هیچ موردی از کرونای انگلیسی در جنوب کرمان مشاهده نشده است

اصغر مکارم گفت: تقریبا طی یک ماه گذشته از هنگامی که تب بیماری کرونای انگلیسی در کشور بیشتر شایع شده هیچ کدام از بیماران در منطقه علائم کرونا انگلیسی را نداشته و خوشبختانه تاکنون موردی از کرونای انگلیسی در جنوب کرمان مشاهده نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، عصر امروز جلسه شورای مدیران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در سالن ابن سینا این دانشگاه برگزار شد.


«اصغر مکارم» در این جلسه، گفت: تقریبا طی یک ماه گذشته از هنگامی که تب بیماری کرونای انگلیسی در کشور بیشتر شایع شده است هیچ کدام از بیماران در این منطقه علائم کرونا انگلیسی را نداشته و خوشبختانه تاکنون موردی از این بیماری در جنوب کرمان مشاهده نشده است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: با توجه به این که یک مورد از کرونای انگلیسی در سیرجان اعلام شده بنابراین ما نیز در معرض خطر شدید این بیماری قرار داریم و اگر رعایت نکنیم مطمئنا دچار مشکل می شویم.


وی با تاکید بر کنترل شدید مناطق مرزی به منظور کنترل شیوع کرونای انگلیسی، تصریح کرد: در مناطقی که ممکن است مردم با مرزهای شرقی ارتباط داشته باشند همکاران ما باید خیلی با دقت رصد کنند و در صورت مشاهده موردی از بیماری کرونای انکلیسی تیم های مراقبت سریعا اقدام به قرنطینه کرده و خانواده بیمار را مطلع کرده تا خدای نکرده ما یک کانون انتقال بیماری نداشته باشیم.


مکارم ابراز کرد: عدم بیماری کرونای انگلیسی و کاهش آمار بیماران کرونایی در سطح جنوب کرمان، دلیل بر نبود این ویروس در منطقه نیست بلکه مشاهده یک مورد بیماری کرونای انکلیسی بدان معنا است که ما نیز می توانیم در منطقه موردی از این بیماری را داشته باشیم و تحت هیچ شرایطی ما نباید احساس کنیم که وضع  ایده ‌آل است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تاکید کرد: عادی انگاری کرونا یک آفت بزرگ در مدیریت این بیماری است که ما نباید دچار آن شویم، حوزه سلامت باید آمادگی خود را به صورت کامل در مقابل بیماری کرونا حفظ کند.


وی اظهار کرد: به جز شهرستان های جیرفت و قلعه‌ گنج که به لحاظ انتشار ویروس کرونا زرد هستند بقیه مناطق جنوب کرمان آبی هستند، موارد مثبت بستری نیز در همین حد است و دلیل این که آمار جیرفت قدری بالا است چون تجمیعی از بیماران هفت شهرستان که در دیگر شهرستان های جنوبی سکونت دارند به عنوان بیماران جیرفت ثبت شوند.



مکارم ادامه داد: آنچه مد نظر ما است و مدیران باید در ستاد کرونای شهرستان بر آن تاکید کنند نباید دچار عادی انگاری شویم و هرگونه تغییر علامت در بیماری از نظر سن، جنس، شرایط بیماری و نقطه سرایت آن به معاونت بهداشتی اطلاع داده شود تا اگر مورد خاصی پیدا شد در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار کرد: به لطف خداوند متعال ما در جنوب کرمان فقط یک موج را تجربه کردیم موج اول بیماری که تقریبا از اسفند سال گذشته با یک شیب کُند از بیماری را داشته‌ایم و در جنوب کرمان قریب ۲ ماه آمار قابل توجهی را شاهد بودیم.


وی خاطرنشان کرد: موج بیماری که در آبان شمال استان را بیشتر درگیر کرد، ما در جنوب کرمان تقریبا ملایم تر پشت سر گذاشتیم اگر با همین شرایط ادامه دهیم ان شاءالله در این موج نیز دچار گرفتاری نمی شویم.


مکارم اضافه کرد: البته در جنوب کرمان که از اسفند با افزایش دما استفاده از دستگاه های خنک کننده افزایش می یابد برای ما از نظر انتقال بیماری مهم است اما با توجه به تجربه ای که پشت سر گذاشتیم و مردم این آموزش‌ها را متوجه شده‌اند این شرایط را طوری مدیریت کنند که دچار بیماری نشویم.


وی در خاتمه تاکید کرد: ما مسئول مستقیم حفظ سلامت مردم هستیم بنابراین چنانچه موردی از بیماری و هر تغییری از علائم بیماری مشاهده شد حتما باید اطلاع رسانی شده و با حساسیت اکیپ‌های مراقبتی و حمایتی ذیل طرح شهید سلیمانی مراجعه کرده و رسیدگی های لازم انجام شود.

کد خبر 1031302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha