به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، امروز ۲۸ اسفند نخستین جشنواره تجلیل از زنان کارآفرین برتر روستای دهکهان با حضور مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کرمان، رئیس اداره کار تعاون و رفاه و نیز رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهنوج برگزار شد.
«مجید خوبی زاده» در این مراسم، با اشاره به رویکرد جدید ستاد هماهنگی کانون های مساجد در خصوص فعالیت های کارآفرینی، گفت: کانون فرهنگی هنری فاطمه ها همواره با خلق ایده های عالی گام های بلندی را در راستای ترویج فرهنگ کار، تلاش و ایجاد کسب و کارهای خانگی برداشته است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال های آینده در اختتامیه جشنواره تجلیل از زنان کارآفرین برتر کانون های فرهنگی هنری مساجد، بتوانیم شاهد حضور شرکت کنندگانی از سایر روستاهای جنوب کرمان باشیم و از آنها تجلیل کنیم.
وی ضمن آرزوی موفقیت برای کانون فرهنگی هنری فاطمه ها، عنوان کرد: بسیار خرسندیم که کانون فرهنگی هنری فاطمه ها توانسته با اعتماد سازی زمینه حمایت بنیاد نیکوکاری رایحه را فراهم کند و قطعا حضور نهادهای خیر همچون بنیاد نیکوکاری رایحه، موجب چشمگیر تر شدن فعالیت های فرهنگی، هنری و اجتماعی کانون های مساجد جنوب کرمان می شود.
تجلیل از بانوان کارآفرین برتر روستای دهکهان با حمایت بنیاد نیکوکاری رایحه
«فرزاد میرشکاری» در این مراسم، گفت: امروز از ۷ بانوی کار آفرین برتر که در احیای فرهنگ پخت نان محلی کرسوکی نقش داشته و زمینه اشتغال دائم خود و چند نفر از اهالی روستا را فراهم کرده اند، تجلیل شد.
مدیر کانون فرهنگی هنری فاطمه ها دهکهان افزود: همچنین از ۶ نفر از مردان روستا که در زمینه ترویج فرهنگ پخت نان محلی کرسوکی با این بانوان همکاری داشته و فعالیت هایی همچون شکستن هیزم و توزیع نان درب منازل مشتریان را انجام می دهند، تجلیل شد.
وی بیان کرد: در حال حاضر روزانه بیش از ۷۰۰ نان محلی کرسوکی توسط این زنان تولید می شود که به وسیله پیک های نان بر درب منازل مشتریان تحویل می شود.
میرشکاری ضمن تشکر از بنیاد نیکوکاری رایحه، ابراز کرد: این جشنواره با حمایت بنیاد نیکوکاری رایحه و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد.
مدیر کانون فرهنگی هنری فاطمه ها دهکهان اظهار کرد: بخش قابل توجهی از فعالیت ها و برنامه های کانون فاطمه ها با حمایت بنیاد نیکوکاری رایحه انجام می شود و امروز نیز با حمایت این بنیاد به هر یک از این بانوان یک تنور گِلی و کارت هدیه به ارزش ۲ میلیون ریال اهدا شد.
وی ادامه داد: به زودی با اعطای تسهیلات از سوی بنیاد نیکوکاری رایحه به تولیدکنندگان نان محلی در روستای دهکهان، تعداد افراد تولید کننده و میزان تولید نان محلی ۲ برابر می شود.
میرشکاری در خاتمه تصریح کرد: با حمایت های معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و مشارکت بنیاد نیکوکاری رایحه در سال های نه چندان دور این امکان به وجود می آید که با توسعه صنعت تولید نان محلی، برای بیش از ۱۰۰ نفر از زنان روستای دهکهان اشتغال پایدار با درآمد مناسب فراهم شود.
نظر شما