آموزشی مناسب، نیازسنجی مناسب از مخاطبان، بومی سازی آموزش ها، راه اندازی دوره های آموزشی مکاتبه ای، حضوری و نیمه حضوری، تعامل با دستگاه های معتبر آموزشی همچون جهاد دانشگاهی و اعطای مدرک معتبر را از مهم ترین برنامه های انجام شده برای ارتقای سطح برنامه های ستادعالی در بخش آموزش است.
معاون آموزش و پژوهش ستادعالی کانون های مساجد کشور یادآور شد: راهبرد تقویت آموزش های مجازی با انجام اقداماتی چون راه اندازی وب سایت آموزشی، راه اندازی دوره های مجازی آموزش از راه دور وب سایت پژوهش و تهیه لوح های فشرده آموزشی پیگیری می شود.
جعفری، ارتقای فکری و علمی مسئولان دبیرخانه را یکی دیگر از راهبردهای ستاد عالی دانست و ادامه داد: استفاده از مشاوران آموزشی و پژوهشی مناسب، ایجاد سیستم ارتقای اداری و درجه بندی برای دبیرخانه ها، آموزش مسئولان دبیرخانه ها آموزش ضمن خدمت و ارسال مواد آموزشی مکتوب یا مکاتبه ای برای مسئولان دبیرخانه ها از مهمترین اقدامات و برنامه های انجام شده در این راستا است.
گفتنی است، تعداد هشت هزار و 800 کانون فرهنگی و هنری در سطح مساجد کشور و 150 کانون فرهنگی و هنری در سطح استان لرستان فعالیت دارند.
پایان پیام/
نظر شما