به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، مسئول دارالقرآن کریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین، از حضور بیش از یک هزار و 100 نفر در کلاسهای طرح نهضت قرآن آموزی این اداره کل خبر داد.
جواد قلی پور، افزود: در حال حاضر 55 کلاس طرح نهضت قرآن آموزی در مراکز و موسسات قرآنی دایر است.
وی اظهار داشت: در اجرای این طرح آموزش های روخوانی، روانخوانی، مفاهیم و حفظ قرآن کریم به شرکتکنندگان ارائه میشود.
قلی پور، با اشاره به حضور مربیانی که طرح تربیت معلم را گذرانده اند در این دوره های آموزشی، یادآور شد: نشر و گسترش فرهنگ قرآنی و ارتقای سطح دانش قرآنی مردم از اهداف اجرای این طرح است.
***
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: نقطه هدف مربیان قرآنی باید افزایش بصیرت و معرفت نسل جوان باشد.
حجت الاسلام علی اکبر حاجی عزیزخانی، در جریان بازدید از جلسه تفسیر مؤسسه قرآنی ثامن الحج (ع)، افزود: با توجه به هجمههای شدید فرهنگی دشمنان اسلام کلاسهای قرآنی مکان مناسبی برای ارتقای آگاهی مردم بهویژه نسل جوان نسبت به توطئههای دشمنان و اهمیت ولایت مداری است.
وی اظهار داشت: ترویج آموزه های قرآنی و کاربردی کردن این آموزه ها در سطح جامعه از راهکاری مناسب برای مقابله با جنگ نرم است که باید مورد اهتمام ویژه مربیان قرآنی مراکز و مؤسسات قرآنی قرار گیرد.
***
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی طرح خطیب عمومی گفت: در شرایط امروز و عصر ارتباطات یک خطیب باید به محتوای خطابه ها و منبرهای خود اهمیت ویژه بدهد.
حجت الاسلام علی اکبر حاجی عزیزخانی، افزود: یک واعظ باید به علوم تفسیر،حدیث، لغت، مکاتب دنیا و نحله های نوظهور مسلط باشد و مطالب سودمندی را به مستمعین ارائه بدهد و توانمندی پاسخگویی به سؤالات و شبهات دینی نسل جوان را داشته باشد.
وی از آمادگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین برای برگزاری کلاس های فن خطابه بطور مستمر خبر داد و از معاونت فرهنگی این اداره خواست تا کارشناسان و استادان اهل فن مجرب برای ارتقای رشد علمی و دینی شرکت کننده در طرح خطیب عمومی دعوت کنند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین، نیز گفت: 46 نفر در آزمون دوره آموزشی طرح خطیب عمومی قزوین ارتقای شرکت کرده بودند که سهمیه استان قزوین 20 نفر جهت شرکت در این دوره بود.
حجت الاسلام عباس نظری، افزود: برگزیدگان آزمون ورودی طرح خطیب عمومی در این دوره آموزشی، طی 142 ساعت مباحث خطابه و بلاغت در ادبیات فارسی، متون دینی و ادبیات آئینی، آشنایی با فرق و مذاهب انحرافی، حدیث شناسی و فقه الحدیث، آسیب شناسی، روانشناسی تبلیغ، فن سخنوری و خطابه، مقتل شناسی و مقتل خوانی، رفتار و اخلاق مبلغ، فناوری اطلاعات، فرازهای مهم تاریخ اسلام، سیر و حرکت تشیع در تاریخ اسلام آموزش خواهند دید.
پایان پیام/
نظر شما