به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حسن حائری، معاون ادارات و کارخانجات در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان، پیش از ظهر امروز (10 بهمن) در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، گفت: آموزش یکی از مهم ترین ارکان در احیای امر به معروف و و نهی از منکر است و باید با جدیت آن را دنبال کرد.
وی با بیان اینکه تلاش بسیاری در سطح استان در راستای احیای این دو فریضه انجام شده ولی تا نهادینه شدن آن و رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم، افزود: ادارات نیاز به آموزش در این زمینه دارند و همه ادارات موظف به همکاری هستند.
وی مدیریت، برنامه ریزی و نظارت را از ارکان اصلی آموزش دانست و تصریح کرد: تنظیم وقت برای آموزش یکی از نکات مهمی است که باید در ادارات رعایت شود تا خللی در دیگرکارها ایجاد نکند به خصوص در اداراتی که به مردم خدمات رسانی می کنند.
حائری، با اشاره به بحث فرهنگی در سطح ادارات، اذعان داشت: علاوه بر اینکه باید به کارمندان در خصوص امر به معروف و نهی از منکر آموزش داده شود، باید ظواهر ادارات نیز مؤید رعایت این دو فریضه باشد و در کنار فضای نشاط و مفرح، توجه به شئون اسلامی و دینی مورد تأکید باشد.
وی بر تفکیک خواهران و برادران در ادارات تأکید کرد و ادامه داد: این کار از ابتدای امسال آغاز و در بسیاری از ادارات استان اجرا شده است، با این کار هم خواهران و هم برادران برای انجام فعالیت ها و رسیدگی به کارها راحت تر عمل می کنند.
شیخی، مسئول آموزش ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان، نیز با بیان اینکه آموزش رکن اساسی در توانمندسازی خانواده هاست، خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم خانواده ها را از گزند دشمن حفظ کنیم نیاز است که آموزش را در سطح استان افزایش دهیم.
وی با اشاره به اینکه ضرورت آموزش خانواده ها در امر به معروف و نهی از منکر فراتر از بخش کارکنان دولت است، عنوان کرد: عجین شدن خانواده ها با اصول دینی و تقوای الهی، در احیای این دو فریضه الهی و ارزشمند بسیار تأثیرگذار می باشد.
وی با بیان اینکه یک درصد اعتبارات هر دستگاهی باید صرف آموزش شود، توضیح داد: در طول سی و سه سال انقلاب شکوهمند اسلامی، کارها و افتخارات بسیار بزرگی برای کشور انجام شده، از این رو لازم است با برجسته کردن نقاط مثبت و نگاه به آینده انگیزه را برای ادامه این فعالیت ها بیشتر کرد.
پایان پیام/
نظر شما