توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات بستر تحقق رشد وتوسعه است

شمس گفت: فراهم شدن زیرساخت های فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی به موقع و صحیح می تواند بستر تحقق رشد و توسعه در هر جامعه باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « نبی الله شمس» امروز(6 اسفند) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه لازمه توسعه هر جامعه ای در ابتدا توسعه زیرساخت ها وپس از آن آگاهی و اطلاع رسانی است، اظهار داشت: فراهم شدن زیرساخت های فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی به موقع و صحیح می تواند بستر تحقق رشد و توسعه در هر جامعه باشد.

مدیرعامل شرکت مخابرات لرستان افزود: فناوری اطلاعات در همه حوزه های اجتماعی، آموزش، فرهنگی، پزشکی و سیاست نقشی تاثیر گذار و بی بدیل دارد.

وی با بیان اینکه امروز می توان گفت از عصر ارتباطات عبور کرده ایم، و در فضای انفجار اطلاعات سیر می کنیم، خاطرنشان کرد:این مهم اهمیت فناوری اطلاعات در همه عرصه ها را نشان می دهد.

شمس بیان کرد: در مجموعه مخابرات استان لرستان 590 هزار تلفن ثابت وجوددارد که ازاین تعداد حدود 350 هزارمشغول به کار است.

وی با بیان اینکه ضریب نفوذ کشوری تلفن همراه تقریبا 37 درصد است، افزود:ما فاصله معنا دارای با ضریب نفوذ نرمال کشور داریم.

شمس مخابرات به عنوان شرکت بورسی امانت دار سهم مردم است، ادامه داد: اقبال مردم مقوله ای مهم است که می تواند بستر تقویت خدمت رسانی به مردم باشد.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان لرستان افزود: امیدواریم با فرهنگ سازی مناسب با همکاری اصحاب رسانه فرهنگ استفاده از تلفن ثابت را در جامعه احیاء کنیم.

وی با اشاره به اینکه محدودیت پهنای باند در بحث تلفن ثابت از بین می رود، افزود: در آینده اگر اینترنت توسعه یابد با بهره گیری از ظرفیت تلفن ثابت می تواند مدیریت هزینه زندگی را برای مردم بسیار راحت تر خواهد شد.

شمس ادامه داد:ما در استان لرستان در حوزه ADSL، بیش از 112 پورت صادر شده است و بیش از 98 در هزار در حوزه شهری ومابقی در حوزه روستایی است.

وی با تقدیر از تلاش های اصحاب رسانه، بیان کرد: تلاش رسانه ها تکمیل کننده زحمات و تلاش های دستگاه های اجرایی و در راستای خدمت رسانی به مردم و ارائه مطالبات مردمی به مسئولان است.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان لرستان با تقدیر از تلاش های اصحاب رسانه در سیل 98، گفت: زحمات اصحاب رسانه در پیگیری مطالبات مردم، نقش مهمی در التیام آلام مردم داشت.

 

مردم لرستان تمایل زیادی به استفاده از تلفن ثابت ندارند

شمسی فر ادامه داد:  ۵۹۰ هزار تلفن ثابت در لرستان موجود و ۳۵۰ هزار مورد آن فعال است و اکنون ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان و کشور به ترتیب ۲۸.۷  و ۳۷ درصد است که این رقم  ناشی از نگاه اقتصادی مردم به تلفن ثابت می باشد.

وی اضافه کرد: از آنجا که مردم لرستان تمایل زیادی برای استفاده از تلفن ثابت ندارند باید برای حل مشکلات موجود توسعه تلفن ثابت را نه در بستر سیمی بلکه با استفاده از فناوری و اتصال فیبرنوری در منازل (ftth) به روز کرد.

مدیر مخابرات منطقه لرستان افزود: این مهم در شهرستان های خرم‌آباد، بروجرد، الیگودرز و دورود شروع  و تاکنون هفت هزار امکانات و پورت ftth در استان افتتاح شده است.

شمسی فر گفت: استفاده از تلفن ثابت و اینترنت با هم، استفاده از بیش از چند خط تلفن ثابت، حذف محدودیت‌های پهنای باند و جلوگیری از سرقت کابل های سیمی بخاطر شیشه ای بودن شبکه فیبرنوری از مزایای این طرح است.

وی افزود: در خصوص اینترنت پرسرعت خانگی اکنون بیش از ۱۱۲ هزار پورت در لرستان وجود دارد که ۹۸ هزار مورد در حوزه شهری و ۱۴ هزار در مناطق روستایی و تنها ۷۲ هزار  پورت آن مشغول به کار است.

وی ادامه داد: اکنون ۲ هزار و ۳۰۰ مشترک تجاری شامل بانک ها و ادارات در لرستان فعال و اکثر آنها به فیبرنوری متصل  هستند که مخابرات لرستان آمادگی اتصال همه ادارات برای تحقق دولت الکترونیک را دارد.

مدیر مخابرات منطقه لرستان خاطرنشان کرد:بیش از ۵۷۰ آنتن پوشش تلفن همراه در لرستان موجود و ۲ میلیون و ۳۳۰ هزار سیم کارت شامل ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار اعتباری و ۲۳۰ هزار دایمی در اختیار مردم است.

شمسی فر تصریح کرد: ضریب نفوذ تلفن همراه در استان ۱۲۰ درصد است که نشان می‌دهد مردم استان بیش از یک سیم کارت دارند.

وی اظهار داشت: اکنون بیش از چهار هزار کیلومتر فیبرنوری در استان وجود دارد که ۷۹۳ کیلومتر آن شهری، ۸۴۰ کیلومتر بین شهری و ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر در مناطق روستایی و مهمترین مشکل، عدم اتصال شهرستان های پلدختر، کوهدشت، چگنی و رومشکان به فیبرنوری استانی است.

شمسی فر تصریح کرد: جرایم قطع فیبرنوری در استان برای پیمانکاران بازدارنده نیست به همین منظور از مردم تقاضا داریم که برای این منظور در صورت مشاهده هرگونه حفاری با شماره تلفن ۳۱۰۰، شرکت مخابرات را در جریان بگذارند.

مدیر عامل مخابرات لرستان گفت: در حال حاضر ۸۳ درصد دانش‌آموزان این استان از بستر شبکه شاد، هشت درصد نیز از دیگر بسترهای فضای مجازی استفاده می کنند و ۹۲ درصد معلمان به شبکه مجازی دسترسی دارند.

شمسی فر خاطرنشان کرد: مصرف لحظه‌ای اینترنت قبل از شروع کرونا هشت گیگ بود که بعد از کرونا به ۲۰ گیگ رسیده است و تعداد ۲۳ هزارکاربر برخط قبل از کرونا اکنون ۴۷ هزار نفر شده است.

مدیر عامل مخابرات منطقه لرستان اظهار کرد: پهنای باند اینترنت قبل از کرونا ۱۰ گیگ بود و اکنون به۳۰ گیگ رسیده است که امید می رود در آینده نزدیک به ۴۰ گیگ افزایش یابد.
 

 

کد خبر 1031069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha