تبلیغ آموزه های اسلام در قرن رسانه های جدید

در دنیای توسعه رسانه میلیون ها کاربر مسلمان در دنیای حقیقی ایده های خود را ابراز می کنند و به دور از توان گسترده سانسورها در نهایت آزادی می توانند ابراز وجود کرده و محدودیتی آنها را تهدید نکند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، همه ما به خوبی به نقش رسانه های مختلف درباره اسلام واقف هستیم و سیاست این رسانه ها را در پی انقلاب های اسلامی اخیر شاهد بودیم.

اما این تکنولوژی گسترده و تاثیر گذار چه نقشی برای اسلام بازی می کند؟ چگونه رسانه هایی مثل فیس بوک، توئیتر، وورد پرس و یوتوب به جماعت مسلمانان جهان تاثیر می گذارند؟ ایا می توانیم از انقلابی رسانه ای در عالم اسلام سخن بگوییم؟

در طول سالهای متمادی دسترسی مسلمانان به اسلام تنها از طریق ابزار کلیدی بوده است و ترجمه مشکل بسیار بزرگی بوده است که همواره مفاهیم قرآنی را گاهی با مشکل روبرو می کرده است.

اما امروز این حقیقت در حال تغییر است به کمک رسانه های جدید میلیون ها کاربر مسلمان در دنیای حقیقی ایده های خود را ابراز می کنند و به دور از توان گسترده سانسورها در نهایت آزادی می توانند ابراز وجود کرده و محدودیتی آنها را تهدید نکند.

در پاسخ به این سئوالات حدود شصت شخصیت در پروفایل های متفاوت کاری طی یک کنفرانس ابراز آمادگی کردند با این عنوان که « آینده اسلام در قرن رسانه های جدید» 60 صاحب نظر و هر کدام با 60 ثانیه فرصت ابراز نظر در یک سایت اینترنتی به آدرس islamintheageofnewmedia.com  نظرات خود را منعکس کرده اند.

در این جا نظران چند تن از این 60 نفر را از زیر نظر می گذرانیم:

عمان النجف، بلاگر از عربستان سعودی:
به نظر من در آینده اسلام دیگر در چنگال رئسای قبائلی که می خواهند مسلمانان را از دنیا دور نگه دارند باقی نمی ماند اسلام در دستان نسل جدیدی از مسلمانان تحصیلکرده خواهد بود که از تکنولوژی های جدید استفاده می کنند تا یک نگرش مدرن را اشاعه دهند.

به گزارش لورینت لوژور، این نسل جدید همچنین به قدری فعال می شود تا زنان مسلمان کاملا وارد جوامع شوند و حق تحصیل، کار را در کنار برادران ما داشته باشند.

وجاهت علی، ویراستار سایت آلت مسلیم از آمریکا

قرآن زیر انگشتان ما بروی صفحه آی پد حاضر است و دستور کارهای غذای حلال در حال توسعه و امامان جماعت در هر شهری از دنیا دیده می شوند و پیام اسلام را به گوش جهانیان می رسانند.

اتان زوکرمن، محقق دانشگاه هاروارد، آمریکا

من از قسمت روستایی آمریکا می آیم از غرب ماساچوست بسیاری از همسایگان من هرگز با مسلمانان کار و زندگی نکرده اند و من هم تا زمانی که وارد دانشگاه شدم دوست مسلمانی نداشتم.
اسلام هراسی امروز در امریکا در حال افزایش است و آن هم تنها به دلیل چند سیاستمداری است که برای محبوبیت خود از راه تخریب اسلام مسیر شهرت را می یابند .
بهترین راه برای مبارزه با این پدیده نشان دادن راهی برای اشنایی مردم امریکا با مسلمانان است. به نظر من رسانه های جدید فاصله ها را میان مسلمانان و سایر مردم بر می دارند.

فابیان ای بوهم، مشاور رسانه اجتماعی و روی آورده به اسلام از آلمان

همه آنچه که از اسلام می دانم از روی اینترت خوانده ام و همسر خود را از طریق سایت های اسلامی معرفی کننده افراد یافتم ما باید از این شانسی که به ما رو کرده است استفاده کنیم و راه را به روی افراط گراهایی که تکنولوژی را برای تحمیل عقاید خود به کار گرفته اند ببندیم.

و به مردم این امکان را بدهیم تا از دنیای رسانه و اینترنت با اسلام آشنا شوند و به سایرین نشان دهیم که اسلام دین برگزیده است دین صلح ، صبر و عشق...

خدیجه پاتل، نویسنده از آفریقای جنوبی

در دوران کودکی ام به من آموختند که از فضای رسانه و اینترنت دوری کنم و اگر مجبور شدم به آن مراجعه کنم چشمانم را به روی حرف های جدید ببندم این فضا پر از انسانهای طمع کاری است که قصد فریب دیگران را دارند اما حقیقت چیزی دیگری بود با ورود به دنیای تکنولوژی با زنانی از امت اسلام آشنا شدم و مساجد فرصت های ملاقات را برای ما فراهم کردند و مشکلات و دردهای مشترک ما اینچنین التیام یافت...

کد خبر 104094

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha