به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام لطف اله شرقی کارشناس اعزامی تبلیغات اسلامی اردبیل با اعلام این خبر گفت: در راستای گرامیداشت ایام دهه فجر و آغاز امامت حضرت مهدی (عج) و با هدف ارتقاء سطح بینش و آگاهی فکری و فرهنگی اقشار مختلف مردم، تعداد 300 نفر از مبلغان در مناطق مختلف استان به مراسم ویژه این ایام اعزام میشوند.
وی به عناوین سخنرانی مبلغان در این ایام اشاره کرد و گفت: در این ایام مبلغان اعزامی از سوی ادارات تبلیغات اسلامی استان اردبیل در خصوص موضوعاتی از قبیل، انقلاب اسلامی و تحقق آرمانهای امام خمینی(ره)، بینش و بصیرت دینی، جنگ نرم، جوان و خودباوری دینی، سیره زندگانی امام حسن عسگری(ع)، مهدویت و علائم ظهور و... به سخنرانی خواهند پرداخت.
گفتنی است، این اعزام 12 تا 21 بهمن در استان اردبیل صورت میپذیرد.
* * *
آزمون پایان دوره آموزشیاری قرآن در موسسه ذاکرون اردبیل برگزار می شود
زهره عباسی کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل با اعلام این خبر گفت: در راستای برگزاری دوره تربیت آموزشیاری روخوانی و روانخوانی قرآن ویژه خواهران در موسسه قرآنی ذاکرون نیار، آزمون پایانی این دوره با هدف سنجش معلومات متعلمین برگزار شد.
وی از حضور 25 نفر در این آزمون خبر داد و گفت: متعلیمن پس از طی 84 ساعت آموزشی در خصوص منابع عمومی و تخصصی دوره از جمله روش تدریش قرآن، قرائت قرآن، احکام شرعی و آداب تلاوت قرآن مورد ارزیابی قرار گرفتند.
عباسی گفت: به قبول شدگان دراین آزمون از سوی دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی گواهینامه آموزشیاری قرآن اعطا خواهد شد.
* * *
دوره تربیت و تعالی دینی ویژه کارکنان سپاه کوثر برگزار شد
حجت الاسلام ابوالفضل قهرمان نژاد رئیس اداره تبلیغات اسلامی کوثر در این جلسه به مقام والای بسیج در فرهنگ دینی اشاره کرده و گفت: بسیجی کسی است که شور و شعور را در هم آمیخته و پیوندی ناگسستنی با ولایت دارد که در قالب زمان محدود نشده و همچنان استمرار دارد.
وی گفت: تا زمانیکه کشور محتاج امنیت است حضور بسیج و بسیجی لازم و ضروری است و هیچ کشوری در هیچ زمانی بدون امنیت نمی تواند به حیات خود ادامه دهد.
حجت الاسلام قهرمان نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به تاثیرات وجود لقمه حرام در کسب و کار اشاره کرد و گفت: روزی هرکس، حلال مقدّر می شود چنانکه پیامبر اسلام (ص) فرمودند: « خداوند عزیز و با عظمت خلایق را آفرید و روزی آنها را نیز به صورت حلال برای آنها قرار داد. پس اگر کسی چیزی از حرام مصرف کند به همان میزان از حلال محروم میشود و در قیامت نیز مورد ملامت خداوند قرار خواهد گرفت.»
وی گفت: لقمه حرام علاوه بر اینکه بر شخصیت خود فرد اثر سوء می گذارد و باعث تاریکی و قساوت قلب می شود، بر فرزندان و نسل آدمی نیز همین تأثیر را منتقل می نماید. براى لقمه حرام در روایات آثارى بیان گشته است که عدم استجابت دعاها، عدم قبولى نماز، پذیرفته نشدن اعمال صالح، عدم استشمام بوى بهشت، تضعیف ایمان، اخراج از صیانت الهى، کاهش رزق حلال، خروج از ولایت پیامبر و اهل بیت او، حسرت در روز قیامت، لعن ملائکه و کوردلى از جمله این آثار است.
پایان پیام/
نظر شما