لزوم پایش متون ادعیه/جلسات دعاخوانی مظلوم واقع شده است

انجام گفت: امر دعاخوانی و برگزاری جلسات آن در کشور ما غریب و مظلوم واقع شده است این مورد در خصوص جلسات قرائت قرآن وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان؛ سید عباس انجام، دبیر جلسات ارتقای دعاخوان شورای عالی قرآن صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری این جلسات طی ۱۵ جلسه گفت: امر دعاخوانی و برگزاری جلسات آن در کشور ما غریب و مظلوم واقع شده است این مورد در خصوص جلسات قرائت قرآن وجود ندارد و پیش از انقلاب نیز در این زمینه پیشگام بوده ایم. اغلب افرادی که در کلاسهای ارتقای دعاخوان ها شرکت می کردند به صورت خودجوش و با اهتمام خودشان پیشرفت داشته اند از این رو نیازمند وجود اساتیدی بودیم تا آنها را در رشد و ارتقای شان کمک کنند.

 

وی افزود: در این زمینه از رسانه ها برای همکاری و تعامل بیشتر در خصوص تهیه و تولید دعا های با کیفیت دست همکاری دراز می کنیم بر همین اساس افراد که در این جلسات حضور داشتند دارای حدنصاب بالایی در دعاخوانی هستند که می‌توان از مهارت‌های آنها به خوبی استفاده کرد ما در جلسات ارتقای  دعا خوانان علاوه بر رشد بعد فنی شرکت‌کنندگان باید به رشد مهارت های معنوی آنها نیز اهمیت دهیم.

 

انجام گفت: سید ابن طاووس برای  دعا کنندگان 19 شاخصه معنوی مطرح کرده است. افرادی مانند آیت الله دستغیب که دعا می خوانند شاید از شاخصه‌های فنی برخوردار نباشد اما چنان بر دل می نشیند که از بسیاری از دعا خوان ها نیز سر تر است.

 

وی خاطرنشان کرد:  یکی از پیشنهادات ما این است که با توجه به حضور شورای عالی قرآن برای برگزاری جلسات ارتقاء دعاخوان امیدواریم در آینده اقدامی در خصوص پیرایش متون دعا از لحاظ سند انجام شود همچنین خیلی از دعا ها سفارش شده در منابع ما مورد غفلت واقع شده که امیدواریم شناسایی و احیا شود.

کد خبر 1033931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha