«مهدی سماواتی» با بیان اینکه 46 کارگزار در استان فعال است، به خبرنگار شبستان در همدان گفت: در راستای تکریم ارباب رجوع و آشنایی روستاییان و عشایر از صندوق و مزایای آن در مناطق و بخشهای مختلف، کارگزاران ایجاد شده است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان ادامه داد: تمامی امور در کارگزاری به صورت الکترونیکی انجام میشود و متقاضیان ثبت نام در کمترین زمان میتوانند نسبت به ثبت نام و تمدید خود با مراجعه به کارگزاری اقدام کنند.
وی گفت: در راستای ارائه خدمات دولت الکترونیک تمامی امور صندوق بیمه روستاییان و عشایر از جمله ثبت نام، پرداخت حق بیمه، تمدید و انجام امور مربوط به تعهدات صندوق به صورت الکترونیکی صورت میپذیرد و سامانه الکترونیکی صندوق به نام سامانه سبا به سامانههای ثبت احوال، راهداری، بانک کشاورزی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی متصل شده است که این موضوع میزان رضایتمندی بیمهشدگان را افزایش و موجب شده است کارگزاران صندوق در مناطق در کمترین زمان ممکن امور بیمهای افراد را انجام داده و از اتلاف وقت و هزینه جلوگیری کند.
وی افزود: همچنین برای حمایت از رانندگان جهت شارژ کارت هوشمند پس از واریز حق بیمه توسط راننده، با مراجعه به انجمنهای صنفی رانندگان کارت هوشمند به صورت الکترونیکی شارژ شده و نیاز به حضور مستقیم راننده جهت دریافت نامه نمیباشد.
وی برترین شهرستانهای استان در 10 ماهه سال جاری برحسب سهمیه اعلام شده را همدان با 83 درصد، درگزین با 82 درصد و نهاوند با 81 درصد خواند و گفت: میانگین جذب استان در سال 99 به نسبت سهمیه 60 درصد میباشد.
وی همچنین برترین بخشها در 10 ماهه سال جاری را پیرسلمان شهرستان اسدآباد با 99 درصد، بخشمرکزی شهرستان کبودراهنگ با 96 درصد و بخش لالجین شهرستان بهار را با 94 درصد برشمرد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان ادامه داد: در سالجاری جشنواره قصهگویی توسط کودکان روستایی به صورت کشوری برگزار شد و تعداد 30 نفر از کودکان روستایی استان حائز رتبه شده و جوایز خود را دریافت کردند.
وی گفت: این جشنواره همزمان با شیوع کرونا با هدف پر کردن اوقات فراغت کودکان روستایی و عشایر و نیز تقویت مهارت قصه گویی، گردآوری داستانهای بومی، قصههای محلی، نخستین جشنواره قصهگویی کودکان روستایی و عشایر را برگزار کرد.
وی، افزایش دانش اقتصادی و آشنایی با مفهوم پس انداز و تقویت روحیه آیندهنگری در کودکان را از دیگر اهداف این جشنواره دانست.
سماواتی خاطرنشان کرد: در سال جاری تعداد 20 ستاد توسعه بیمه در شهرستانها و بخشها برگزار شده و تمام ادارات فعال در روستاها در جلسات حضور داشتند و در این جلسات مشکلات پیش رو مورد بررسی و راهکارهای مورد نظر ارائه گردید و همچنین احکام مستمری 110 نفر از خانوارها جهت فرهنگ سازی و اطلاع رسانی اهدا گردید.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان ابراز کرد: سهمیه استان همدان در سال جاری برای بیمه شدگان روستایی و عشایر 10 هزار و 200 نفر بوده که با برنامه ریزی و هدفگذاری در 10 ماهه سال جاری صندوق استان موفق به انجام سهمیه خود شده است.
وی گفت: برای نخستین بار در شهر جورقان با کمک امام جمعه شهر، اعضای شورای شهر و خیرین 50 سرپرست خانوار که از توان مالی مناسبی برخوردار نبودند تحت پوشش این صندوق در آمدند.
نظر شما