رونمایی از تمبر سی امین جشنواره تئاتر فجر با حضور شاه آبادی

تمبر سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، عصر امروز 12 بهمن ماه پیش از آغاز رسمی بخش رقابتی این دوره از جشنواره رونمایی می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، تمبر سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر عصر امروز با حضور دکتر حمید شاه آبادی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد علی شهنی دشتگلی سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی، ایرج راد مدیرعامل خانه تئاتر و عضو شورای سیاستگذاری سی امین جشنواره تئاتر فجر، رحمت امینی دبیر سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر و جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه در محل معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی خواهد شد.
 

 

مرور آثار عباس سارنج در سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر


نمایشگاه مسابقه پوستر سی امین جشنواره تئاتر فجر در خانه هنرمندان افتتاح می شود


آثار مسابقه پوستر سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، عصر روز پنج شنبه 13 بهمن ماه در گالری نامی و بهار خانه هنرمندان ایران افتتاح می شود.


 نمایشگاه مسابقه پوستر جشنواره سی ام تئاتر فجر با نمایش 60 اثر در دو بخش مسابقه و مرور برگزار می شود. در بخش مسابقه این نمایشگاه 43 اثر از 29 گرافیست در معرض دید علاقمندان قرار می گیرد.


براساس این گزارش پوسترهای سعید رضوانی، عادل صدرممتاز، رضا پور تراب زاده، محمد افشار، حسن محمدیار، حامد بارئی طبری، مسعود نجفی امیرکیاسر، احسان برآبادی، سعید بهداد، آرمان خلعتبری، کمال کچوئیان،علی آقا حسین پور، شکوه احمدی، نگار کاغذچی، رسول حق جو، حمید نیک خواه، امیر رجبی، اشکان قازانچایی، فروغ یزدی، سرور یزدی، رضا باباجانی، نگین احتسابیان، خیام مویدی، محسن جعفری،علی معتمدیان، مهدی رایگانی، پیمان حسین پور، الهه اطمینانی و مهدی مهدیان در نمایشگاه سی امین جشنواره تئاتر فجر به نمایش در خواهد آمد.


همچنین در بخش مرور؛ پوسترهای تئاتری استاد عباس سارنج هنرمند پیشکسوت کشور در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.


لازم به یادآوری است، آثار راه یافته به بخش مسابقه پوستر تئاتر در کتاب نفیسی چاپ و همزمان با افتتاح نمایشگاه رونمایی خواهد شد.

برگزیدگان این بخش ازجشنواره نیز همزمان با مراسم اختتامییه مسابقه ایران سی امین جشنواره بین اللملی تئاتر فجر معرفی خواهند شد.
نمایشگاه مسابقه پوستر سی امین جشنواره تئاتر فجر، عصر روز پنج شنبه 13 بهمن ماه در گالری نامی و بهار خانه هنرمندان ایران افتتاح و تا 22 بهمن ماه میزبان علاقمندان است.

سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر میزبان «لئو» آلمانی می شود


نمایش «لئو» به کارگردانی دانیل بریِر آلمانی در بخش مسابقه بین الملل سی امین جشنواره تئاتر فجر در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می رود.


 گروه «سیرکل اف اِلون» (Circle of eleven) نمایش تکنیکال «لئو» را با کارگردانی دانیل بریِر و بازیگری توبیاس واگنر در این دوره از جشنواره تئاتر فجر به صحنه خواهد برد.


این نمایش تک نفره از مواجهه تکنیک صحنه با بدن آماده بازیگر نمایش شکل می گیرد. توبیاس واگنر درون یک جعبه افقی قرار می گیرد و دوربینی از بالا از او تصویر بر می دارد. تماشاگر به صورت همزمان دو تصویر از بازیگر را بر روی پرده پروجکشن می بیند.


اینگو پانکه ساخت انیمیشن، هِیکو کالمباخ طراح ویدئو، خوان کروز دیاز طراح حرکت، فلاویا هِویا طراح صحنه و نور دیگر عوامل این نمایش هستند.


«لئو» محصول تازه‌ کمپانی "سیرکل اف اِلون" است، که در سال جاری یکی از نمایش های پر جایزه جشنواره ادینبورو فرینج بوده است که می توان به جایزه کارول تمبور ادینبورو سال 2011، جایزه دبیران نشریه تری ویکز سال 2011 و جایزه اول نشریه اسکاتز من سال 2011 اشاره کرد.


توماس هی وود گزارشگر ادینبورو فرینج درباره این نمایش می نویسد: "تفکر برانگیز، خیال بافانه و مسحور کننده"
 

 اتمام بلیت آثار سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر پیش از آغاز جشنواره


پیش از پایان زمان تعیین شده برای پیش فروش حضوری بلیت های سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، کلیه بلیت های آثار این جشنواره از سوی دوستداران هنر نمایش، خریداری شد.

 

 حسن جودکی، مدیر سامانه فروش الکترنیکی این دوره از جشنواره با اعلام این خبر گفت: پیش فروش حضوری بلیت آثار جشنواره سی ام تئاتر فجر که بر اساس اعلام قبلی در روزهای 10 و 11 بهمن ماه در نظر گرفته شده بود، پیش ار اتمام زمان تعیین شده؛ کلیه بلیت آثار سی امین جشنواره تئاتر فجر توسط علاقمندان خریداری شد.


وی در ادامه افزود: پیش از این نیز در روز 9 بهمن با توجه به رویکرد دانشگاهی سی امین جشنواره تئاتر فجر، بلیت های این جشنواره با 50 در صد تخفیف در اختیار دانشجویان قرار گرفت.


مدیر سامانه فروش الکترنیکی سی امین جشنواره تئاتر فجر در پایان اعلام کرد: آن دسته از خریدارانی که بلیت های جشنواره سی ام را به صورت اینترنتی پیش خرید کردند و تاکنون موفق به دریافت بلیت های خود نشده اند می توانند در ایام برگزاری جشنواره از ساعت 15 با مراجعه به گیشه تئاترشهر بلیت های خود را دریافت کنند.


کارگردانان مراسم اختتامیه سی امین جشنواره تئاتر فجر معرفی شدند


سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با دو اختتامییه بخش مسابقه ایران و بخش مسابقه بین الملل به کار خود پایان خواهد داد و حسن وارسته و مهرداد رایانی مخصوص به عنوان کارگردانان این دو مراسم انتخاب شدند.


 کارگردانان دو مراسم اختتامییه بخش مسابقه ایران و بخش مسابقه بین الملل این دوره از جشنواره مشخص شدند. بر این اساس، مراسم اختتامیه معرفی بهترین های تئاتر ایران در روز 19 بهمن ماه با کارگردانی حسن وارسته برگزار خواهد شد. در این مراسم برگزیدگان بخش های نمایش خیابانی، رادیو تئاتر، مسابقه عکس تئاتر و مسابقه پوستر تئاتر معرفی خواهند شد.


همچنین مراسم اختتامیه سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با کارگردانی مهرداد رایانی مخصوص روز 22 بهمن ماه برگزاری خواهد شد. در این مراسم برگزیدگان بخش مسابقه تئاتر ایران و مسابقه بخش بین الملل معرفی می شوند.
 

دانشجویان تئاتر از دانشگاه ها بلیت رایگان سی امین جشنواره تئاتر فجر دریافت می کنند
 

کمیته دانشجویی سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، آثار منتخب از نگاه دانشجویان را در این دوره از جشنواره معرفی خواهد کرد.
 

 مهدی مشهور، مدیر کمیته دانشجویی این جشنواره با اعلام این خبر، گفت: کمیته دانشجویی جشنواره برای اولین بار در این دوره از جشنواره کار خود را آغاز کرد و در این بخش ما شاهد انتخاب آثار برگزیده از طرف کمیته امور دانشجویی خواهیم بود که افراد تشکیل دهنده آن، دانشجویانی هستند که کارنامه هنری درخشانی دارند.


وی درباره نحوه انتخاب آثار توسط این کمیته افزود: بخش انتخاب آثار برگزیده در دو بخش خیابانی و نگاه ویژه است. کمیته بخش خیابانی از 5 دانشجوی ممتاز رشته تئاتر تشکیل شده است و در این بخش به سه اثر برگزیده جوایزی اهدا می شود. همچنین در بخش نگاه ویژه 3 دانشجوی موفق و زبده را برای انتخاب آثار انتخاب کردیم.


مشهور اضافه کرد: همه اعضای این دو بخش دانشجویانی هستند که در جشنواره های مختلف جوایزی دریافت کرده اند و دارای کارنامه هنری قابل توجهی هستند. با توجه به یکی از شعارهای دبیر سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، ما امسال قرار است جشنواره علمی و آکادمیک داشته باشیم و معیار انتخاب، آثاری بودند که نگاه دانشجویی و آکادمیک داشتند.


وی درباره تخفیفاتی که برای دانشجویان در این دوره در نظر گرفته شده است اضافه کرد: دانشجو با توجه به میزان فعالیت و کارنامه هنری آنها از میان دانشجویان داوطلب انتخاب شدند تا نمایش های جشنواره را ببینند و آنها را از نظر کیفی مورد ارزشیابی قرار دهند. نتیجه این نظرات به دبیرخانه جشنواره اعلام می شود و همچنین امکان رسانه ای شدن این دیدگاه نیز وجود دارد.


مدیر کمیته دانشجویی در ادامه گفت: همچنین یک روز را برای دانشجویان تئاتر مشخص کردیم، تا آنها بتوانند با تخفیف 50 درصد بلیت های نمایش های مورد نظر خود را تهیه کنند. همچنین تعدادی بلیت در اختیار 5 دانشگاه هنر که در آن شاخه های مختلف هنر نمایش تدریس می شود، قرار داده شد تا بلیت رایگان جشنواره را در اختیار دانشجویان قرار دهند. تقریبا سهم هر دانشجو دو یا سه بلیت رایگان است که می تواند از آن استفاده کند.

 

مشهور در پایان صحبت های خود تاکید کرد: تئاتر دانشگاهی قلب تپنده تئاتر حرفه ای هر کشور است، زیرا دانشجویان نگاهی جسورانه و آوانگارد به تئاتر دارند و آینده تئاتر حرفه ای کشور را رقم می زنند، باید تا می توانیم تئاتر دانشگاهی را مورد حمایت قرار دهیم.



بخش عروسکی جشنواره تئاتر فجر به کار خود پایان داد


بخش عروسکی سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با اجرای نمایشی از کشور فرانسه در استان گلستان به کار خود پایان داد.


بخش عروسکی سی امین جشنواره تئاتر فجر که با همکاری مبارک یونیما از 5 تا 10 بهمن ماه، در 5 شهر از استان گلستان، برگزار شد، با اجرای نمایش خیابانی «سوارکاران» از کشور فرانسه و در استقبال کم نظیر مردم شهر گرگان، هنرمندان و اعضای مبارک یونیما و مسئولین فرهنگی این استان، پایان پذیرفت. طی 6 روز برگزاری این بخش از جشنواره، 5 نمایش صحنه ای و 1 نمایش خیابانی به صحنه رفتند و سه کارگاه آموزشی برگزار شد.


نمایش «افسانه های نو»، نوشته داوود کیانیان، به کارگردانی حسن دادشکر، تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از تهران، «خیمه شب بازی سلیم خان» به کارگردانی شهرزاد مبرهن و سیاوش ستاری از گیلان، «خواستن، توانستن است»، نوشته و کار نگار نادری از گیلان، «افسانه صد ماهی»، نوشته و کار فریبا چوپان نژاد و نمایش «بانوی تسبیح» نوشته و کار تارا جهانی راد از گلستان، نمایش های بخش صحنه ای این جشنواره بودند.


همچنین نمایش خیابانی «سوارکاران» نوشته و کار ژان لوک پره ووست از کشور فرانسه طی 2 شب برای علاقه مندان هنر نمایش در این استان اجرا شد.


علاوه بر این، کارگاه های آموزشی «بدن در سایه ها» به استادی یورگاس نانوریس از کشور یونان، «اصول و مبانی بازیگری در نمایش عروسکی» به استادی حسن دادشکر و «خیمه شب بازی» به استادی شهرزاد مبرهن و سیاوش ستاری، 3 کارگاه آموزشی این جشنواره بودند که با حضور اعضای مبارک یونیمای گلستان و هنرمندان این استان برگزار شد.


گرگان، گنبد، رامیان، علی آباد و بندرگز، شهرهایی از استان گلستان بودند که میزبانی برگزاری بخش عروسکی سی امین جشنواره تئاتر فجر را بر عهده داشتند.


پیمان شریعتی، مدیر بخش استانی جشنواره، غلامرضا منتظری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان، ابوالحسن امامی معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان و دبیر در جشنواره، رضا یازرلو دبیر اجرایی جشنواره در استان، احمد گلچین، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی علی آباد کتول، محمد علی رسولی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بندر گز، جواد قربانی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رامیان، محمد رضا داورزنی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گنبد، میر آرش مصطفایی، مسئول کمیته شهرستان های مبارک یونیما، و همکاران محترم ستاد جشنواره تئاتر فجر و فجر استانی، از جمله کسانی بودند که مبارک یونیما را در برگزاری این بخش از جشنواره یاری کردند.


بخش عروسکی سی امین جشنواره تئاتر فجر با همکاری مبارک یونیما از 5 تا 10 بهمن ماه، در 5 شهر از استان گلستان، برگزار شد.

کارگاه های آموزشی سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر پایان یافت

کارگاه « میزانسن، افسانه شخصی اجراگر»، رابینسون سائوتسوی هنرمند برزیلی به عنوان آخرین کارگاه آموزشی سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به کار خود پایان داد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر؛ در این کارگاه عملی پیشتر اعلام شده بود قرار است به بررسی و ساخت پرفورمنس، با استفاده از افسانه شخصی اجراگر (personal mythology of performer) پرداخته خواهد شد؛ اما سائوتسوی با یک برنامه ریزی در 6 روز برگزاری کارگاه توانست هنرجویان خود را علاوه بر رساندن به مرزی از آمادگی جسمی برای انجام حرکات پیچیده بدنی، ذهن آنها را نسبت به بدن خود و احساسات درونی و تبدیل آن احساسات به زبان بدن نزدیک کند.


هنرجویان هر روز صبح با تمرینات پیچیده سائوتسوی رو به رو می شدند که از طریق تکرار آنها علاوه بر رسیدن به یک نظم حرکتی قرار بود به آمادگی بیشتری از درک تک تک عضلات بدن خود دست یابند. تمریناتی که جزو اصول اولیه بازیگری به شمار می آید را اما این اجراگر برزیلی بیش از تمرینات معمول جدی می گرفت. در روزهای اول تمرین هر چند هنرجویان به تمامی از همراهی با استادشان باز می ماندند اما با پیشرفت تمرین ها و تکرار گروه توانست به نظم دلخواه سائوتسوی نیز دست یابد. به طوری که او جوانان ایرانی را جوانانی بسیار مستعد و باهوش توصیف کرد.
 

اما از دیگر برنامه هایی که او از همان جلسه اول به آن اشاره داشت این بود که قرار است از اتو بیوگرافی به عنوان منبع خلاقیت استفاده شود به این معنا که شخص بتواند با اتکا به حرکات بدنی، درونیات خویش را برای مخاطب تعریف کند.


این هنرمند که خود بیشتر تجربیاتش را از تئاتر فیزیکال، حرکات موزون، سیرک و بوتو به عنوان وسیله و تکنیک بدنی برای خلاقیت به دست آورده، سعی در انتقال این تجربیات به هنرجویان داشت. در این کارگاه به کار روی بدن به عنوان مکان جغرافیائی که "درام" و " قصه" در آن اتفاق می افتد، پرداخته شد. این طرح در طول روزهای دیگر گسترش پیدا کرد و یکی دیگر از تاکیدات این اجراگر بر روی آثار ژان ژنه، نویسنده فرانسوی و الهام از آثار او بود.


رابینسون سائوتسوی(Sawitzki Robinson) هنرمند جوان ایتالیای- برزیلی متولد 1974 است. این اجرگر، کارگردان، طراح، بازیگر و مدرس دپارتمان تئاتر دانشگاه پاریس 8، تز‌ دکترای هنرهای صحنه‌ای با موضوع " پرفورمنسِ اوتوبیوگرافیک" را در همین دانشگاه دفاع کرده است.
کارگاه « میزانسن، افسانه شخصی اجراگر» از 6 تا 11 بهمن ماه هر روز از ساعت 9 تا 13 در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.

کاتالوگ سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در راه است


کاتالوگ سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، شامل اطلاعت کامل این رویداد هنری با سردبیری بابک فرجی منتشر شد.


کتاب جشنواره سی ام تئاتر فجر در دویست صفحه رنگی شامل بزرگداشت و اطلاعات بخش های چشم انداز تئاتر ایران در سال 91، تجربه های نو، نگاه ویژه، مرور تئاتر ایران در سال 90، میهمان، برگزیدگان تئاتر مناطق، بین الملل، رادیو تئاتر، نمایشنامه خوانی و کارگاه های آموزشی است.


بابک فرجی، سردبیر این کاتالوگ و مدیریت هنری آن را مهری برابری بر عهده داشته است. نوید دهقان دبیر تحریریه، مانی لطفی زاده دبیر عکس، فریبرز نجاری مدیر فنی و امور حروفچینی و نرم افزار و خبرنگارانی همچون مرجان سمندری، هادی جاودانی، ترگل بیک و رویا ریوندی دیگر عوامل اجرایی کتاب سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر هستند. همچنین این کتاب توسط موسسه گنجینه مینیاتور به چاپ رسیده است.

مینیمال نویسی در نشریه روزانه جشنواره سی ام تئاتر فجر


نشریه روزانه سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، از فردا 13 بهمن ماه در میان علاقه مندان به هنر نمایش توزیع خواهد شد.


نشریه روزانه جشنواره سی ام تئاتر فجر، از فردا 13 بهمن ماه با شروع بخش رقابتی این دوره از جشنواره، در میان شرکت کنندگان وعلاقمندان توزیع خواهد شد. این نشریه در 24 صفحه و در قطع A4 منتشر خواهد شد.


نشریه سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر قرار است با ظاهری حرفه ای تر از سالیان گذشته به مخاطبان عرضه شود. بر این اساس، استفاده از مبانی روانشناسی در انتخاب رنگ و سایر خصوصیات ظاهری از ویژگی های این نشریه است که دکتر محمود مختاریان، استاد دانشگاه در زمینه فوتو ژورنالیسم، به عنوان مشاور در زمینه گرافیک در طراحی آن همکاری دارد.


نشریه جشنواره سی ام، همچنین تلاش می کند از ظرفیت های قلمی خانواده تئاتر بهره ببرد. سرمقاله، یادداشت و مصاحبه از استادان برجسته تئاتر همچون مرتضی حیدری، حمید سمندریان، جمشید مشایخی و قطب الدین صادقی از محتویات نشریه این دوره از جشنواره است.


این نشریه، تلاش دارد از الگو های سنتی ژورنالیسم فاصله بگیرد و بر همین اساس مخاطبان با یک ژورنال کلاسیک مواجه نخواهیم بود. مینیمال نویسی در نگارش گزارش ها، از خصوصیات این نشریه است. همچنین برای آشنایی مخاطبان غیر همزبان با تئاتر کشور، مقاله ها به زبان های انگلیسی، فرانسه و عربی نیز در این نشریه منتشر خواهد شد.


رضا آشفته، مصطفی محمودی، سید علی تدین صدوقی، صمد چینی فروشان، مریم رضا زاده، روناک جعفری، اسعد کرم ویسه و ندا آل طیب، تحریریه نشریه روزانه سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر را تشکیل می دهند.


گفتنی است بولتن جشنواره از روز پنج شنبه 13 بهمن ماه، به مدت ده روز در جشنواره توزیع می شود.
 

45 نمایش صحنه ای و خیابانی در نهمین و دهمین روز جشنواره تئاتر فجر

با آغاز سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر از فردا پنج شنبه 13 و جمعه 14 بهمن ماه؛ 45 نمایش صحنه ای و خیابانی در نهمین و دهمین روز از جشنواره سی ام به اجرا در خواهند آمد.


در نهمین روز از برپایی جشنواره سی ام تئاتر فجر، فردا پنج شنبه 13 بهمن ماه نمایش «موسم باد و باران» کاری از گروه (Au Cul du Loup) فرانسه در ساعت های 18 و 30/20 در تالار وحدت به روی صحنه می رود.


اما مجموعه تئاتر شهر در نهمین روز جشنواره سی ام و در تالار اصلی میزبان نمایش «هتل پارادیزو» به کارگردانی مایکل وکل از کشور آلمان در ساعت 18 و 21 است. در تالار چهارسو این مجموعه نمایش «روشان» به کارگردانی سیاوش پاکراه و فریدون محرابی در ساعت 18 و 30/20 اجرا می شود. تالار قشقایی نیز در ساعت 17 و 30/19 میزبان نمایش «سفید برفی و هفت کوتوله، والت دیزنی 1937» به کارگردانی نصیر ملکی جو است. نمایش «این همه سنگر و این آدم ها که تا آخر زنده اند» به کارگردانی روزبه حسینی نیز در ساعت 30/16 و 19 در تالار سایه اجرا خواهد شد. همچنین نمایش «به مراسم مرگ داداش خوش آمدید» به کارگردانی سمانه زندی نژاد در ساعت 16 و 30/18 در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر اجرا خواهد شد.


تماشاخانه سنگلج نیز در نهمین روز از سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، در ساعت 18 و 30/20 میزبان نمایش «خطوط خاطر» به کارگردانی محمد قاسمی از شهر ملایر خواهد بود. نمایش «مرگ کسب و کار من است» به کارگردانی محمدرضا درند و سعید زندی از کرمانشاه نیز در ساعت 17 و 30/19 در تئاتر مولوی به صحنه می رود. تالار هنر نیز در روز پنج شنبه میزبان نمایش «آخر بنی سراج» به کارگردانی حسن موذن از کشور تونس در ساعت 17 است.


تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر در ساعت 17 و 20 میزبان نمایش «من ایرجم، پسر فریدون یا سه قطره خون روی برف» به کارگردانی عبداله برجسته از مشهد می شود و در تماشاخانه مهر حوزه هنری، ساعت 16 و 19 نمایش «رویای تفتیده» عبدالمحمد سالاری از شهر بیرجند اجرا خواهد شد. تالار حافظ نیز در ساعت 17 و 20 نمایش «سونامی نوردان خطه» به کارگردانی آرش میرطالبی را میزبانی خواهد کرد. اما خانه نمایش اداره تئاتر نیز در ساعت 30/18 میزبان نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدی است.
 

بخش نمایش های خیابانی سی امین جشنواره تئاتر فجر نیز در نهمین روز میزبان 9 نمایش است. در محوطه مجموعه تئاتر شهر؛ در ساعت 30/15 نمایش «جایی برای ما سه نفر» به کارگردانی مهدی حبیبی از ملایر اجرا می شود و در ساعت 16 نمایش «سرای من» به کارگردانی مژگان معقولی اجرا خواهد شد. نمایش «زندگی در چند نگاه» به کارگردانی امیر شاه علی در ساعت 30/16 اجرا می رود و نمایش «مجلس شبیه خوانی جولیوس سزار» به کارگردانی اصغر گروسی از نظرآباد نیز در ساعت 17 اجرا خواهد شد.

 

باغ هنر خانه هنرمندان، از ساعت 30/15 میزبان اجرای نمایش «مجلس شبیه خوانی جولیوس سزار» به کارگردانی اصغر گروسی از نظرآباد است و در ساعت 16 نیز نمایش «جشن سالگرد» به کارگردانی فرامرز قلیچ خانی از کرج اجرا خواهد داشت. باغ هنر از ساعت 30/16 اجرای نمایش «پینوکیو» به کارگردانی علی نوریان از نظرآباد را میزبانی می کند و نمایش «از پشت عینک ته استکانی» به کارگردانی نرگس خاک کار از ملایر نیز از ساعت 17 اجرا خواهد شد.


پارگینگ تالار وحدت نیز در ساعت 30/18 میزبان نمایش «هیس» به کارگردانی امیرحسین شفیعی از شهر ورامین است.


دهمین روز سی امین جشنواره تئاتر فجر با «2 لیتر در 2 لیتر صلح»

جمعه 14 بهمن ماه و در دهمین روز از سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر نمایش «موسم باد و باران» کاری از گروه (Au Cul du Loup) فرانسه در ساعت های 18 و 30/20 در تالار وحدت به روی صحنه می رود.


اما مجموعه تئاتر شهر در دهمین روز جشنواره و در تالار اصلی میزبان نمایش«ترکیب 2 زمان» کاری از گروه (BP Zoom) فرانسه در ساعت 18 و 21 است. در تالار چهارسو این مجموعه نمایش «ای قاصد سلطان غریبان مطلب آب» به کارگردانی محسن رنجبر در ساعت 18 و 30/20 اجرا می شود. تالار قشقایی نیز در ساعت 17 و 30/19 میزبان نمایش «پالتوی پشمی قرمز» به کارگردانی افسانه ماهیان است. نمایش «پروانه زرد روشن» به کارگردانی میلاد نیک آبادی نیز در ساعت 30/16 و 19 در تالار سایه اجرا خواهد شد. همچنین نمایش «ادیپ» به کارگردانی علیرضا شیخان در ساعت 16 و 30/18 در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر اجرا خواهد شد.


تماشاخانه سنگلج نیز در دهمین روز از سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، در ساعت 18 و 30/20 میزبان نمایش «خاطرات شب» به کارگردانی ماتیوس روتیمان از کشور سوئیس خواهد بود.


نمایش «آوازی نرم برای جهان» به کارگردانی فریدون ولایی از مراغه نیز در ساعت 17 و 30/19 در تئاتر مولوی به صحنه می رود. تالار هنر نیز در روز پنج شنبه میزبان نمایش «آخر بنی سراج» به کارگردانی حسن موذن از کشور تونس در ساعت 17 است.
 

تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر در ساعت 17 و 20 میزبان نمایش «2 لیتر در 2 لیتر صلح» به کارگردانی حمید رضا آذرنگ می شود و تالار حافظ ساعت 17 و 20 نمایش «افق در آوای پرندگان زرد» به کارگردانی نادر فلاح مبرمی از کرمان را میزبانی خواهد کرد.


اما خانه نمایش اداره تئاتر نیز در ساعت 30/18 میزبان نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدی است.


بخش نمایش های خیابانی سی امین جشنواره تئاتر فجر نیز در دهمین روز میزبان 8 نمایش است. در محوطه مجموعه تئاتر شهر؛ در ساعت 30/15 نمایش «تولد» به کارگردانی میثم سرآبادانی از تفرش اجرا می شود و در ساعت 16 نمایش «جشن سالگرد» به کارگردانی فرامرز قلیچ خانی از البرز اجرا خواهد شد. نمایش «برداشت آزاد» به کارگردانی هاوری رضایی از سقز در ساعت 30/16 اجرا می رود و نمایش «از پشت عینک ته استکانی» به کارگردانی نرگس خاک کار از ملایر نیز در ساعت 17 اجرا خواهد شد.


 باغ هنر خانه هنرمندان، از ساعت 16 میزبان نمایش «جایی برای ما سه نفر» به کارگردانی مهدی حبیبی از ملایر است و در ساعت 30/16 نیز نمایش «سرای من» به کارگردانی مژگان معقولی اجرا خواهد داشت. باغ هنر از ساعت 17 اجرای نمایش «تولد» به کارگردانی میثم سرآبادانی از تفرش را میزبانی می کند.


بنا به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر؛ پارگینگ تالار وحدت نیز در ساعت 30/18 میزبان نمایش «هیس» به کارگردانی امیرحسین شفیعی از شهر ورامین است.


یادآوری می شود، سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری رحمت امینی از تاریخ 5 تا 22 بهمن سال جاری در تهران و استان های البرز، گلستان، کرمانشاه، لرستان و خراسان شمالی برگزار می‌شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره تئاتر فجر www.fitf.ir مراجعه کنید.
 

پایان پیام/

کد خبر 103928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha