مدیریت کانون‌های فرهنگی هنری باید استراتژیک و هدفمند باشد

تازش گفت: مدیریت کانون های فرهنگی هنری مساجد باید استراتژیک و هدفمند باشد و به مسائل به‌‌صورت جهادی و عملیاتی بپردازد تا بتواند در جذب جوانان به کانون های فرهنگی مساجد موفق عمل کنند.

«محبوب تازش» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در انزلی با بیان اینکه مدیریت کانون‌های فرهنگی هنری باید به دست افرادی سپرده شود که در مسائل فرهنگی موثر هستند گفت: مدیران کانون‌ها باید با شناسایی ظرفیت‌ها از هدر رفت استعدادها جلوگیری کنند و این به توانمندی متصدیان امر وابسته است.

 

مدیر کانون حافظان قرآن کریم انزلی با اشاره به اینکه برخی معتقدند کانون‌های مساجد وضعیت خوبی دارند اما وضعیت موجود مطلوب نیست، تصریح کرد: با مدیریت انحصاری و عدم اعتماد به نوجوانان و جوانان نمی توان به نتایج خوبی دست یافت باید امور را به دست آنها سپرد.

 

وی علت موفقیت کانون حافظان قرآن کریم انزلی را پایبندی به تعهدات اعلام کرد و افزود: رسیدن به این موفقیت را مرهون تلاش‌هایی هستیم که به هنگام شروع کار در کانون داشتیم. انگیزه‌ای که در بدنه این مجموعه وجود داشت موجب شد طی چند سال، هزار نفر حافظ قرآن از یک جزء تا کل قرآن کریم را به جامعه تحویل دهیم.

 

تازش با بیان اینکه مسیر دستیابی به این نتیجه دلخواه آسان نبود تاکید کرد: این موفقیت با یک جا نشستن حاصل نشده بلکه نتیجه تلاش‌های شبانه روزی و از جان گذشتگی همه اعضای این مجموعه است.

 

وی در ادامه با اشاره به ساماندهی و سازماندهی بزرگترین جشنواره ۲ هزار و۵۰۰ نفری قرآنی کشور در انزلی توسط این مجموعه گفت: با اعتماد به نوجوان ۱۴تا ۱۶  ساله توانستیم این جشنواره ۲ هزار و ۵۰۰ نفره را در ۱۵ رشته قرآنی، علمی، ورزشی و هنری در سه ساعت اجرا کنیم. این نوجوانان و جوانان برای کارهای بزرگ تربیت شده‌اند و بر لزوم انجام این برنامه‌ها واقف هستند و می‌دانند که با بهره‌مندی از مفاهیم قرآنی خود و جامعه را در مقابل تهاجمات فرهنگی حفظ کنند. آنها از کودکی با معنا و مفاهیم قرآنی آشنا شده‌اند و با صبر، استقامت، تلاش و کوشش، آنچه را آموخته به کار گرفتند.

 

تازش گفت: قرآن آموزان این کانون آموختند مانند یک خانواده در کنار هم کار کنند آنها برای رسیدن به اهداف بزرگ به تنها چیزی که نیاز داشتند فضای لازم برای انجام کار بود که ما در اختیار آنها قرار دادیم. سعی کردیم این کانون متکی به یک فرد نباشد بلکه از لحاظ فکری، علمی و روحی بتواند بدون اتکا به مدیریت مجموعه به کار خود ادامه دهد.

 

وی افزود: اعضایی که ابتدا برای آموختن قرآن به این کانون مراجعه کرده بودند امروز هرکدامشان یک مدیر هستند. جامعه ما به افراد پاکدست ،سالم و درستکار و با انگیزه نیاز دارد به همین منظور باید به مهارت‌هایی چون علم و دانش مجهز شوند.

 

تازش ادامه داد: این کانون در حال حاضر پنج مجموعه و شعبه با بیش از یکصد عضو در بخش های برادران و خواهران، کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در انزلی دارد که برای دسترسی آسان دانش آموزان در محلات و مناطق مختلف شهر دایر شده‌اند و اکثر کلاس‌ها به‌صورت مجازی و با مدیریت از راه دور سازماندهی، ساماندهی و برگزار می‌شوند.

 

مدیر کانون حافظان قرآن کریم انزلی با بیان اینکه حدود ۲۰ مربی در مراکز حافظان قرآن کریم فعالیت می کنند اذعان کرد: مربیانی که خود روزی از شاگردان این مجموعه بودند امروزه شاگردان جدیدی را آموزش می‌دهند. باید برای این جوانان باانگیزه ارزش قائل شد، از آنها حمایت کرد و زمینه‌های یاس را در آنها از بین برد به این صورت برای رویارویی با مشکلات آماده می‌شوند، تا با دانایی و دانش از مشکلات عبور کنند.

 

وی بزرگترین سرمایه جوانان را انگیزه آنها برای انجام امور اعلام و خاطرنشان کرد: به جوانان انگیزه دهیم چرا که جوان بی انگیزه حرکت یا قدرتی برای کار نخواهد داشت، وقتی انگیزه حرکت در جوانان وجود نداشته باشد، خسته می شوند. جوانان سرمایه های ارزشمندی هستند که مسئولان با استفاده از این نیروهای با انگیزه می توانند در همه زمینه ها، کشور را به قله‌های رفیع موفقیت برسانند.

 

تازش با اشاره به اینکه با حمایت از جوانان با انگیزه می‌توان آنها را در مسیر رشد و شکوفایی هدایت کرد، تاکید کرد: نگاه آماری، سطحی، گذرا و کوتاه مدت به جوانان عقب ماندگی را به‌دنبال دارد. باید در کنار برنامه های کوتاه مدت، برنامه‌های چند ساله و بلندمدت برای نیروهای جوان تدوین کرد و مراقبت باشیم از این برنامه‌ها خارج نشوند.

 

کد خبر 1036829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha