به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، مسعود اقلامی، مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان، در شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کار استان همدان در سالن جلسات این اداره گفت: موضوع امر به معروف و نهی از منکر را می توان با زبان هنر به مردم عرضه نمود، چراکه هنر یکی از زبان های شیرین و گویا در احیای این فریضه الهی است.
وی انجام وظیفه، عبادت، خدمت به بندگان، اخلاق، امر به معروف و نهی از منکر را از عمدهترین مسائل پر اهمیت زندگی ائمه معصومین برشمرد و افزود: تمامی ائمه معصومین برای انجام وظیفه تا پای جان ایستادند چرا که آنها دنیا را برای انجام وظیفه میخواستند.
وی کار اصلی انبیاء الهی را ارشاد مردم و وادار کردن آنها به انجام معروف و بازداشتن آن ها از انجام منکر عنوان و تصریح کرد: این وظیفه الهی باید در جامعه اسلامی ترویج یابد.
مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در ادامه گفت: تذکر لسانی عامل امنیت پایدار و انسجام نظام و وظیفهای همگانی است.
اقلامی با اشاره به اینکه باید فعالیتهای اجتماعی در عرصه امر به معروف و نهی از منکر نیز به بدنه جامعه سرایت کند، افزود: نصب تابلوهایی در خصوص رعایت حجاب و عفاف و اشاعه فریضه امر به معروف و نهی از منکر در شهر توسط معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری صورت گرفته که قدمی موثر در این زمینه است.
وی تصریح کرد: ستاد احیای امر به معروف برای ایجاد نهضت روشنگری با استفاده از تمام ظرفیت ها در جهت ارتقای آموزش و بصیرت افزایی و تعمیق شناخت آحاد مردم با مسائل روز دنیا تلاش می کند.
مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: امر به معروف و نهی از منکر فریضه ای دینی است که باید برای اقشار مختلف جامعه به صورت واقعی تبیین و عرضه شود.
اقلامی با بیان اینکه تایید و ترویج خوبی ها و اعراض از بدی ها را باید از جمله راهکارهایی اجرایی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه قلمداد کرد، افزود: امر به معروف و نهی از منکر باید در بدنه جامعه نفوذ کند و بیشتر مردم با مفهوم و ترک منکر آشنا شوند تا بتوان این فریضه الهی را به طور احسن در جامعه عملیاتی کرد.
وی خاطرنشان کرد: در قانون اساسی امر به معروف و نهی از منکر یک فریضه همگانی اسلامی است که برگرفته از آیات قرآن است و یکی از نقش های مهم دولت و مردم عمل کردن به این فریضه است.
مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، با بیان اینکه احیای امر به معروف و نهی از منکر احیای نفس است، افزود: برای اجرای امر به معروف باید دنبال ابزارهای پویا در جامعه باشیم.
اقلامی، شناخت امر به معروف و نهی از منکر را از واجبات فریضه الهی دانست و تصریح کرد: در یک نظام دینی اگر متولیان اداری مسایل اجتماعی موضوع معروف را به خوبی نشاخته باشند قطعا آنچه را که به زبان می آورند برای تبیین در جامعه با آنچه در ذهن و فکر آنها ایجاد شده تفاوت خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما