خلبانان در دوران دفاع مقدس با رشادت و پشتیبانی رزمندگان دشمن بعثی را شکست دادند

حجت‌الاسلام قاضی دزفولی با اشاره به رشادت‌های خلبانان و تیزپروازان نیروی هوایی گفت: پایگاه چهارم شکاری دزفول نقش بسزایی در پیروزی  رزمندگان در دوران دفاع مقدس به واسطه پشتیبانی خوب داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی» شامگاه (شنبه ۹ اسفند) در آیین شبی با شهید بیرجند بیگ محمدی از خلبانان شهید پایگاه چهارم شکاری دزفول در مسجد پایگاه چهارم شکاری دزفول اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس هر گاه دشمن فشار خود را در جبهه های جنگ به رزمندگان افزایش می داد، تیز پروازان نیروی هوایی با رشادت و پشتیبانی خود، نتیجه جنگ را تغییر می‌دادند.

 

امام جمعه دزفول افزود: برخی از خلبانان دوران دفاع مقدس در حالی که باید به طور معمول ۲ عملیات در روز انجام می‌دادند، در راستای کمک و پشتیبانی به رزمندگان تا پنج پرواز را در روز انجام می‌دادند که این نشان از علاقه آنها به وطن و انقلاب بوده است.

 

وی با اشاره به امکانات نابرابر دشمن بعثی در مقابل رزمندگان اضافه کرد: خلبانان  دوران دفاع مقدس همانند سایر رزمندگان با ابزار ایمان و رشادت مقابل دشمن بعثی قرار گرفتند که با شهادت طلبی این کمبود امکانات را جبران میکردند و در نهایت دشمن با آن همه تجهیزات تسلیم روحیه رزمندگان قرار گرفتند.

 

حجت‌الاسلام قاضی دزفولی شهید سرهنگ خلبان بیرجند بیگ محمدی را  تربیت شده مکتب امیرالمومنین (ع) دانست و تصریح کرد: پایگاه چهارم شکاری دزفول در این مقطع تاریخی چند صد هزار عملیات پشتیبانی داشته که از این نظر یک رکورد است.

 

امام جمعه دزفول با بیان اینکه دشمن تصور می‌کند با تهدید جان می‌تواند ما را تسلیم کند ولی در برابر روحیه شهادت طلبی رزمندگان اسلام خلع سلاح می‌شود ابراز کرد: شهدا مایه عزت و افتخار کشور هستند که با ولایت پذیری در مقابل دشمن ایستادند و اجازه نداند خاک کشور به تصرف در آید.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، پیکر شهید سرافراز سرهنگ بیرجند بیگ محمدی از خلبانان پایگاه چهارم شکاری دزفول که ۳۳ سال قبل در یک عملیات برون مرزی به شهادت رسیده بود، امروز شنبه در حضور مسئولان و فرماندهان نظامی دزفول به پایگاه بازگشت و تشییع شد.

 

خلبان شهید بیرجند بیک محمدی در ۱۵ اسفندماه سال ۱۳۲۶ در تهران متولد شد، وی پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی، متوسطه و اخذ دیپلم طبیعی در تهران در تاریخ یکم آبان ۱۳۴۸ به استخدام آموزشگاه همافری نیروی هوایی درآمد.

 

این شهید والامقام دوره های تخصصی وسایل زمینی هواپیمای اف ۴ را در ایران و آمریکا گذراند و از آنجا که علاقه وافری به خلبانی داشت تغییر رشته داده و پس از موفقیت در آزمون های مربوطه، به استخدام دانشکده خلبانی نیروی هوایی درآمد.

 

با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و آغاز جنگ تحمیلی، وی به عنوان خلبان اف ۵ در پایگاه وحدتی دزفول برای دفاع از ایران اسلامی در عملیات های مختلف حضور داشت.

 

این خلبان شجاع در ششم خردادماه سال ۶۷ در ماموریت پشتیبانی سطحی از نیروهای زمینی و انهدام اهداف از پیش تعیین شده، بر فراز دریاچه ماهی مورد هدف موشک قرار گرفت و از آن تاریخ هیچ اطلاعی از وضعیت خلبان بیک محمدی به دست نیامد و به عنوان جاویدالاثر در لیست شهدای خلبان قرار گرفت.

 

کد خبر 1032193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha